این کارو که دفعه اول کردم ؟؟ من حتی باpc یکی از دوستام هم چک کردم ولی بازم نشد ؟
واقعا فکنم تو دنیا فقط برای من اتفاق افتاده ؟؟؟
این کارو که دفعه اول کردم ؟؟ من حتی باpc یکی از دوستام هم چک کردم ولی بازم نشد ؟
واقعا فکنم تو دنیا فقط برای من اتفاق افتاده ؟؟؟
یعنی مموری رو با هم با pc هم با psp فرمت کردی درست نشده؟
اگه این کارو نکردی اول با pc فرمت کن بعد با psp
اگه درست نشد با یه psp دیگه فرمت کن
اقا ببین گارانتی داره اگه گارانتی داره ببر شاید تعویضش کردن
راستی شاید bad sector یا یه چیزی مثل همین داشته باشه من یه فلش مموری داشتم همینطوری شده بودولی windows seven یه برنامه داره که مموری کارت یا فلش مموری رو اسکن میکنه تا مشکل نداشته باشه من با همین برنامه فلشمو اسکن کردم درست شد تو هم اگه seven داری امتحان بکن شاید فرجی شد
![]()
دوستان من برنامه irshell و filer رو براي ورژن 5.50 GEN-A (full) ميخواهم ممنون ميشم كمك كنيد.
سوالمو اشتباه توي چگونگي كپي خور كردن psp هم پرسيدم ببخشيد.
عکس هایی از nfs shift که کفتون ببره !
تاریخ انتشارش معلوم نیست !
همش هم لامبورگینی مورسیه لوگان گزاشته !!!!!!!!!!!!!!!
بقيه عكس ها رو فقط لينك ميزارم خودتون زحمتش رو بكشيد.منبع هم اي ار پي اس پي هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي نداشت بزاره ؟؟؟ دارم ميرم مسافرت ميخواهم قبل رفتن بگيرمشون.تا ساعت 8 بيشتر نيستم.ممنون ميشم كمك كنيد![]()
سلام
چندتا سوال داشتم
1 رویpsp میتونم رمز بذارم
2 برنامه ای است که video های psp روhidenکنه
3 تمی است که نحوه ی قرار کیری folder هاش فرق کنه
مرسی
1.نه.فقط بعضی جاهاش.مثل مرورگر.
2.نه.
3.ترتیبشون که بازم نه،ولی اگه از تم های CTF استفاده کنی شکل دستگاهو کلا عوض میکنن.ضمنا حواست به غلط های احتمالی! املایی باشه...
Last edited by Arshia001; 28-07-2009 at 12:22.
سلام
من به کمک شما دوستان عزیز نیاز دارم
می خوام یه پی اس پی 3000 بگیرم
کدام بسته بندیش رو بگیرم خوب هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)