تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 925 از 1138 اولاول ... 4258258759159219229239249259269279289299359751025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,241 به 9,250 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

شیفتر دنده رو که تو درایو میزارم اصلا مشگلی نداره ولی تو عقب که میزارم یه تق میزنه
    شماره اکسل به چه درد میخوره و چیه ؟
    این شماره که نوشتم شماره شاسی هست و وین نیست
    یه پلاک به زبان فارسی سمت بوستر ترمز هست که تو اون نوشته بود
    برای تعویض روغن گیربکس چون رو کار روغن توربین خارج نمیشه
    مجبورم گیربکس رو پیاده کنم
    موتور ماشین ابی
    دلکو عقب
    وین کد پشت شیشه نیست
    شماره موتور ( پشت دینام بود) "K0307TXD09081
    واشر دف 40 13 با 41 13 فرق داره ؟ سراغ نداری واشر را ؟
    تخلیه روغن گیربکس هم واشر میخواد ؟
    من یک واشر کاررتل موتور و گیرربکس و دف میخوام
    Last edited by parviz shirban; 06-07-2016 at 13:47.

2. این کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پرویز جان اگر شیفتر دنده را در حالت N دنده عقب میزاری تقه میزنه احتمالش هست که بین دنده پینیون و کرانویل فاصله افتاده اما ممکن هم هست از چهار شاخ گاردن باشه البته اگر باسرعت بالای 100 ماشین لرزش نداره احتمالش کمه از چهار شاخ فلنچ گاردن باشه و یه یکی از علائم دیگه خرابی چهارشاخ گاردن اینکه در حالت شیفتر D تقه میزنه که گفتی در این حالت تقه نمیزنه و احتمالش هست دف ماشینت ایراد داشته باشه چون ممکنه صاحب ماشین قبلی ممکنه با ماشین تکاف در جا زیاد کشیده همین باعث میشه عمر دف و اکسل کم بشه و اگر هم ماشین یدک بکشی با بکسل بشه باید روغن دف عوض بشه -

به نظرم اگر تونستی کاور دف را باز کن بررسی کن و اگر دف را باز کردی روغن یا واسکازن دف را حتما از یک توری با روزنه ریز رد کن ببین براده اهن داره و تمیز کن بعد ببند

اگر واشر میخوای بخری باید بدی بسازن ولی واشر نمیخواد
    چسب مزدا بزن قبلش هم خوب تمیزش کن با بنزین و خشکش کن بزار چسب 10 -15 دقیقه بمونه بعد ببندش اما سفتش نکن 2 ساعت بعدش یکم سفتش کن . اگر سفته سفتش کنی دوباره روغن می ده
    واشر های دف از شکل و پیچهاش مشخص میشه
    شماره اکسل مشخصات اکسل ماشین را معلوم میکنه زیاد مهم نیست

شماره وین برای بیوک های مونتاژ امریکا در اصل خونده میشه ولی شماره وین کد قبلی که گذاشتی
    48869LBF461803
    دقیق نوشتی ؟
    چون عدد8 ممکنه B باشه شبیه هم هستن مثلا4B869......
    شما یه عکس از اون پولیت المینومی کنار پوستر میشه قرار بدی؟
    بین درب سمت راننده شماره پولیت المینومی نیست ؟
    شماره VIN در کارت ماشین را میدونی ؟
    چون باید 6 رقم اخرش با شماره موتور همخونی داشته باشه وگرنه موتور تعویض شده یا شماره موتور دسکتوب شده مدل ماشینت 57 هست موتور قرمز هست معمولا موتور زیر سال 58 موتورقرمز هستند

و مدل هایبی ا ، بی 4 و بی 5 تا سال 60 بیشتر مونتاژ نشدن ولی بی 2 و بی 3 تا 68 هم دارن.

اون بیوکی که موتورش 350 بیوکیه ، مونتاژ خود آمریکاست و هیچ ارتباطی با تیپ بی 4 نداره فقط ممکنه جای شیفتر و صندلی هاش مثل بی 4 باشه
    این شماره ای گذاشتی
    K0307TXD09081 به احتمال زیاد شماره بلوک سیلندر هست و 6رقم اخرش 5 رقم هست و اون شماره پولیت المینیومی کنار پوستر که گذاشتی
    48869LBF461803 احتمالا این درست است حالا شما 6 رقم اخر این کد را با شماره VIN کارت ماشین بررسی کن
    برای تعویض روغن گیربکس احتیاجی به باز کردن تورک کانور تر نیست اون روغن داخل توربین 2 پوند هست که می مونه تخلیه نمیشه باید باز کنی و حدودا 1 یا 2 ساعت فقط با یه سرنگ بزرگ طول میکشه روغن توربین را خالی کنی ممکنه اچار بندازی تنظیم فلایول و توربین بهم بخوره دست بهش نزن احتیاجی نیست فقط موقع تخلیه روغن گیربکس روغن را از یه توری با روزنه ریز رد کن ببین براده اهن نداره که ممکنه
    impeller torque converter پروانه اون پره هاش شکسته باشه =
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی ماشین روشن میکنی در حالت ایستاده اتاق ماشین لرزش داره؟

کلا در ماشین اتوماتیک روغن موتور 10- 40 میریزن
    تو اتوماتیک متناسب با دمای موتورت تغییر میکنه...... اگه بهران رانا 10-40 بگیری که بهتر هم هست.......جالب اینه که روغن موتور فابریک آمریکایی خیلی شله مثل آبه.............
    20-50 چند سال تو بیوک ایران ریخته شدهمشکلی پیش نیومده بود

در مورد روغن گیربکس هم دو تا روغن به شما پیشنهاد میشه یکی بهران اتوماتیکII و دیگری acdelco automatic II .III اصل اونایی که نوشته عربی داره تخلیه روغن گیربکس هم فیلتر میخواد اگر خیلی کثیف باشه وقتی ماشین را روشن میکنی دود زیادی از گیربکس درمیاد

موتور های 350 بیوک چون میسر اب در قسمتهای موتور یه مقدار مشکل داره بخاطر همین سرسیلندر ترک برمیداره بررسی کن

4. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

اقایون
    گیربکس 350 چند لیتر روغن میگیره ؟
    با فیلتر
    با توربین
    خود توربین چند لیتر روغن میگیره ؟
    بعد روغن رو از گیج وارد گیربکس می کنند ؟

6. این کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

ارمین عزیز من تا حالا دو تا شماره به شما دادم :
    1- شماره شاسی :
    48869LBF461803
    2- شماره موتور :
    K0307TXD09081
    حالا این وین نامبر که شما میگی رو متوجه نمیشم!

در هر صورت من از اون پلاک یک عکس می گیرم و خدمت شما میدم
    در مورد وین نامبر هم که در کارت ماشین قید میشه اطلاع نداشتم ، ممنون که یاداوری کردی
    پس اگر شش کاراکتر اخر وین نامبر داخل کارت ماشین D09081 بود ، معلوم میشه همه چیز فابریکه ؟
    ارمین جان لطف کن بگو شماره وین رو کجای ماشین احتمال داره حک شده باشه ؟
    به غیر از بین در راننده و پلاک بغل بوستر ....

شماره شاسی کجای شاسی حک شده ؟
    نشانه های دستکوب شدن شماره موتور وشاسی چیه ؟

بهران اتومات 3 بریزم مشگلی نداره ؟ چون توصیه کارخونه سطح استاندارد دکسرون 2 هست
    جند لیتر بریزم ؟ با توربین و فیلتر ؟
    تنظیم توربین و فلایویل به نظر من چیز خاصی نیست ( حالا اگه هست شما بگو )
    اتاق در حالت درجا اصلا لرزش نداره و در حین حرکت هم اصلا لرزش نداره نرم و اروم و کشتی مآب
    فقط در حالت R که میزاری ، گاز میدی بری عقب تقه میزنه

8. 2 کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا پرویز دوست عزیز در مورد VIN به این عکسها نگاه کن=
    1.مشخصات پلاک المینیومی BODY BY FISHER در بالای پوستر معلوم هست که پیچ شده یا پرچ شده =
    2.اینم از نمای نزدیک=
    3. این VIN که من میگم جلوی داشبورد زیر شیشه جلو سمت راننده زیر لاستیک اب گیر کاپوت جلوی ماشین هست وقتی کاپوت ماشین را بالا میزنی زیر اون لاستیک دور کاپوت حک شده که یه لاستیک هم روی اون هست که در این عکس مشخصه کنده شده=

حالا یه مشخصاتی اگر بذاریم این میشه = البته این برای ماشین دیگه هست منتهی برای روشن شدن قضیه میگم=
    قسمت ST= اخرین کلماتش دقت کنی =123456 میشه این کد سریال شاسی و اتاق و موتور در ایران یکی خونده میشه =

و دراین عکس پلاک المینومی اینه= قسمت ST اخرش شماره ساسی و اتاق میشه 121990 اگر درس خونده باشم
    حالا این وین کد جلوی داشپورد و زیر کاپوت زیر او لاستیک دور کاپوت اینه 1283866 یعنی به هم نمیخونه اتاق تعویض شده

و شما دو شماره برام فرستادی =
    1- شماره شاسی
    :
    48869LBF461803
    2- شماره موتور :K0307TXD09081

اگر شماره شاسی که از روی پلاک المینیومی نوشتی همینه 6 اقم اخر هم میشه 461803 این شماره باید با 6 رقم شماره موتور که نوشتی
    K0307TXD09081 یکی باشه که نیست پس احتمال زیاد موتور تعویض شده و در سند باید نوشته باشه کلی هم داستان داره
    و اگر شماره وین زیر کاپوت 6 رقم اخر با 6 رقم اخر پلاک المینیومی یکی نباشه پس اتاق هم تعویض شده
    به عنوان نمونه این شماره موتور که دستکوب نیست قرار میدم شماره کلا حالت ریز و فرورفتگی داره و برجسته نیست که برای بیوک پشت دینام و بد دست هست که خودت نوشتی =

درمورد بقیه موارد توضیح مید وحتی دیکد شماره موتور که گذاشتی برای شما DECODE میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

امیر جان
    اون پلاک المینیومی بغل بوستر برای من دو تا شماره داشت : هم شماره موتور وهم شماره شاسی
    وشماره موتور داخل پلاک با شماره پشت دینام یکی بود و همچنین شماره شاسی با شماره روی شاسی یکی بود
    حالا من وین رو با چه چیزی چک کنم ؟
    شماره پشت دینام هم برجسته بود

11. این کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امیر جان
    اون پلاک المینیومی بغل بوستر برای من دو تا شماره داشت : هم شماره موتور وهم شماره شاسی
    وشماره موتور داخل پلاک با شماره پشت دینام یکی بود و همچنین شماره شاسی با شماره روی شاسی یکی بود
    حالا من وین رو با چه چیزی چک کنم ؟
    شماره پشت دینام هم برجسته بود
    دوست گرامی. اینطور که متوجه شدم شما هنوز ماشین را بطور کامل خریداری نکردید و تنها بخشی از پول پرداخت شده و مشکل شما با فروشنده بر سر قیمت و سند زدن و چند مشکل فنی ،همچنان باقی هست. و از همه مهمتر تجربه عملی و فنی واقعی روی خودروهای آمریکایی نداشتید.

بنابراین توصیه میکنم:

1. قبل از اینکه صاحب قانونی خودرو باشید، هیچ نوع کار فنی و تعمیراتی و تعویض قطعه انجام ندهید چون مشخص نیست شما صاحب ماشین باشید و در غیر این صورت باید ماشین عودت بدید و مسلما دریافت هزینه های انجام شده از صاحب خودرو، تقریبا غیر ممکن و پردردسر خواهد بود.

2. تشخصی اصل یا فرع بودن، دست کوب یا استاندارد بودن شماره های بدنه، شاسی، موتور و حتی اصل یا تقلبی بودن کارت و سند و دفترچه و برگ سبز و..و.. را به عهده افرادی که برای انجام این کار صلاحیت دارند بگذارید، چون در غیر این صورت و تقلبی بودن یکی از این موارد، بعدا دچار مشکلات بسیار زیاد حقوقی و قانونی و یا حتی کیفری خواهید شد. بنابراین توصیه اکید میکنم در صورت رفع اختلاف با فروشنده و رسیدن به توافق نهایی، به اتفاق فروشنده به مرکز تعویض پلاک خودرو مراجعه کنید تا ضمن کارشناسی دقیق موارد قانونی ذکر شده، تعویض پلاک و صدور کارت و برگ سبز مالکیت به نام شما انجام بشه.

3. موارد فنی که ایراد داره ممکنه نیاز به هزینه های بسیار سنگینی برای بازسازی و تعمیرات داشته باشه و همچنین خیلی از موارد غیر فنی دیگه( مانند کم و کاستی ، شکستگی، نامناسب بودن، فرسودهگی در بدنه و داشبرد و تزئینات و تودوزی و..و..و..) هم گاهی هم اندازه و یا حتی بسیار بیشتر از یک تعمیر فنی هزینه داره. بنابراین با لحاظ کردن این موارد، قیمت نهایی را تعیین کنید.
    توجه داشته باشید که یک مورد به نظر کاملا ساده و کم اهمیت در خودروهای آمریکایی ( مثلا شکستگی یا ترک داشتن شبکه جلو یا ترک روی داشبرد و یا نبود یکی از چراغهای بغل و ایراد در رودریها و..و..و...) میتونه هزینه بسیار زیادی نسبت به خودروهای دیگه و حتی گاهی برابر با قیمت قطعات خودروهای لوکس مدل بالا داشته باشه.

4. خیلی از عیب و ایرادها به مرور زمان مشخص میشه ، بخصوص بخشی مثل سیمکشی خودرو که با استفاده مداوم از اتومبیل، تغییر فصلها، تعمیرات گوناگون و یا حتی بدون هیچ دلیل خاصی دچار اشکال و ایراد شده و گاهی لازم هست تا برای انجام یک تعمیر ساده الکتریکی ، وقت و انرژی بسیار زیاد( در صورتی که توان فنی لازم و تجربه داشته باشید) و یا هزینه سنگین ( در صورت نداشتن تجربه و مهارت کافی ) صرف کنید.

بطور کلی خرید اتومبیل دست دوم( و از نظر من حتی صفر کیلومتر و از خود شرکت سازنده) دارای ریسک و مشکلات خاص خودش هست ، بر این اساس انجام هرکاری با استفاده از مشورت افراد وارد و با تجربه که همراه شما باشن، بسیار مهم و مفید خواهد بود.

موفق باشید.

13. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرویز جان اگر باز متوجه نشدی بگو توضیح بدم

مثال =این وین روی کارتِ ماشین نوشته شده. و17 رقمی هست
    URET711V07K518182
    اینم VIN جلوی داشپورده دقت کنی 6 رقم اخر دو شماره با هم میخونه =
    24871N518182

اینو راهنمائی و رانندگی میده. برایِ سیستمِ کامپیوتری ِ خودشونه. و موقع تعویض کارت ماشین ماشین میخوای به نام بزنی=
    شما باید این وین کد را به راهنمایی بدی = این وین 6 رقم اخرش باید با 6 رقم پلاک المینیومی که بالای بوستر ترمز نصبه یکی باشه وگر نه اتاق تعویض شده کد هم گفتم جلوی داشپورد کاپوت جلو را بالا میدی مشخصه اکثرا بیوک ها دارند این هست=

حالا می رسیم به صحت صحیح بودن شماره موتور ماشین =

محل قرار گرفتن شماره موتور در ماشینها فرق داره =
    Small Block Chevy = ماشین شما با این شماره موتور که گفتی جزء موتور اسمال بلاک حساب میشه و محل قرار گرفتن شماره موتور جلو -سرسیلندر سمت شاگرد پشت الترناتور یا دینام هست که خودت گفتی - راهنمایی و رانندگی میگه ممکنه کلا طرف این پلاک المینیومی بالای بوستر ترمز را عوض کنه و یه دست ساز ببنده تا شماره موتور با این بخونه-- و شما باید اون13رقمی VIN که در جلوی داشبورد وقتی کاپوت را میدیعکسش را بالا گذاشتم بالا زیر لاستیک کاپوت هست را بدی تا کارت ماشین را عوض کنن و ثبت کنن میشه همون 17 رقمی که در کارت ماشین ثبت میشه و اگر مثلا پلاک المینیومی ماشینت هم عوض شده باشه برای صحت درست بودن شماره موتور باید13 رقمی VIN که در جلوی داشپورد زیر کاپوت هست را بدی یا خودت بررسی کنی اگر 6 رقم اخر VIN با 6رقم اخر شماره موتور یکی باشه پس حله و مشکلی نیست فقط ممکنه افسر بگه اتاق تعویض شده که براش توضیح میدی
    در اصل این حرف اول را میزنه که با شماره موتور 6 رقم اخرش یکی باشه =

