تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 924 از 1185 اولاول ... 4248248749149209219229239249259269279289349741024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,231 به 9,240 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

سه تا پک ادکلن با مارک SMART بدستم رسیده 15 میل هستن توشون 3 تا رو گلچین کردم میخواستم ببینم نظرتون چیه ضمنا دونه ایی 5 تومن خوبه ؟

ادکلن های اسمارت و ریو کالکشن رو منم استفاده کردم...
    برای مثلا داخل کیف و شاید اتومبیل و در واقع دم دستی! خوب هستند ولی اصلا ماندگاری ندارند ..نهایت در حد یک ساعت روی لباس ..
    رایحه اونها 90% به رایحه اصلی نزدیک هست.

دوستان کسی از ادکلن هایه کپی درجه1 استفاده کرده میخواستم ببینم کیفیت و ماندگاریشون چجوریه و اینکه تو تهران جایی رو میشناسید قیمت خوب بده
    تو نت که داران بین 30 تا 40 تومان میفروشن

در کل پیشنهاد نمیشه اگر و اگر استطاعت خرید یک ادکلن اورجینال رو دارید...
    به قول فرید عزیز یک ادکلن اورجینال ارزان قیمت بخرید بهتر از 2-3 ادکلن کپی هست.
    ولی جعبه و شیشه 99|% شبیه به نمونه اصلی هست....ولی پخش بو و ماندگاری خیر!
    البته من تام فورد بلک ارکید کپی اماراتی داشتم که بوش 3-4 ساعت هم باقی مونده!
    رایحه اولیه هم همچنین....99% شبیه به نمونه اصلی هست...البته اگر های کپی باشن...چون ادکلن های کپی هم چند نمونه دارند که بعضیاشون داخل ایران پر میشن!
    این ادکلن ها هم قیمتشون 30 یا 40 هست....و ماندگاریشون از یک ساعت تا 4 ساعت روی لباس و شاید کمتر روی پوست فرق میکنه.
    از نظر قیمتی مغازه دار مطمئنا گران تر میده....البته کپی درجه یک رو.

من خودم معمولا برای محل کار و تفریحات معمولی بیرون از خانه...از های کپی استفاده میکنم
    و برای مراسم های خاص یا ملاقات های کاری خاص یا غیر کاری خاص و مهمانی ها از اورجینال
    به خودتون بستگی داره

2. 8 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

از دوستان کسی عطر زنونه گرم ، جدید ، قیمت تا 150سراغ داره؟

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در کل پیشنهاد نمیشه اگر و اگر استطاعت خرید یک ادکلن اورجینال رو دارید...
    به قول فرید عزیز یک ادکلن اورجینال ارزان قیمت بخرید بهتر از 2-3 ادکلن کپی هست.
    ولی جعبه و شیشه 99|% شبیه به نمونه اصلی هست....ولی پخش بو و ماندگاری خیر!
    البته من تام فورد بلک ارکید کپی اماراتی داشتم که بوش 3-4 ساعت هم باقی مونده!
    رایحه اولیه هم همچنین....99% شبیه به نمونه اصلی هست...البته اگر های کپی باشن...چون ادکلن های کپی هم چند نمونه دارند که بعضیاشون داخل ایران پر میشن!
    این ادکلن ها هم قیمتشون 30 یا 40 هست....و ماندگاریشون از یک ساعت تا 4 ساعت روی لباس و شاید کمتر روی پوست فرق میکنه.
    از نظر قیمتی مغازه دار مطمئنا گران تر میده....البته کپی درجه یک رو.

من خودم معمولا برای محل کار و تفریحات معمولی بیرون از خانه...از های کپی استفاده میکنم
    و برای مراسم های خاص یا ملاقات های کاری خاص یا غیر کاری خاص و مهمانی ها از اورجینال
    به خودتون بستگی داره
    والا ادکلنهایه اورجینال خیلی گرون هستند منم چون دوست دارم 3 4 نوع مختلف ادکلن رو با هم داشته باشم واسم هزینش سنگین میشه
    و اینکه شما گفتید رایحه اولیشون 99% شبیه هست یعنی فقط همون بویه اولیش شبیه اخه این ادکلنایه اصل تو توضیحاتشون تا 3 رایحه معرفی میکنن از اولیه شروع میشه تا به رایحه آخر برسه
    من شنیدم سمت بازار تهران میشه این های کپی رو ارزونتر پیدا کرد فقط الان مشکل اینه که از کجا کپی درجه 1 رو با درجه 2 و3 تشخیص بدم؟
    Last edited by mehrdadb3; 31-07-2013 at 21:10.

