تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 925 از 966 اولاول ... 425825875915921922923924925926927928929935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,241 به 9,250 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض پاسخ : مشاوره در زمینه تشکیل پرونده های مهاجرت کارکنان ماهر (کبک)

هنوز اخراج نشدم ولی ترسش باهام هست ازتون خواهش میکنم اگه اطلاعی درمورد قوانین دانشگاه ازاد دارید راهنماییم کنید چون فقط اینجارو میشناسم که میتونم مشکلمو مطرح کنم...

من مهرماه پارسال ارشد علوم تحقیقات قبول شدم(کارشناسیم از دانشگاه سراسری بود)وقتی رفتم سرکلاسا و سیستم دانشگاه و دیدم واقعا پشیمون شدمو تصمیم گرفتم واسه کنکور سراسری بخونم...تا شروع کردم به خوندن تصادف نسبتا بدی با موتور کردم و یک ماه بعدش که امتحانا شروع شد نتونستم تو امتحانات شرکت کنم...به خاطر همین رفتم با مدیر اموزش صحبت کردمو گفت برگه های بیمارستانمو ببرن تا واسم حذف کنه تا نمره صفر رد نشه...منم برگه هارو بردمو کارمو درست کردو واسم انتخاب واحد کرد...اما وقتی ترم جدید شروع شد من کلا سر کلاسا دیگه نرفتم...الان که اخر ترم خیلی استرس دارم میترسم اخراجم کنن من باید چیکار کنم؟؟؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

هنوز اخراج نشدم ولی ترسش باهام هست ازتون خواهش میکنم اگه اطلاعی درمورد قوانین دانشگاه ازاد دارید راهنماییم کنید چون فقط اینجارو میشناسم که میتونم مشکلمو مطرح کنم...

من مهرماه پارسال ارشد علوم تحقیقات قبول شدم(کارشناسیم از دانشگاه سراسری بود)وقتی رفتم سرکلاسا و سیستم دانشگاه و دیدم واقعا پشیمون شدمو تصمیم گرفتم واسه کنکور سراسری بخونم...تا شروع کردم به خوندن تصادف نسبتا بدی با موتور کردم و یک ماه بعدش که امتحانا شروع شد نتونستم تو امتحانات شرکت کنم...به خاطر همین رفتم با مدیر اموزش صحبت کردمو گفت برگه های بیمارستانمو ببرن تا واسم حذف کنه تا نمره صفر رد نشه...منم برگه هارو بردمو کارمو درست کردو واسم انتخاب واحد کرد...اما وقتی ترم جدید شروع شد من کلا سر کلاسا دیگه نرفتم...الان که اخر ترم خیلی استرس دارم میترسم اخراجم کنن من باید چیکار کنم؟؟؟

طبق ایین نامه اموزشی :

ماده 38: حذف کلیه واحد های انتخابی در یک نیمسال تنها در صورتی مجاز است که دانشجو به تشخیص شورای آموزشی واحد دانشگاهی ذی ربط قادر به ادامه تحصیل در آن نیمسال نباشد در این حال نیمسال مزبور به عنوان مرخصی تحصیلی محسوب می گردد.تبصره 2-چنانچه استفاده از مواد 31-32و35 موجب حذف کلیه درس های یک نیمسال گردد آن نیمسال جزو مرخصی با احتساب در سنوات محسوب می گردد.

ماده 31: غیبت غیر موجه: دانشجو در بیش از سه شانزدهم ساعات هر یک از دروس نظری،عملی یا نظری-عملی ، کارآموزی و کارورزی تا حد سه درس در طول نیمسال موجب حذف آن درس خواهد شد ولی برای بیش از سه درس نمره صفر در آن درس یا دروس منظور می گردد.
    اده 32: غیبت موجه : دانشجو در بیش از سه شانزدهم ساعات هر یک از دروس نظری،عملی یا نظری-عملی ، کارآموزی و کارورزی در طول نیمسال موجب حذف آن درس می شود..تبصره 1- در صورت استفاده از ماده 31و32 رعایت حداقل واحد(حسب نظام آموزشی )در نیمسال لازم نیست.اما نیمسال مزبور به عنوان نیمسال کامل جزو سنوات تحصیل دانشجو محسوب می گردد و چنانچه میانگین نمرات امتحانی دانشجو در این نیمسال کمتر از 12 باشد بر اساس ماده 45 این آیین نامه مشروط به حساب می آید.ماده 35: غیبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نیز غیبت غیر موجه تا 3 درس موجب حذف آن درس یا دروس می شود.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان ‌
    من الان کاردانی کار های عمومی ساختمان تو موسسه غیر انتفایی تو قزوین میخونم و ایشالله قراره بهمن فارق التحصیل شم
    میخواستم بدونم دانشگاه ازاد تو تهران یا جای نزدیک کارشناسی ناپیوسته تکنولوژی عمران-عمران داره یا نه و این که نیاز به آزمون ورودی داره یا خیر ممنون

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام دوستان ‌
    من الان کاردانی کار های عمومی ساختمان تو موسسه غیر انتفایی تو قزوین میخونم و ایشالله قراره بهمن فارق التحصیل شم
    میخواستم بدونم دانشگاه ازاد تو تهران یا جای نزدیک کارشناسی ناپیوسته تکنولوژی عمران-عمران داره یا نه و این که نیاز به آزمون ورودی داره یا خیر ممنون
    آزاد تهران - شرق و تهران -جنوب می دونم که کارشناسی ناپیوسته مهندسی اجرایی عمران رو بدون آزمون دارن.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از پاسخت دوست عزیز چیزی در مورد موسسه های غیر انتفاعی تو تهران نمیدونین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض گوااهی پزشکی

سلام بچه ها من رفتم با اموزش صحبت کردم گفت گواهی پزشکی بیارم من الان دنبال ی درمانگاه یا پزشکیم که گواهی بده خواهش میکنم اگه میشناسین معرفی کنید

داره خودمونی میشه danial13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    من ازاد مشهدم
    کارت ورود به جلسه رو که میخوام بگیرم پیغام میده "ارزشیابی دانشجو کامل انجام نشده است"
    یعنی چی؟ چیکار باید بکنم

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

سلام دوستان
    من ازاد مشهدم
    کارت ورود به جلسه رو که میخوام بگیرم پیغام میده "ارزشیابی دانشجو کامل انجام نشده است"
    یعنی چی؟ چیکار باید بکنم
    شما باید بری قسمت ارزشیابی اساتید رو کامل کنید
    توی سامانتون هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من 12 واحدم مونده واسه تابستون..حالا میخوام این ترم یه درس سه واحدی رو حذف کنم...حالابا توجه به اینکه 15 واحدم میمونه و توشون درسهاس پیش نیازم هست..دانشگاه اجازه میده بدون توجه به اونا 12تا تابستون وردارم و یه سه واحدی معرفی به استاد؟

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ثبتنام تربیت بدنی بدون آزمون دانشگاه آزاد تهران مرکزی چه تاریخی شروع میشه دوستان
    راجع به دانشکده تربیت بدنی این دانشگاه کجا میتونم اطلاعات کاملی دریافت کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •