فکر کنم معافی موقت میدن بعد از چند سال تایید میشه بهتره از نظام وظیفه سوال کنید
فکر کنم معافی موقت میدن بعد از چند سال تایید میشه بهتره از نظام وظیفه سوال کنید
خیلی ممنون
راستی اجازه استفاده از عینک آفتابی و کرم ضد آفتاب میدن یا نه؟
عينك افتابي خير ولي كرم مشكلي نداره!
سلام
بچه ها می دونید این کارت پایان خدمت ما کی میرسه دستمون؟ بچه هایی که ارتش بودن چند روزه رسید دستشون؟
من که نیروی دریایی ارتش خدمت میکردم اکثر دوستام همون روز پایان خدمت کارتشون آماده بود فقط برای 3-2نفر تاخیر خورد
الان اومدن کارت ها هوشمند کردن، طول میشکه . الان 20 روز گذشته هنوز نیومده! کار که پیدا نکردم. حداقل کارتم رو ببینم این همه جون کندم ! بعد می خوام هرچی سریعتر پاسپورتم رو بگیرم. نه اینکه فکر کنید پولدارم می خوام برم خارج .شده پیاده یه بار از مرز برم اونور و بعد دوباره برگردم دلم خوش باشه این کارت به دردم خورد(الان هم می تونم برم نظام وظیفه با استعلام پاسپورت یک بار خروج بگیرم ولی یه میلیارد هم توی میدون سپاه باشه پام رو توی اون خراب شده دیگه نمی ذارم)
خواهشا کسی میدونه کارت کی میاد بگه دل یه جوون چشم به در و گوش به صدای موتور پستچی ! رو شاد کنه.
شما كي درخواست كارت دادين؟؟؟ روز ترخيص؟
آخه قبلاً يعني برج 6 پارسال يه نامه اومد كه درخواست كارت رو بايد با بر برگه ي ترخيص از يگان به پرسنلي تحويل بدن.
قبلا 13 14 ماه خدمت كه ميشدي درخواست كارت ميدادن. بعد كه شد هوشمند اين نامه اومد.
حالا ما كه نيرو دريايي هستيم معمولا از همه ي نيرو ها ديرتر مياد. سابقه ي 6 ماه تاخير هم داشتيم!!!
ولي معمولا تا يك ماه بايد برسه!
از پليس + 10 منطقه تون استعلام بگير
سلام
پذیرشم برای سپاه (اردکان) اونم اعزامی برج 6 منتفی شده ولی برج 8 احتمالش هست 60-70٪
1.به نظر دوستان آیا ارزش داره اعزامم رو عقب بندازم؟ اگر جوابتون ok هست مراحلش چیه؟
2.آب و هواش توی برجهای 8 تا 10 چه جوریاست ؟
اردکان { سپیدان } استان فارس رو منظورته؟؟؟
سپیدان فارس یکی از سرد ترین مناطق ایرانه و کاملا برف خیز!!!
![]()
هرگز و هرگز ارزش نداره كه بندازين عقب. درسته من خدمتم تموم شده ولي اگه سراون موقع كه واكسن زدم دفترچه ام رو هم پست ميكردم برج 8 پارسال خدمتم تموم شده بود نه برج 4 امسال !!!
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)