تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 924 از 1849 اولاول ... 42482487491492092192292392492592692792893497410241424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,231 به 9,240 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من بخوام از های وب بگیرم حتما باید کارت دانشجویی داشته باشم؟ 4 سال پیش دانشگام تموم شده !!!

خیلی مسخره بازیه اگه بالاتر از 128 ندن

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من بخوام از های وب بگیرم حتما باید کارت دانشجویی داشته باشم؟ 4 سال پیش دانشگام تموم شده !!!

خیلی مسخره بازیه اگه بالاتر از 128 ندن
    جواز کسب هم اگه داشته باشین تایید میشه ; لطفا در صورت امکان کمی تامل فرمایید امکان اینکه این دستور لغو شود وجود دارد ولی ارسال کارت ملی و قبض تلفن ثابت (( خطی که توسط شرکت رانژه شده )) الزامی میباشد.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

های وب آشغال شده
    حجم دزدی ، افت سرعت و....
    شرکتی که قیمتاشو بالا میبره یعنی سیاست آسیاتر.... این دورم تموم شه تمدید نمیکنم

4. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جواز کسب هم اگه داشته باشین تایید میشه ; لطفا در صورت امکان کمی تامل فرمایید امکان اینکه این دستور لغو شود وجود دارد ولی ارسال کارت ملی و قبض تلفن ثابت (( خطی که توسط شرکت رانژه شده )) الزامی میباشد.
    دوست عزیز من امروز از رانژه پارس آفلاین در اومدم، یه سرویس خریدم از سایت های وب، رانژه شدنش چقر طول میکشه حدودا؟
    512 یه ماهه خریدم، ارسال مدارک الزامیه؟ (قبض تل و کارت ملی و ...)

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز من امروز از رانژه پارس آفلاین در اومدم، یه سرویس خریدم از سایت های وب، رانژه شدنش چقر طول میکشه حدودا؟
    512 یه ماهه خریدم، ارسال مدارک الزامیه؟ (قبض تل و کارت ملی و ...)
    در صورت عدم محدودیت در مرکز مخابراتی که معمولا وجود ندارد , حداکثر 3 روز کاری زمان خواهد برد , بله ارسال اسکن کارت ملی و قبض تلفن خطی که درخواست رانژه اون رو دادین برای برقراری سرویس الزامی میباشد حتی اگر خط شما هم بدون ارسال مدارک رانژه شود بعد از تاریخ ذکر شده در پنل سرویس شما قطع و تا زمان ارسال مدارک و تایید شرکت وصل نخواهد شد .
    شما به راحتی میتوانید با تلفن همراهی که دوربین مناسبی دارد از مدارک خود عکس گرفته و در پنل ارسال نمایید.
    Last edited by rezasniper2012; 04-12-2014 at 19:00.

7. این کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

های وب آشغال شده
    حجم دزدی ، افت سرعت و....
    شرکتی که قیمتاشو بالا میبره یعنی سیاست آسیاتر.... این دورم تموم شه تمدید نمیکنم
    قیمت ها را بالا نبرده عزیزم تنها هزینه آبونه مخارات را با سرویس جمع کرده و نوشته مثلا قبلا هشت مگ 3 گیگ 15 هزار تومان بود الان شده 16 قبلا موقع پرداخت نهایی این هزار تومان حساب میشد الان حذف شده برید ببینید

9. 2 کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تایید میشه من هم تا حالا حجم خوری ندیدم از های وب.

من هم DuMeter دارم و آمار مصرف روزانم تو نوار بالای مرورگرم به صورت لحظه به لحظه دستمه:

معمولا هم با پنل چک میکنم آخر هر روز تقریبا یکی هستش . . .

محتوای مخفی: : 

فقط های وب با این مدرک خواستنش رفت رو اعصاب من که منتظرم دو ماهی که از سرویسم مونده تموم شه بزنم بیرون...
    لطفا سیستم خود را توسط آنتی ویروسی معتبر اسکن کنین (( همچنین اسکن توسط دیسک های کسپر قبل از بوت شدن سیستم )) و سپس از فایروالی مناسب استفاده کنین , لازم به ذکره تعداد محدودی از تروجان های کشف شده قابلیت ایجاد نوعی lan مجازی بین شما و سرور میزبان رو دارن که با این روش اطلاعاتی رو که بین این شبکه منتقل میکنن غیر قابل شناسایی توسط نرم افزاهای مدیریت پهنای باند و حتی فایروال ها میباشد با وجود اینکه DU meter قابلیتی برای نشان دادن ترافیک عبوری در شبکه های محلی را دارا میباشد ولی متاسفانه بازهم نمیتواند ترافیک مصرف شده توسط اینگونه فایل ها را کنترل نماید.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

البته دوستانی که خطشون نویز داره دقت کنن که نویز بالای خط باعث گم شدن تعدادی از بسته های درخواستی شما بین مسیریاب های موجود در شبکه میشود که این موضوع به خودی خود باعث افزایش مصرف شما میشود , هر چند حجم مصرفی توسط این مورد ناچیز میباشد ولی به خودی خود موجب اختلاف بین حجمی که شما محاسبه کرده اید با ترافیک نمایش داده شده در پنل خواهد شد. دوستانی که روی این موضوع حساسیت نشون میدن لطفا نویز خطشون و مواردی که ذکر کردم رو درنظر داشته باشن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بله , روی سرویس های یک ماهه میشه فعال کرد ولی باید همون لحظه کد رو بزنین یعنی اگه 1 دقیقه هم از تایم سرویستون گذشته باشه نمیشه فعالش کرد , من در این رابطه با بخش فروش صحبت کردم ان شاالله این مشکل برطرف میشه . در رابطه با نامه لطفا سوالتون رو کامل بفرمایید تا توضیح بدم خدمتتون من در حال حاضر نمیدونم شما به کدوم نامه اشاره فرمودین.
    با تشکر
    نمیدونم دوستان تو صفحات قبل نوشته بودن نامه میخواد. من تازه میخوام بیام های وب نمیدونم چی به چیه و کد و اینا چین فقط شما به من اینو بگید من اگه یه سرویس 8 مگ 1 گیگی بخرم هر ماه میتونم فشفشه 40 گیگی داشته باشم یا نه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نمیدونم دوستان تو صفحات قبل نوشته بودن نامه میخواد. من تازه میخوام بیام های وب نمیدونم چی به چیه و کد و اینا چین فقط شما به من اینو بگید من اگه یه سرویس 8 مگ 1 گیگی بخرم هر ماه میتونم فشفشه 40 گیگی داشته باشم یا نه؟
    خیر ; هر یک ماه درمیان امکان خرید این بسته را دارید , بجاش از 15G پانزده روزه استفاده فرمایید.

14. 2 کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •