قبول کن خطت داغونه SNR خطت هم که پایینه حداقل باید 12 باشه واسه سرعت 512 .ولی داخل صفحه اصلی Linksys قسمت DSL Modulation رو به جای Multi Mode بگذارید روی G.dmt و تست کنید ببینید قطعس کمتر میشه یا نه.
قبول کن خطت داغونه SNR خطت هم که پایینه حداقل باید 12 باشه واسه سرعت 512 .ولی داخل صفحه اصلی Linksys قسمت DSL Modulation رو به جای Multi Mode بگذارید روی G.dmt و تست کنید ببینید قطعس کمتر میشه یا نه.
وای یعنی اینقدر داغونم ؟؟ ولی فاصلم از مرکزمون زیاد نیستا با آدرسی که دارم از خونمون تا اونجا پیاده 10 دقیقه راهه. نکنه مرکر آی اس پس منظورتونه آره ؟؟
من سعی میکنم فردا ببرم سر خط ساختمون تستش میکنم ببینم چی میشه خبرشو حتما میدم .با این اوصاف گارانتی نمیبرم دیگه فکر فروششم باید نکنم اینطور که معلومه هر چی بگیرم همین داستانه به نظرتون اگر از خط بیرون خونه باشه اگر بخوام روی اون یکی خطمون بندازم اینترنتمو ببینم اونجا چجوریه انجام میدن ؟؟ هزینه داره ؟کار زیاد داره ؟
ممنونم که وقتتونو بهم میدین دوستان گلم![]()
دوستان من ADSL دارم
اما تصمیم گرفتم وایمکس بگیرم
حالا در مورد مودم وایمکس یه سری اطلاعات میخوام
مثلا" چه مارکی خوبه؟
چند نوع و مدل داره؟
از این جور چیزها دیگه....
ممنون
مودم رو باید از خودشون بگیری.
هم ایرانسل و هم مبین نت سه مدل دارن
1- مدلی موسوم به کله قندی یا سطل آشغالی که قیمتش 69000 تومنه. مودم داخلی هست و قابلیت اتصال به آنتن رو داره ولی آنتنش هیج کجا گیر نمیاد.
2- مودم داخلی که دارای قابلیت وای فای هست، قیمتش 99000 تومنه
3- مودم خارجی که در منطقه هایی که وایکمس بد آنتن میداه استفاده میشه، قیمتش هم 199900 هست.
اطلاعات بیشتر:
اگر با ADSL مشکلی نداری و کارت رو راه میندازه و با نیازهات سازگاره به هیچوجه دنبال وایمکس نرو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت مودمهایی که گفتم مال ایرانسل بود.
اینم مودم های مبین نت که مدلشون همون مدل مودم های ایرانسل هست ولی قیمتش یه مقدار تفاوت داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by XSS; 27-08-2010 at 23:51.
درسته . یک کاربری هم بود به اسم نیکان اون زمان گفتم چک کرد مال اون هم نشون نداد.اون رفته مثلا گارانتی نمی دونم چرا نگفت کلا این مدل اینجوریه. ولی من خودم همش شک داشتم که این چرا انقدر ارزونه Wag160 سرعت وایرلسش این این بیشتره فقط ولی 50 تومن اختلاف قیمت دارند من میگم شاید یک چیزی داخل این کم گذاشتند وگرنه خیلی زود با این همه اطلاعرسانی فریمور جدید رو میزدند بیرون الان این مدل 10 ماهی هست تقریبا اومده باید تا حالا رفعش میکردند.
همچین مودمی به گوشم نخورده اگر خود Isp میده بهتره نخرید.
اگر منظورتون از لحاظ سرعت اینترنت هست فرقی نداره.
N میتونه از 150 تا 300 Mbps سرعت وایرلسش باشه که بدرد شبکه داخلی میخوره که فایل رو سریع انتقال بدید.
متاسفانه قیمت ندارم. زنگ بزنید ساخت سیستم و شماره نماینده فروشش رو داخل بازار ایران بپرسید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب XSS جواب سوالتون رو کامل دادن من هم این مدل رو که تازه دیردز باهاش آشنا شدم معرفی میکنم که هیچ کدوم از ایرانسل و مبین نت ندارند و فقط داتک داره متاسفانه قیمتی ازش ندارم.
مزیتش اینه که برق نمی خواد و خیلی کوچیکه معایبش اینه که شما نمی تونی با چند تا Pc دیگه اینترنت رو اشتراک بگذاری میشه از طریق وایرلس لپتاپ این کار رو کرد ولی باید همیشه روشن باشه واسه همین زیاد مناسب اینکار نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه مودم dsl-2640u dlink دارم
وقتی که کابل شبکه رو بهش وصل میکنم مودم ریست میشه
لطفا راهنمائی بفرمائید
شاید کابل شبکتون مورد داره با کابل دیگه هم تست کردید؟
سلام
من دو تا مودم دارم یکی از این چینیائی که هر روز با یه اسمی میدن تو بازار ویکی دیگه d-link dsl-2640u که البته اونم چینیه و تازه خریدم!!!
با اولیه خیلی راحت به اینترنت وصل میشم ولی با d-link هر کاری می کنم نمی تونم وصل بشم.
تنظیمات جفتشون رو تا جائی که میشد مثل هم کردم ولی وصل نمیشه. (چراغ adsl روشن میشه ولی خوب اینترنتش نه)
اینا رو هم روی d-link تنظیم کردم:
PORT: [0-3] 0
VPI: [0-255] 0
VCI: [32-65535] 35
Service Category UBR Without PCR
Connection Type PPP over Ethernet (PPPoE)
Encapsulation Mode LLC/SNAP-BRIDGING
MTU [1000-1500]: 1492
این دو مورد هم تیک خورده.
Bridge PPPoE Frames Between WAN and Local Ports
Enable WAN Service
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)