شماره موتور ماشینت:K0307TXD09081
    DECODE میشه به ترتیب از سمت چپ به راست=
    K=خیابون سنت کاترین انتاریو
    03=ماه سوم مارس
    07=روز هفتم
    TXD= سال 1975----موتور350------165 اسب بخار --کارب conv--- شمارهVIN موتور =L LS9---کاربرات 4 دهنه --نوع بدنه C که مشخص نیست باید حرف اول پلاک این موتور ماشین بررسی بشه که یا کادیلاک=دویل -فلیت فوود یا برگهامه - یا بیوک =الکترا الکترا یا کاستوم موتورش روی ماشین هست
    09081= سریال نامبر هست

درمورد روغن بهرام اتوماتیک 3 بریز مشکلی نداره توصیه جی ام دکسرون 2 بوده الا دکسرون 3 اومده مشکلی نیست

در مورد لیتر روغن موتور جی ام گفته = 3.8 لیتر همون 4 لیتر وقتی هم که فیلتر هم عوض میشه گفته 4.7 لیتر ریخته بشه

درمورد روغن گیربکس مقدارش را جی ام گفته = کلا DRY یا خالی =11.8 لیتر و اگر فقط فیلتر عوض میشه و کارتر باز میشه 3.8 لیتر ریخته بشه
    حالا اگر میخوای روغن توربین عوض بشه میخوای یه روغن معمولی ارزون بریز با ماشین یه دوری بزن بعد دوباره روغن را عوض کن تا کلا روغن توربین وغیره خالی بشه ودر اخر روغن با کیفیت بریز و دیگه تمام

باز هم سوالی بود درخدمتم

-

این وین روی کارتِ ماشین نوشته شده.

اینو راهنمائی و رانندگی میده.
    برایِ سیستمِ کامپیوتری ِ خودشونه.

محل قرار گیری ِ وین کُد پشتِ شیشۀ جلو , کُول تگ (داخل محفظه موتور) و پشت در صندوق هست.

15. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام ارمین
    میشه شماره تلفنت رو بدی من تماس بگیرم ؟
    در مورد همین شماره شاسی و ....
    من که گیج شدم

17. این کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرویز جان من شماره نوشتم منتهی نتونستم و نمیشه به شما پیغام بفرستم چون ارسال پیام بسته هست

شما باید 3 تا محل قرار گرفتن شماره یا vin در ماشینت بفرستی و پیداکنی
    1. شماره موتور که مشخص شده وفرستادی =
    K0307TXD09081

2.شماره شاسی که مشخص هست و فرستادی =
    48869LBF461803
    3. یک vin هم هست که مشخص کننده اتاق و شاسی هست در اصل 6 رقم اخر هر کدوم از این 3 مورد باید یکی باشه عکس زیر vin که من میگم را پیدا کن وقتی کاپوت را بالا میزنی انتهای کاپوت تقریبا بالی پوستر ترمز لاستیک درزگیر کاپوت هست بررسی کن زیر اون vin باید باشه و ممکنه یه روکش پلاستیکی روی وین باشه ندیدی و اون لاستیک را برداری شماره وین مشخصه این جای اون وین سوم هست =

این عکسها محل قرار گرفتن سومین vin که میگم کا پوت را بالا بزن سمت راننده زیر انتهای کاپوت علامت در عکس مشخصه نوشته cowl area نگاه کن خبرش را بده =

از اون پلاک بغل پوستر عکس بفرست ایا مثل این هست عکس زیر و انگلیسی نوشته یا فارسی؟ =
    مثال =شماره موتور مثل این برجسته هست که نباید برجسته باشه عکس زیر=

شماره موتور تقریبا مثل اینه اعداد و حروف ها ریز و حالت تو رفتگی و گود هست =

خودروهای وارداتی هم روی شیشه جلو پائین سمت راننده vin روی شیشه حک شده =

اقا پرویز ممکنه پلاک المینیومی بغل بوستر را ساخته باشن تا با شماره موتور بخونه چون گفتی شماره موتور و شاسی رو روی پلاک نوشته شده ولی درواقع باید یه شماره باشه لطفا عکسهایی بفرستی ممنون میشم

ایا حرف لاتین نوشته بیوک در عقب ماشین بیوک ایران نوشته سمت چپ یا سمت راست ماشین بیوک به انگلیسی فقط نوشته ؟

19. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •