tp-link از قطعات داخلی خوبی استفاده میکنه، معمولا چیپ ست های مورد استفاده اش BroadCom هستند، و مودم هاش قابلیت های خیلی خوبی رو با قیمت مناسب در اختیار کاربر قرار میدند.ولی تحقیق کردم میگن tp-linke از d-linke خیلی بهتره
مدل های بهتر از اون، مثل W8960N و W8961N هم هستند که از استاندارد N پشتیبانی می کنند و قابلیت های بیشتری دارند (بخصوص اگر میخواید در خونه چندین وسیله بی سیم مختلف مثل موبایل، لپ تاپ، ایکس باکس، و غیره را بهش وصل کنید). البته قیمتش شون بیشتره. اگر میخواید مودم ارزونتر، ولی با استاندارد N بگیرید، می تونید برید سراغ مدل های W8950 یا W8951 که بر خلاف دو مدل قبلی، یک آنتن دارند، و حداکثر سرعت WiFi شان 150 مگابیت هست. تا جایی که اطلاع دارم، اندیشه اخیرا همین مدل های 8950 یا 8951 رو به عنوان مودم بی سیم میفروشه (حداقل در لاهیجان).تا اینجاشم tp-linke 8901g رو انتخاب کردم 40000 تومنه
مودمی که شما انتخاب کردید، یک مدل قدیمی هست که تا استاندارد G پشتیبانی میکنه، و حداکثر سرعتش 54 مگابیت در ثانیه هست. استاندارد N علاوه بر سرعت بیشتر، برد بیشتری رو هم پوشش میده، البته اگر هر کدام از دستگاه های بی سیم متصل به روتر استاندارد G داشته باشند، روتر برای حفظ سازگاری با نسخه های قدیمی، مجبور میشه به جای N از استاندارد G استفاده کنه. پس اگر لپ تاپی یا هر وسیله دیگه ایی که ازش برای کار اصلی بی سیم استفاده می کنید، فقط استانداردهای قدیمی B یا G را پشتیبانی می کنند، روتر با استاندارد N در عمل مزیتی برای شما محسوب نمیشه، مگه این که بعدا قصد تعویض دستگاه بی سیم خودتان با یک نسخه جدیدتر را داشته باشید.