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام

سه تا پک ادکلن با مارک SMART بدستم رسیده 15 میل هستن توشون 3 تا رو گلچین کردم میخواستم ببینم نظرتون چیه ضمنا دونه ایی 5 تومن خوبه ؟

سلام
    دوست گرامی دونه ای 5 تومن برای اسمارت واقعا زیاده(البته تو مروی شاید این قیمت باشه ولی تو خود بازار فرق داره)
    با 7500 میشه ریو خریدکه بنظر من خیلی بهتر از ایناست
    یه سوالم من از بقیه دوستان دارم،آیا ادکلن های بدون جعبه ای که بعنوان تستر تو بازار فروش میره واقعا تستر هستند؟
    با توجه به اینکه تستر باید شیشه اش یه سری خصوصیات خاص رو داشته باشه که اینا ندارن،وبا توجه به اینکه قیمت و موندگاری خوبه
    و مخصوصا بوی الکل خیلی کم در اونها به مشام میخوره من فکر میکنم با ترکیب اسانس های روغنی و درصدی الکل وآب توسط خود
    فروشندگان محترم تهیه میشه!!!(که اگر اینطور باشه قیمت فعلی اونها هم صد البته زیاده)
    Last edited by mehryar1973; 31-07-2013 at 22:31.

6. 2 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

والا ادکلنهایه اورجینال خیلی گرون هستند منم چون دوست دارم 3 4 نوع مختلف ادکلن رو با هم داشته باشم واسم هزینش سنگین میشه
    و اینکه شما گفتید رایحه اولیشون 99% شبیه هست یعنی فقط همون بویه اولیش شبیه اخه این ادکلنایه اصل تو توضیحاتشون تا 3 رایحه معرفی میکنن از اولیه شروع میشه تا به رایحه آخر برسه
    من شنیدم سمت بازار تهران میشه این های کپی رو ارزونتر پیدا کرد فقط الان مشکل اینه که از کجا کپی درجه 1 رو با درجه 2 و3 تشخیص بدم؟
    نه تا 3 رایحه رو اصلا ندارند...

ادکلن های کپی رو میشه از روی جعبه و شیشه تشخیص داد...های کپی ها خیلی به نمونه اصلی نزدیک تر هستند....چه در جعبه و چه در شیشه و چه در رایحه.

اما ماندگاری کم دارند و پخش بوی ضعیف دارند.

باید نمونه اصلی رو دیده باشید.

روی ادکلن های اصلی ولی ارزان هم فکر کنید مثل
    Ascendant

Last edited by Ali_softcenter; 02-08-2013 at 18:51.

8. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

تشخیص versace crystal noir و terre d'hermes اصل از تقلبی چطوریه؟میخام برم بگیرم ولی شک دارم تو اصل بودنش...دوستان راهی بلدن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه ادكلن خوب با ماندگاري بالا براي خانومها و با بوي گرم لطفا معرفي كنيد.در ضمن قيمتش زير پنجاه تومن باشه.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

يه ادكلن خوب با ماندگاري بالا براي خانومها و با بوي گرم لطفا معرفي كنيد.در ضمن قيمتش زير پنجاه تومن باشه.
    عطر بولگاری جاسمین نویر از ریو قیمتش در حد55 تومن هست فکر کنم ((گرم و شیرین))ولی نمیشه انتظار ماندگاری خیلی بالایی داشت کلا ماندگاری بالا بخواید عطر حدود50 تومن نمیشه! چون الان فقط عطرهای اماراتی در این رنج قیمت هستند
    میشه تستر یا اشانتیون برندهای معروف رو تهیه کنید

12. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر ماندگاري بالا بخوام با چقدر مي تونم يه عطر خوب بگيرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

سلام دوستان
    همگی خسته نباشین.
    دوستان این عطری که تو بازار هست با قیافه slependorولی روش نوشتهspringو بوی خیلی شرینی داره اصله؟چون قیافش تقریبا مثل splendorهست حتی بسته بندیش ولی روش نوشته spring.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •