هنوز اخراج نشدم ولی ترسش باهام هست ازتون خواهش میکنم اگه اطلاعی درمورد قوانین دانشگاه ازاد دارید راهنماییم کنید چون فقط اینجارو میشناسم که میتونم مشکلمو مطرح کنم...
من مهرماه پارسال ارشد علوم تحقیقات قبول شدم(کارشناسیم از دانشگاه سراسری بود)وقتی رفتم سرکلاسا و سیستم دانشگاه و دیدم واقعا پشیمون شدمو تصمیم گرفتم واسه کنکور سراسری بخونم...تا شروع کردم به خوندن تصادف نسبتا بدی با موتور کردم و یک ماه بعدش که امتحانا شروع شد نتونستم تو امتحانات شرکت کنم...به خاطر همین رفتم با مدیر اموزش صحبت کردمو گفت برگه های بیمارستانمو ببرن تا واسم حذف کنه تا نمره صفر رد نشه...منم برگه هارو بردمو کارمو درست کردو واسم انتخاب واحد کرد...اما وقتی ترم جدید شروع شد من کلا سر کلاسا دیگه نرفتم...الان که اخر ترم خیلی استرس دارم میترسم اخراجم کنن من باید چیکار کنم؟؟؟
طبق ایین نامه اموزشی :
ماده 38: حذف کلیه واحد های انتخابی در یک نیمسال تنها در صورتی مجاز است که دانشجو به تشخیص شورای آموزشی واحد دانشگاهی ذی ربط قادر به ادامه تحصیل در آن نیمسال نباشد در این حال نیمسال مزبور به عنوان مرخصی تحصیلی محسوب می گردد.تبصره 2-چنانچه استفاده از مواد 31-32و35 موجب حذف کلیه درس های یک نیمسال گردد آن نیمسال جزو مرخصی با احتساب در سنوات محسوب می گردد.
ماده 31: غیبت غیر موجه: دانشجو در بیش از سه شانزدهم ساعات هر یک از دروس نظری،عملی یا نظری-عملی ، کارآموزی و کارورزی تا حد سه درس در طول نیمسال موجب حذف آن درس خواهد شد ولی برای بیش از سه درس نمره صفر در آن درس یا دروس منظور می گردد.
اده 32: غیبت موجه : دانشجو در بیش از سه شانزدهم ساعات هر یک از دروس نظری،عملی یا نظری-عملی ، کارآموزی و کارورزی در طول نیمسال موجب حذف آن درس می شود..تبصره 1- در صورت استفاده از ماده 31و32 رعایت حداقل واحد(حسب نظام آموزشی )در نیمسال لازم نیست.اما نیمسال مزبور به عنوان نیمسال کامل جزو سنوات تحصیل دانشجو محسوب می گردد و چنانچه میانگین نمرات امتحانی دانشجو در این نیمسال کمتر از 12 باشد بر اساس ماده 45 این آیین نامه مشروط به حساب می آید.ماده 35: غیبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نیز غیبت غیر موجه تا 3 درس موجب حذف آن درس یا دروس می شود.