تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 925 از 1137 اولاول ... 4258258759159219229239249259269279289299359751025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,241 به 9,250 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

12

دوستان سلام
    خوبین؟
    در مورد فیزیک راهنمایی میخوام برای یکی از دوستانم
    چند صفحه ای از تاپیک رو خوندم سرچ هم کردم اما از بس نظرات متفاوت بود بیشتر گیج شدم!
    هدف به دست اوردن درصد 65 به بالا تو کنکور هستش یعنی حداقل 60-65 رو براحتی بدست بیاره
    هم برای اموزش و هم تست کتاب میخواد
    اموزش رمزینه که بد نیست اما عالی نیست
    اموزش مبتکران هم خیلی زیاده و وقتگیر

کتاب اموزش الگو چطوره؟

این مجموعه چطوره؟
    فیزیک الگو:
    فیزیک 2 اموزش + فیزیک 2 تست
    فیزیک 3 اموزش + فیزیک 2 تست
    فیزیک پیش اموزش + تست

ویا گاج پایه + گاج پیش که نقره ای هستن
    ویرایش جدید که تست های تکراری حذف شده و مجموعه تست های کتاب پایه از 3500-3600 به 2400-500 رسیده یعنی کم شده
    و اموزش از یه کتاب دیگه.

کتاب های فیزیک خیلی سبز حرف نداره اما:
    تست های خیلی سختش زیاده و ایده های نو زیاد داره! اینا عیب نیستا اما خوب ما به درصد 60 راضی هستیم
    با این خیلی سبز درصد خیلی بالایی میشه بدست اورد و وقت بیشتری مسلما باید روش گذاشت

راستی این دوستمون فیزیکش خوب نیست
    لطفا با توجه با شرایط و درصد ی که نیاز داره راهنمایی کنید
    ممنونم
    Last edited by lmohsen; 04-08-2012 at 14:06.

داره خودمونی میشه omidariyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

برای درس های زیر بهم کتاب معرفی کنید
    تست دیفرنسیل و ریاضی پایه(خودم آموزش حسابان مهرو ماه و کتاب کلاس دیف 1 دارم):مد نظرم اندیشه فایق هست
    گسسته و جبر و احتمال:مدنظرم گاج سفید یا فار
    هندسه پایه:بهنظرم گاج سفید
    آمار:گاج سفید
    تحلیلی:گاج سفید
    فیزیک 3:خیلی سبز
    فیزیک پایه کانون دارم
    فیزیک پیش خیلی سبز یا گاج سفید
     شیمی پیش و شیمی 2 مبتکران و شیمی 3 خیلی سبز میخوام بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تست دیفرنسیل و ریاضی پایه(خودم آموزش حسابان مهرو ماه و کتاب کلاس دیف 1 دارم):مد نظرم اندیشه فایق هست
    فیزیک پایه کانون دارم
    سلام فک کنم شما اهوازی باشین من گسسته فار و تحلیلی و پایه و امار گاج سفید دارم اگه مایلید زیر قیمت بازار در خدمتم تازه کتابای دیگه هم هست که براساس نیاز بگین شاید داشته باشم.ممنون!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام
    خوبین؟
    در مورد فیزیک راهنمایی میخوام برای یکی از دوستانم
    چند صفحه ای از تاپیک رو خوندم سرچ هم کردم اما از بس نظرات متفاوت بود بیشتر گیج شدم!
    هدف به دست اوردن درصد 65 به بالا تو کنکور هستش یعنی حداقل 60-65 رو براحتی بدست بیاره
    هم برای اموزش و هم تست کتاب میخواد
    اموزش رمزینه که بد نیست اما عالی نیست
    اموزش مبتکران هم خیلی زیاده و وقتگیر

کتاب اموزش الگو چطوره؟

این مجموعه چطوره؟
    فیزیک الگو:
    فیزیک 2 اموزش + فیزیک 2 تست
    فیزیک 3 اموزش + فیزیک 2 تست
    فیزیک پیش اموزش + تست

ویا گاج پایه + گاج پیش که نقره ای هستن
    ویرایش جدید که تست های تکراری حذف شده و مجموعه تست های کتاب پایه از 3500-3600 به 2400-500 رسیده یعنی کم شده
    و اموزش از یه کتاب دیگه.

کتاب های فیزیک خیلی سبز حرف نداره اما:
    تست های خیلی سختش زیاده و ایده های نو زیاد داره! اینا عیب نیستا اما خوب ما به درصد 60 راضی هستیم
    با این خیلی سبز درصد خیلی بالایی میشه بدست اورد و وقت بیشتری مسلما باید روش گذاشت

راستی این دوستمون فیزیکش خوب نیست
    لطفا با توجه با شرایط و درصد ی که نیاز داره راهنمایی کنید
    ممنونم

سلام دوست عزيز
    يه چي ميگم ناراحت نشين ..........

كلا ببين نميشه گفت من اين كتابو بگيرم بالاي فلان ميزنم و من اون يكيو ميگيرم بالاي بهمان ميزنم.....
    نداريم همچين چيزي ....ما كتاب خوب و بد داريم حالا ممكنه يكي از رتبه هاي تك رقمي هم از كتاب بده استفاده كرده باشه...گرفتي؟
    يعني دلتو خوش نكني كه اگه اينو گرفتم حتما بالا ي .... ميزنم

قبل از اينكه در باره ي كتابات يه نظري بدم نظر خودم اينه كه زياد وققتو تو اين فروم تلف نكن..اينجا همه ي بچه تقريبا همه ي كتاباي موجوده خوندن همه هم يه نظري دارن و تو نميدوني ميتوني اطمينان كني يا نه و اين وسط پول و وقتت ميره....چشم به هم ميزني ميبيني تاستون تمومه تو هنوز دنباله كتابه خوبي اينو من امسال بعده اينكه كنكور دادم اومدم نوشتم و خيلي نصيحتا ي ديگه خواه پند گير....

ولي در مورده كتابايي كه گفتي:از نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــظـــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــر مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــن
    تو حتما نظر يه معلم اينكاره رو بپرس و حتما تو كتابفروشي كتابارو خوب خوب بررسي كن.....

رمزينه كه مزخرفه واقعا...

ببين نظرم براي آموزش پيش فقط و فقط وفقط فار هست......همين و بس....خودت ببين دقيقا به حرف من ميرسي
    براي سوم :باي
    آموزش من بيشتر از الگو استفاده ميكردم و خيلي خوب بود فقط سطحش از كنكور بالاتره....براي آموزش دوم از چيزي استفاده نكردم
    براي تست فيزيك پايه من اين آخري ها(بعد از عيد)تست الگو رو ديدم كه خيلي خوب بود...البته گاج جديدرو نديدم و الگو تستاي تاليفيش خيلي خوبه

سبز هم كه گفتي من نميدونم چرا همه عاشق اين خيلي سبز ميشن...
    آخه چي داره؟ درسته جواب تستارو خيلي دقيق و خوب داده درسنامه هاشم خوبه و نظر منو بخواي همون الگو و اينا براي كنكور خيلي بهتره تا سبز
    نر ي بگيريا....

آها راستي ....فيزيكاي پيش الگو هم من داشتم(من خودم كلا عشق كتاب بودم ( چه وقتي تلف كردم سر اينا)
    به نظرم خوب بودن يعني بين گاج و الگو (براي تست پيش)الگو بهتره
    براي پايه گفتم كه خودم الگو داشتم گاج جديدرو هم نديدم
    براي آموزش پيش فقط وفقط وفقط وفقط وفقط وفقط فــــــــــار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم

راه درازي در پيش داري
    حواست باشه كه تا چشم به هم بزني تموم ميشه اين حرفم ياد نره.....

5. 2 کاربر از lil0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیزیک پایه کانون دارم
    سلام
    رشته ام تجربی بوده و در رابطه با دروس ریاضی بچه های ریاضی کمکت کنن خیلی بهتره
    اما شیمی چون هر دو تا کتاب رو داشتم میگم:
    شیمی 3 : حتما حتما خیلی سبز
    شیمی 2 : مبتکران
    شیمی پیش 1: خیلی سبز
    شیمی پیش 2 : تقریبا مبتکران و خیلی سبز مثل هم هستن اما خیلی سبز
    موفق باشید

سلام دوست عزيز
    يه چي ميگم ناراحت نشين ..........

كلا ببين نميشه گفت من اين كتابو بگيرم بالاي فلان ميزنم و من اون يكيو ميگيرم بالاي بهمان ميزنم.....
    نداريم همچين چيزي ....ما كتاب خوب و بد داريم حالا ممكنه يكي از رتبه هاي تك رقمي هم از كتاب بده استفاده كرده باشه...گرفتي؟
    يعني دلتو خوش نكني كه اگه اينو گرفتم حتما بالا ي .... ميزنم

قبل از اينكه در باره ي كتابات يه نظري بدم نظر خودم اينه كه زياد وققتو تو اين فروم تلف نكن..اينجا همه ي بچه تقريبا همه ي كتاباي موجوده خوندن همه هم يه نظري دارن و تو نميدوني ميتوني اطمينان كني يا نه و اين وسط پول و وقتت ميره....چشم به هم ميزني ميبيني تاستون تمومه تو هنوز دنباله كتابه خوبي اينو من امسال بعده اينكه كنكور دادم اومدم نوشتم و خيلي نصيحتا ي ديگه خواه پند گير....

ولي در مورده كتابايي كه گفتي:از نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــظـــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــر مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــن
    تو حتما نظر يه معلم اينكاره رو بپرس و حتما تو كتابفروشي كتابارو خوب خوب بررسي كن.....

رمزينه كه مزخرفه واقعا...

ببين نظرم براي آموزش پيش فقط و فقط وفقط فار هست......همين و بس....خودت ببين دقيقا به حرف من ميرسي
    براي سوم :باي
    آموزش من بيشتر از الگو استفاده ميكردم و خيلي خوب بود فقط سطحش از كنكور بالاتره....براي آموزش دوم از چيزي استفاده نكردم
    براي تست فيزيك پايه من اين آخري ها(بعد از عيد)تست الگو رو ديدم كه خيلي خوب بود...البته گاج جديدرو نديدم و الگو تستاي تاليفيش خيلي خوبه

سبز هم كه گفتي من نميدونم چرا همه عاشق اين خيلي سبز ميشن...
    آخه چي داره؟ درسته جواب تستارو خيلي دقيق و خوب داده درسنامه هاشم خوبه و نظر منو بخواي همون الگو و اينا براي كنكور خيلي بهتره تا سبز
    نر ي بگيريا....

آها راستي ....فيزيكاي پيش الگو هم من داشتم( ممن خودم كلا عشق كتاب بود ( چه وقتي تلفكردم سر اينا)
    به نظرم خوب بودن يعني بين گاج و الگو (براي تست پيش)الگو بهتره
    براي پايه گفتم كه خودم الگو داشتم گاج جديدرو هم نديدم
    براي آموزش پيش فقط وفقط وفقط وفقط وفقط وفقط فــــــــــار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم

راه درازي در پيش داري
    حواست باشه كه تا چشم به هم بزني تموم ميشه اين حرفم ياد نره.....
    سلام
    ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی
    اون قسمتی رو که برجسته کردم رو من هم اینطوری بودم زمانی که کنکور دادم و کلی وقتم اینطور تلف شد به همین خاطر نمی خوام این دوستمون هم به همین بلا گرفتار شه
    موافقم اینجا هرکسی یه چیزی میگه!
    راستی من دانشجو ام این راهنمایی هارو واسه یکی از دوستانم میخواستم
    امورش فار : درسته کتاب بسیار خوبی هستش اما یکم حجمش زیاده , اما خوب کتاب خیلی خوبیه و میشه روش حساب کرد (برای اموزش از اندیشه سازان -مبتکران که دیگه چاپ نمیشه هم میشه استفاده کرد)
    اموزش سوم : کتاب خیلی سبز رو داره : اموزش از رو همین بخونه خوبه و یا خیر؟
    اموزش دوم هم از اندیشه سازان قرار هستش بخونه خیلی خوبه
    اما برای تست:
    فیزیک گاج نقره ای به همون سبک سفیده پایه ش تستاش کم شده تقریبا 2500 تست مولفشم عوض شده
    پایه 1جلد تست + 1 جلد پاسخ (مثل اینکه اموزش هم داره اما نه مفصل) جلد پاسخش هنوز چاپ نشده و پرسیدیم گفتن تا اخر مرداد چاپ میشه
    فیزیک پیش هم که گاج نقره ای
    به کتاب جدیدش همین نقره ای تست های تالیفی هم اضافه شده.
    احتمالا تست رو گاج نقره ای بگیرن چطوره؟
    من الگو رو دیدم بعضی از تست هاش جنبه ی کنکوری نداره(کم هم نیست این تعداد) اینطور فکر نمیکنین؟
    بازم ممنونم که وقت میزارین و جواب میدین
    امیدوارم موفق باشین
    Last edited by lmohsen; 07-08-2012 at 14:44.

7. این کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی
    اون قسمتی رو که برجسته کردم رو من هم اینطوری بودم زمانی که کنکور دادم و کلی وقتم اینطور تلف شد به همین خاطر نمی خوام این دوستمون هم به همین بلا گرفتار شه
    موافقم اینجا هرکسی یه چیزی میگه!
    راستی من دانشجو ام این راهنمایی هارو واسه یکی از دوستانم میخواستم
    امورش فار : درسته کتاب بسیار خوبی هستش اما یکم حجمش زیاده , اما خوب کتاب خیلی خوبیه و میشه روش حساب کرد (برای اموزش از اندیشه سازان -مبتکران که دیگه چاپ نمیشه هم میشه استفاده کرد)
    اموزش سوم : کتاب خیلی سبز رو داره : اموزش از رو همین بخونه خوبه و یا خیر؟
    اموزش دوم هم از اندیشه سازان قرار هستش بخونه خیلی خوبه
    اما برای تست:
    فیزیک گاج نقره ای به همون سبک سفیده پایه ش تستاش کم شده تقریبا 2500 تست مولفشم عوض شده
    پایه 1جلد تست + 1 جلد پاسخ (مثل اینکه اموزش هم داره اما نه مفصل) جلد پاسخش هنوز چاپ نشده و پرسیدیم گفتن تا اخر مرداد چاپ میشه
    فیزیک پیش هم که گاج نقره ای
    به کتاب جدیدش همین نقره ای تست های تالیفی هم اضافه شده.
    احتمالا تست رو گاج نقره ای بگیرن چطوره؟
    من الگو رو دیدم بعضی از تست هاش جنبه ی کنکوری نداره(کم هم نیست این تعداد) اینطور فکر نمیکنین؟
    بازم ممنونم که وقت میزارین و جواب میدین
    امیدوارم موفق باشین
    سلام
    الگوي پايه اكقرا تستاش اينطوريه ولي پيش من به نظرم نيومد همچين چيزي....
    ببين اخه هركي يه سطحي داره ممكنه من بگم نه حس نكردم(سختيه كتابو)ولي يكي بياد بگه خيلي سخته....

ولي من نظرم در نهايت الگوئه....حالا خودش بايد بره فروشگاه يه 0.5 ساعت كتابو قشنگ ببينه (خوبااااااااااا من توصيه ميكنم اون مطلبي رو كه بلده بره ببينه هر كتاب چه جوري نوشته و تستاش چه جوريه و اينكه اون دانش اموز با تستا ي كنكور تا حدي آشنا باشه.....)

در مورد فــــــــــــــــــــــــ آر بايد بگم درسته آموزشش زياده ولي همونو بخوني بهتر از اينه كه 5 تا كتاب اشغاليو بخوني آخرم نفهمي چي به چيه...فارو بخوني هميشه تو ذهنت ميمونه

براي سوم من هم الگو داشتم هم سبز....

آقا توصيه من اينه اينقدر گير آموزش و اينا نباشه يه ذره بخونه فقط بره تست بزنه دقيقا اشتباهي كه من كردم مشستم كلي آموزش ميخوندم آخرم ببخشيد تر زده شد تو رتبه (5000) امروز رفتم مدرسه با سري افكنده معلم شيمي ميگه من نهايتا فكر ميكردم 1500 بشي.....
    حالا من كه حال ندارم يه سال ديگه بخونم از يه طرف دوست دارم و فكر ميكنم حقم نبوده اين رتبه از يه طرفم ياد بدبختيا و استرسا ميوفتم به خودم ميگم واسه ارشد جبران ميكنم...........

دوستان كنكوري به قرآن قسم ميخورم امسال از هرچيزي كه فكر كنيد زود ميگذره جون هركي رو دوست دارين لحظه ها رو از دست ندين

عمرا تا وقتي خرداد نشده نميفهمين اين حرفو مگر گروهي اندك

موفق باشد
    Last edited by lil0; 07-08-2012 at 14:39.

9. 2 کاربر از lil0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    الگوي پايه اكقرا تستاش اينطوريه ولي پيش من به نظرم نيومد همچين چيزي....
    ببين اخه هركي يه سطحي داره ممكنه من بگم نه حس نكردم(سختيه كتابو)ولي يكي بياد بگه خيلي سخته....

ولي من نظرم در نهايت الگوئه....حالا خودش بايد بره فروشگاه يه 0.5 ساعت كتابو قشنگ ببينه (خوبااااااااااا من توصيه ميكنم اون مطلبي رو كه بلده بره ببينه هر كتاب چه جوري نوشته و تستاش چه جوريه و اينكه اون دانش اموز با تستا ي كنكور تا حدي آشنا باشه.....)

در مورد فــــــــــــــــــــــــ آر بايد بگم درسته آموزشش زياده ولي همونو بخوني بهتر از اينه كه 5 تا كتاب اشغاليو بخوني آخرم نفهمي چي به چيه...فارو بخوني هميشه تو ذهنت ميمونه

براي سوم من هم الگو داشتم هم سبز....

.
    .
    .
    درسته بازم ممنون از راهنماییتون
    امیدوارم هرچی خیر هستش براتون پیش بیاد
    موفق باشید

داره خودمونی میشه omidariyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

فیزیک پایه کانون دارم
    دوستان لطفا جواب بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیزیک پایه کانون دارم
    فیزیک پایه کانون دارم
    سلام انديشه فائق خوبه منم همونو داشتم
    گاج گسسته خوب نيست...فارم هم بدك نيست ولي خوشخوان يه چيز ديگست...فكر نكن سخته ...سوالاي كنكور شبيه اونم چه سخت بياد چه آسون...امسالو ديدي كه؟؟كلا گسسته معلوم ني چه جوري سوال بياد ....بين فار و خوشخوان انتخاب كن

هندسه پايه با اينكه خودم گاج كار ميكردم ولي گاج يه جوريه ميدوني؟ مخصوصا هندسه ي2 من اصلا خوشم نميومد از اون باز هندسه يكش بهتره هندسه نشر دريافتم خيلي خوبه حتما جزو گزينه هات باشه

آمارو از الان نخون ......همه آمارو فروردين ارديبهشت ميخونن الان به نظرم تو احساس ميكني خيلي وقت داري شادي؟؟؟ فكر ميكني همه ي درسا همه چيو تموم ميكني(البته من شناختي از شما ندارما....)
    به خاطر اين ميگم امارو از الان نخون چون امكان نداره چيزي يادت بمونه....

تحليلي گاج:متوسط رو به مزخرف...پر از نكته از چرت و پرتو حفظي (البته بگم انصافا اندكي از نكته هاش بدرد بخور بود)من خودم آبي قلم چي ميزدم كلا تحليلي خيلي آسونه درباره ي كتاباي ديگه خودم اطلاعاتي ندارم ولي كتاب شبقره و الگو رو بيشتر دست بچه ها ديدم....اگر هم گاج گرفتي بايد با قوه ي تشخيصت تستاي پرت و بيخودشو خودت رد كني آبي قلم چي بزني سطح كنكور دستت مياد

فيزيك 3 :اگه براي تست ميخواي خوب نيست خيلي سبز......خيلي پرته كلا به نظرم براي فيزيك 3 كتاب خوبي ني من بيشتر درسنامه هاشو بعضي وقتا ميخوندم...در اين مورد نظري ندارم

فيزيك پايت به نظرم خوب نيست
    (فيزيكارو توضيح دادم ديگه)

شيمي 3 تم چرا مبتكران نميگيري؟ ويرايش جديد كرده فكر كنم تركونده ديگه.....آها من شمي يپيش فار هم شنيدم بد نيست ولي خودم نديدم....ميگفتن تويه اسيد و باز بهتر از مبتكرانه نميدونم حالا
    Last edited by lil0; 07-08-2012 at 17:57.

13. این کاربر از lil0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

هي گفتم كاغذ گرون شده اگه كتابا تجديد چاپ بشن قيمت عجيبي مياد روش ....هس دوستان گفتن قيمت ورق چاپخونه ها ثابته ...بيا ..همه كتاباي خيلي سبز 30% افزايش قيمت داشتن ...

شيمي 3 چاپ 90 : 12000 شيمي 3 چاپ 91 :17400
    رياضيات تجربي 90 : 14900 رياضيات تجربي 91 : 19900

ميخواستم شيمي 3 خيلي سبزو بگيرما .قيمت جديدشو ديدم پشيمون شدم

15. این کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •