آره ... زیاد
camshop و digikala و chare
تا به حال از چاره خرید داشتم (البته نه دوربین) و خودم بهشون اعتماد دارم
![]()
آره ... زیاد
camshop و digikala و chare
تا به حال از چاره خرید داشتم (البته نه دوربین) و خودم بهشون اعتماد دارم
![]()
دوستان اصلا کسی نمیشناسهEX-G1
plz help me
دوستدار شما یاشار
تو شهر ما قیمتش قیمتش هنوز حدود 400 هزار تومان هست ولی تو اینترنت نوشته 150 دلار !
پارسال تو فکر خریدش بودم ولی دیدم به 400 هزار تومان نمی ارزه ولی حالا قضیه فیق می کنه ! البته من هر چی دوربین ضد آب تا به حال دیدم کیفیت خیلی خوبی نداشته ولی در مقایسه با همون 400 هزار تومانی ها ! شاید اگه زیاد کارای زیر آبی دارید با این قیمت خوب باشه
مشکل اصلی که من باهاش داشتم این بود که بعد از گزفتن یک عکس برای گرفتن عکس بعدی باید حدود 5 ثانیه صبر می کردی !!! البته کیفیت عکس ها هم خیلی عالی نیست
اینم ریویوو و کیفیت عکس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسبت به اختلاف قیمت تفاوت های زیادی نداره تو سایت های مختلف هم مقایسه هاش هست مثل سایت دیجی کالا
مرسی دوست عزیز نه تو جمهوری 250 تومن واقعا مفته.......نه من خیلی ماجراجویمتو کوه این ور اون ور میریم این بدردم میخوره
یعنی کیفیت عکساش بده؟؟؟؟
برای هر عکس 5 ثانیه باید صبر کنی؟؟؟
فیلم برداریش اچدیه؟
به غیر از این دوربین چیز دیگه ای ضد ضربه وابو... هست که ازین بهتر باشه؟
دوستدار شما یاشار
دوستان يه دوربين عكاسي خوب ميخوام كه مگاپيكسل 13 به بالا باشه و باطري ليتيومي باشه و ضد نور داشته باشه و امكانات خوب. كلا بين برندهاي موجود در بازار كدوم بهتر هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باطري ليتيومي بهتر هست يا باطري؟؟؟
1- Olympus
2- Canon
3- sony
4- Fujitso
5-Fujifilm
6- samsung
كدوم برند بهتر هست و چه مدلي؟؟؟؟ البته دوربين سبك و كوچيك باشه با امكانات خوب.
ممنون
سلام
من میخوام بین دو دوربین canon g12و nikon coolpix p500 یکی رو انتخواب کنم.
ولی کاملا سر دو راهی موندم.g12از نظر عکاسی و کیفیت حرف نداره ولی نیکون هم زوم بالا و فیلم برداری full hd داره.در مورد nikon اطلاعات کاربردی ندارم اگه کسی ازش استفاده کرده بگه این مدلش چه ایراداتی داره.
بین 200 تا 300 تومن یک دوربین خوب میخوام.
تا حالا تجربه استفاده از دوربین رو نداشتم و اولین دوربینیه که میخوام بخرم(زیاد آماتور هم نیستم)
روی برندی هم تعصب ندارم
کیفیت خوب داشته باشه و ترجیحا فیلمبرداریش HD یا FULL HD باشه
دوام باطری خوبی هم داشته باشه
سلام
قیمت دوربین های pentax k-x و nikon d5000 را میخواستم. به نظر شما کدامیک بهتر است؟
آیا d5100 nikon در بازار وارد شده است و قیمت آن چند است؟
ممنون
لطفا منو درباره ی این دوربین ها راهنمایی کنید
1- G10
2-SX210
3- HS20
4-HX1
نظر خودم G10 برای کار آتلیه خونگی می خوام !!! اگه شما پیشنهاد دیگه ای دارید خوشحال میشم بهم بگین . پیشاپیش از جواباتون ممنون![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)