این پست رو باید طلا گرفت....!!!
این پست رو باید طلا گرفت....!!!
اگر منظورت از سرباز من هستم , عمرا!
چون من از سربازی معافم میدونی چرا ؟ چون که من ...
خیالتم راحت که من امسال مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران قبوم . تو میدونی من چقد برای کنکور تلاش کردم ؟
من هنرمندم ! من بهترین هستم و از همه ی شما برتر هستم! من روح آزاده ای دارم که برای پرورش این روح بسیار ریاضت کشیده ام! آره داداش!
ببینید نمیدونم با مفهوم شرط لازم و کافی تو ریاضی آشنا هستید یا نه. برایه آدمایی که سرمایه آنچنانی ندارند که بندازن تو کسب و کار (البته با کمک بابا جون البته ) ورود به دانشگاه و تحصیلات دانشگاهی شرط لازم هست و نه شرط کافی. یعنی لزوما درس خوندن باعث موفقیت نمیشه . ولی تو خیلی از حالتها ( و نه همه جا) لازمه اون هست. شرط ( یا بهتره بگم شروط کافی) خیلی چیزایه دیگست.
دوست عزیز! خوشحالم کردی! حداقل میدونم که با کم کسی حرف نزدم! هنرمند باش و سرافراز! مهندس!
از گفتگو باهات خوشحال شدم!
خداحافظ!
سلام. آقا من همش یه نیم روز نبودم!!! چه همه عقب افتادم از تاپیک!! وقت نمی کنم همه رو بخونم!!
درصدا: ادبیات 41 / عربی 24 !!! / دینی 77 / زبان 58
ریاضی 41 / فیزیک 42 / شیمی رو نمی دونم. همه رو شانسی زدم! یادم نیست جوابا رو که بخوتم حساب کنم!!
ولی..... عجب سوالای قشنگ مشنگی بود!! خیلی خوشمان آمد! البته من بلد نبودما!![]()
من واقعا موندم شما داری تو ایران چند سال پیش زندگی می کنی؟!!
استخدام تو وزارتخونه ؟!! حتما با مدرک مهندسی و حقوق کارمندی ؟!! لذت میبری؟!
خواهشا اینقدر نگین مدرک سراسری مدرک سراسری ....
همچین میگی مدرک سراسری ادم فکر میکنه مدرک از دانشگاه اوهایو میخوایم بگیریم !!!
دوست عزیز من هدفی که دارم شما حتی نمیتونی تصور کنی . هدف های من هم ارز هدف های فیلسوفانی همچون لابنیتز و نیوتون است اگر بریم عقب هم ارز سقراط و ارسطو!
هدف هست که من این روح آزاده خودم را پرورش دادم . آیا اگر هدف نباشه میشه چنین روحی را پرورش داد که سخت ترین چیز ها را به خضوع در میآره!
در ضمن خیالت از درصد های من راحت باشه که من امسال مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران قبولم .
دمن این حرف ها را زدم تا اینجا هرکسی نیاد برای خودش پز بده و درصد هاش را به رخ بقیه بکشه! آقا میاد میگه : " من خراب کردم 80 زدم!!!" از این انسان های پست و نمره دوست متنفرم!
انصافا بود! ولی به هر حال از دستش جیویز زدیم! چه خوب که خوب جیویزیدیم!
امیر واقعا از تو بعیده تو که زبانت خوبه چرا تو امضات اشتباه نوشتی به احتمال زیاد اشتباه تایپیه درستش اینه spain=>GermanySpain Is The Winner Of World Cup
به نظرم بر عکس تو اسیری
اسیر اینکه به قول خودت اسیر چیزی نباشی
اسارت دربند چیزی بودن است و تو هم در قید در قید نبودنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)