من بخوام از های وب بگیرم حتما باید کارت دانشجویی داشته باشم؟ 4 سال پیش دانشگام تموم شده !!!
خیلی مسخره بازیه اگه بالاتر از 128 ندن
من بخوام از های وب بگیرم حتما باید کارت دانشجویی داشته باشم؟ 4 سال پیش دانشگام تموم شده !!!
خیلی مسخره بازیه اگه بالاتر از 128 ندن
جواز کسب هم اگه داشته باشین تایید میشه ; لطفا در صورت امکان کمی تامل فرمایید امکان اینکه این دستور لغو شود وجود دارد ولی ارسال کارت ملی و قبض تلفن ثابت (( خطی که توسط شرکت رانژه شده )) الزامی میباشد.
های وب آشغال شده
حجم دزدی ، افت سرعت و....
شرکتی که قیمتاشو بالا میبره یعنی سیاست آسیاتر.... این دورم تموم شه تمدید نمیکنم
دوست عزیز من امروز از رانژه پارس آفلاین در اومدم، یه سرویس خریدم از سایت های وب، رانژه شدنش چقر طول میکشه حدودا؟
512 یه ماهه خریدم، ارسال مدارک الزامیه؟ (قبض تل و کارت ملی و ...)
در صورت عدم محدودیت در مرکز مخابراتی که معمولا وجود ندارد , حداکثر 3 روز کاری زمان خواهد برد , بله ارسال اسکن کارت ملی و قبض تلفن خطی که درخواست رانژه اون رو دادین برای برقراری سرویس الزامی میباشد حتی اگر خط شما هم بدون ارسال مدارک رانژه شود بعد از تاریخ ذکر شده در پنل سرویس شما قطع و تا زمان ارسال مدارک و تایید شرکت وصل نخواهد شد .
شما به راحتی میتوانید با تلفن همراهی که دوربین مناسبی دارد از مدارک خود عکس گرفته و در پنل ارسال نمایید.
Last edited by rezasniper2012; 04-12-2014 at 19:00.
قیمت ها را بالا نبرده عزیزم تنها هزینه آبونه مخارات را با سرویس جمع کرده و نوشته مثلا قبلا هشت مگ 3 گیگ 15 هزار تومان بود الان شده 16 قبلا موقع پرداخت نهایی این هزار تومان حساب میشد الان حذف شده برید ببینید
لطفا سیستم خود را توسط آنتی ویروسی معتبر اسکن کنین (( همچنین اسکن توسط دیسک های کسپر قبل از بوت شدن سیستم )) و سپس از فایروالی مناسب استفاده کنین , لازم به ذکره تعداد محدودی از تروجان های کشف شده قابلیت ایجاد نوعی lan مجازی بین شما و سرور میزبان رو دارن که با این روش اطلاعاتی رو که بین این شبکه منتقل میکنن غیر قابل شناسایی توسط نرم افزاهای مدیریت پهنای باند و حتی فایروال ها میباشدبا وجود اینکه DU meter قابلیتی برای نشان دادن ترافیک عبوری در شبکه های محلی را دارا میباشد ولی متاسفانه بازهم نمیتواند ترافیک مصرف شده توسط اینگونه فایل ها را کنترل نماید.
البته دوستانی که خطشون نویز داره دقت کنن که نویز بالای خط باعث گم شدن تعدادی از بسته های درخواستی شما بین مسیریاب های موجود در شبکه میشود که این موضوع به خودی خود باعث افزایش مصرف شما میشود , هر چند حجم مصرفی توسط این مورد ناچیز میباشد ولی به خودی خود موجب اختلاف بین حجمی که شما محاسبه کرده اید با ترافیک نمایش داده شده در پنل خواهد شد. دوستانی که روی این موضوع حساسیت نشون میدن لطفا نویز خطشون و مواردی که ذکر کردم رو درنظر داشته باشن.![]()
نمیدونم دوستان تو صفحات قبل نوشته بودن نامه میخواد. من تازه میخوام بیام های وب نمیدونم چی به چیه و کد و اینا چین فقط شما به من اینو بگید من اگه یه سرویس 8 مگ 1 گیگی بخرم هر ماه میتونم فشفشه 40 گیگی داشته باشم یا نه؟
خیر ; هر یک ماه درمیان امکان خرید این بسته را دارید , بجاش از 15G پانزده روزه استفاده فرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)