احتمال خیلی زیاد از بازیته اما اگر فکر میکنی بازیت سالمه میتونی net framwork رو هم آپدیت کنی.
احتمال خیلی زیاد از بازیته اما اگر فکر میکنی بازیت سالمه میتونی net framwork رو هم آپدیت کنی.
سلام
دوستان من در بازي pro evolution soccer 2009 در قسمت Master League و در مد create your dream team مشكل دارم
تا هفته 14 هيچ مشكلي نيست اما در هفته 14 همينكه روي Next week كليك مي كنم بازي بلافاصله بسته مي شه! چند بار امتحان كردم درست نشد. خواهش مي كنم راهنمايي كنيد. ممنون
سيستم:
win xp sp3
cpu phenom II 955
VGA Radeon HD 4850
کسی لیگ برتر ایران رو نداره برای دانلود منظورم اپشن فایلشه .
سلام
krauser جان دمت گرم. خیلی ردیف شد. دستت درد نکنه. این تاپیک Online کسی جواب نمیده، می شه بگی با این کار مشکل بازی کردن online هم حل میشه یا نه؟
مشکل خرابی سیو بارها نحوه برطرف کردنش اومده یک سرچ ساده کارت رو راه می نداخت :
اول پچ 1.40 رو نصب می کنی
و از این کرک استفاده می کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیوهای قبلیت دیگه به درد نمیخوره از اول باس شروع کنی
خواهش می کنم قابلی نداشت آنلاین پلی PES 2009 رو فراموش کن. جدا نمیشه حداقل با این امکانات کم نمیشه. من یکی که نتونستم کسی تونست منو خبر کنه
سلام به همه دوستان
آخرین پچ عرضه شده از طرف .gamingaccess همین پچ 4.1 هست؟؟
هنوز نقل انتقالات تابستونی صورت نگرفته درسته؟؟؟
ممنون
آخه شما استاديد و ماهارو با خودتون مقايسه نكنيد! ما تازه واردها اصلا نمي دونيم اشكال از كجا هست وگرنه خوب راحت تر مي تونستم به جواب برسم
بهر حال ممنون از راهنماييت
ان شاءالله اجرش رو در اين ماه رحمت مضاعف ببيني
فقط اينكه سيوهاي قبلي بدرد نمي خوره واقعا دردناكه
من با این نقل و انتقالات جدید با تیم بارسلونا تونستم رئال مادرید رو 5 بر 1 در حالت تاپ پلیر شکست بدم
داور رو خریدی.![]()
فدات عزیز مرسی منم منظورم این بود شما اگه سرچ کنی زود تر به جواب می رسی بیشنتر جنبه آموزشی داشت قصد ایراد گرفتن نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)