دوستان امکان داره لینک شکایت از isp ها رو برام از سایت cra.ir بذارید من که دو روزه هرچی میگردم پیداش نمی کنم!!!!
نمی دونم سایت تغییر کرده یا مشکل از منه!!!!
دوستان امکان داره لینک شکایت از isp ها رو برام از سایت cra.ir بذارید من که دو روزه هرچی میگردم پیداش نمی کنم!!!!
نمی دونم سایت تغییر کرده یا مشکل از منه!!!!
سلام من الان 256 نامحدود مخابرات دارم. تو روز و حالت معمولی بین 50 تا 75 سرعت دانلودش متغیره . قبلا هم ( یعنی 2 سال پیش و قبل از دوران شیرین و دوست داشتنی خدمت سربازی) پارس آنلاین داشتم. به نظر من کیفیت مخابرات از پارس آنلاین کمتره -
بد کانکت میشه و زیاد adsl link میره و میاد مخصوصا شبا - البته من قزوینم
من واسه گیم نت یه 512 مخابرات بین 6 تا سیستم شر کردم ، و مشکلی واسه بازی آنلاین ندارم
مبخواستم بدونم اگه 512 نامحدود ضریب 1به10 بگیرم واسه آنلاین بازی کردن مشکلی پیش میاد ؟
بیخودی وقتت رو تلف نکن اصلا سازمان تنظیم مقررات رادیویی مشترکین رو آدم حساب نمیکنه بهترین راه تغییر isp
بهترین شرکت سرویس دهنده ADSL به نظر شما کدومه؟
میخوام ADSL بگیرم
با سلام به دوستان
من ساکن سمنان هستم.کسی isp در اینجا میشناسه که پینگ اون حدود 200 باشه.برای بازی انلاین میخوام.خودم درنا دارم.تا 1 ماه پیش خوب بود و لی الان خیلی بد شده.
با تشکر
Last edited by gadogar13; 17-07-2012 at 18:53.
سلام
دوستان این که تو سایت پارس آنلاین نوشته بیشتر 128 نمیده صحت داره !!!
چون من خونمون کرج هست و می خوام سرویس ام رو عوض کنم!!یکی از بچه محل ها شاتل 512 گرفته چیزی هم ازاش نخواستن!!!
ولی من خودم می خوام یارس آنلاین بگیرم چون تازه اومده !!وشنیدم که هر چی خلوت تر باشه سرعت بهتره؟؟؟این درسته !!!آخه اول شبیدیز محل ما رو سرویس می داد ولی شاتل که اومد همه دارن شاتل میگیرن البته از کیفیت اش هم راضی هستن!!!
و هنوز پارس یه جورایی لو نرفته!!!
حالا چی کار کنم ؟اگه پارس سرعت بالا بده کدوم رو انتخاب کنم؟؟؟؟راستی مراکز منتخب پارس آنلاین رو کجا نوشته ؟؟؟
اقا تو تهران مرکزش چی رو پیشنهاد میکنین؟ یه چیزی بگین فقط از شر پیشگامان راحت بشیم اعصاب نذاشته برا ما
دوستا الان بهترین سرویس اینترنت چیه؟؟مرکز؟؟
واقعا دیگه این صبا شورشو دراورده!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)