تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 924 از 1364 اولاول ... 4248248749149209219229239249259269279289349741024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,231 به 9,240 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز shalineh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض Petros

سلام
    سلام
    Ok هستی؟
    ممنونم.
    1. شنیدی ابرام تاتلیس گفته حالم از ایرانی ها بهم میخوره. نظرت چیه؟ فکر میکنی چرا گفته؟
    این قضیه مال خیلی وقت پیشه و باعث عکس العملهایی در تهران و برخی شهرستانها شد. من که ندیدم ولی شنیدم جوونا عکساشو پاره میکردن و توی جوبها می ریختن. ظاهرا هم آقای تاتلیس مدعی شده بود که پدرشو ایرانیا کشتن !!!! ولی با همه این حرفا من هنوزم که هنوزه ، عاشق دوتا از آهنگهای ایشونم : Haydi Soyla و Ne Soyledim . مخصوصا این دومی که محشره.
    2. کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره، شیشه بر از شیشه شکسته آب میخوره، دکترا چی کار میکنن؟
    هنوز که دکتر نشدم. هر وقت شدم بهت میگم.
    3. چه روزی از تیر بدنیا اومدی؟
    در چهارمین روز از چهارمین ماه سال. ( قیلا تو صندلی داغ انگلیسی به شما گفته بودم ).
    4. آجیل مشکل گشا چیه؟
    من که به مشکل گشا بودنش اعتقادی ندارم ولی به خوردنش خیلی اعتقاد دارم
    5. حیای گربه در هنگام باز بودن درب دیزی کجاست؟
    میدونستی که شکم گرسنه، حیا میا حالیش نمیشه؟
    6. میگن "دروغ مطلحت آمیز به از راست فتنه انگیز است" دروغ دروغه یا فرقی بین دروغ هم وجود داره؟ نظرت چیه؟
    دروغ تحت هیچ شرایطی مورد پسند نیست.
    7. نظرت در مورد امضای جدید من؟
    هیچ نظری ندارم. در ضمن به پی ام های ... هم پاسخ نمیدم آقا. اشتباهم اینجا بود که ازت معذرت خواهی کردم و فکر کردم که جنبه شو داری دیگه نمیدونستم که ...
    Last edited by shalineh; 29-08-2007 at 20:40.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض M.etallic.A

ببخشید که جوابم به شما دیر شد. چون متوجه پست شما نشده بودم. به هر حال ...
    نظرت در مورد محمود احمدی نژاد چیه ؟
    در چه مورد؟ نمیشه که به طور کلی در مورد یه نفر نظر داد.
    به نظرت اگه یه زن رئیس جمهور ایران بشه وضع مملکت چی میشه ؟
    زن و مرد بودنش مهم نیست. کاردان بودنش مهمه.
    تو هم از اونایی هستی که وقتی سوار هواپیما میشن تا بلندگو اعلام میکنه از خاک ایران خارج شدیم روسری ها رو شوت میکنن هوا ؟؟
    بله. اما شوتش نمیکنم. چون بعدا لازمم میشه. مثل یه دختر مودب، تا میکنم و میذارم تو ساک.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض Vahed

سلامی دوباره! امیدوارم که خسته نشده باشی شالینه جون!
    سلام به آقای واحد. ممنون از اظهار لطف شما.
    با اجازه بریم سراغ سری دوم سوالاتم از شما....
    تمنا میکنم.
    1- نظرت در مورد سری هری پاتر (7 کتاب, 7فیلم, 7 بازی!) چیه؟ آیا یک هری پاتریست هستین؟
    متاسفانه یا خوشبختانه، نه. علاقه ای به هری پاتر ندارم. البته در جریان فیلمها و کتابهاش هستم و چیزایی رو جسته و گریخته تو مجلات خوندم اما زیاد دربندش نیستم.
    2- بهترین فیلمه هالیوودی که دیدین؟ بهترین فیلم ایرانی؟ برترین بازیگر از نظر شما؟
    این سوال رو، تو صندلی داغ انگلیسی هم جواب داده بودم. ولی خوب دوباره تکرار می کنم.چند سال قبل، یه فیلم که زیاد اکشن نبود اما انقدر مهیج بود که تا آخرش با اشتباق نشستم نیگا کردم. ( هواپیمای رئیس جمهور ).
    خب از ایرانیا هم زیادن. ولی گاو ، نقاب، یک تکه نان خوب بودن ولی مسلما بهترین نبودن.
    از بازیگرای ایرانی ، امین حیایی کارشو خوب بلده. از خارجیها هم میتونم آلن دلون و البته بازی به یاد ماندنی مونیکا بلوچی در فیلم مالنا رو اسم ببرم.
    3- اگر اهل بازی های کامپیونری هستین, چه سبکی رو بیشتر میپسندین؟ 3 بازی معروف و مورد علاقتون رو نام ببرین؟! و لطفا بگین منتظر اومدن چه بازیهایی هستین؟
    سبک خاصی مد نظرم نیست. ولی از اول شخص اکشن خوشم میاد مثل ولفنشتاین.از بازیهای مورد علاقم یکی همینه که اسم بردم. دیگری BEACH HEAD و یک بازی با نمک به نام Chicken Invaders 3. الان دوتا بازی هست که چند وقته میخوام نصبشون کنم ولی وقت نکردم : یکیشون Call Of Duty2 هستش و دیگری هم Land Of the dead. ولی اگه ورژن جدیدی از ولفنشتاین بیاد حتما بازی خواهم کرد اونو. راستی ورژن جدیدش نیومده؟
    4- دکتر شریعتی و انیشتین جملات زیبا و مفهومی زیادی دارند, میتونید یکی از اونا رو که بیشتر از همه دوست دارید و روتون تاثیر میزاره رو بنویسید؟!
    از شریعتی این جمله معروفش که در کتاب کویر گفته : دل دلايلی دارد که عقل از آن آگاه نيست.

انیشتین : تنها دوراه برای زیستن در زندگی خود داری ،اول اینکه هیچ معجزه ای را باور نکنی، و دیگر اینکه همه چیز را معجزه بدانی.

5- تئین موجود در چای چه تفاوتی با کافئین موجود در قهوه داره؟ بهترین جایگزین برای نیکوتین کدام یک از اینهاست؟
    کافئین از دسته متیل گزانتینهاست ( مثل آمینوفیلین و تـــئوفیلین ) ولی تــئین از دسته آنتی اکسیدانهاست ( اگه اشتباه نکنم H2O2 هم باید آنتی اکسیدان باشه. ) کافئین میتونه باعث شل شدن عضلات صاف بشه. پس میتونه باعث شل شدن دیواره حالب بشه و در دفع سنگهای کلیوی مفید باشه. همچنین میتونه با شل کردن عضلات صاف نای، از تنگی نفس در بیماران دچار اسپاسم مجاری هوای کم کنه ( مثل آسم ). ولی خوب عوارضی هم داره مثل شل کردن اسفنگتر تحتانی مری ( که باعث سوزش سر دل میشه - Heart Burn - )و آریتمی قلبی و تشنج. تئین هم حتما میدونی که باعث کاهش جذب برخی مواد مثل آهن و کلسیم میشه. ( علت اینکه میگن بلافاصله بعد از غذا چایی نخورید هم همینه چون میتونه آنمی آیرون دیفیشنسی بده ). بیشتر از این دیگه، الان حضور ذهن ندارم.
    در مورد جایگزین نیکوتین ، هنوز سوادم اونقدر نشده که بتونم جواب بدم. ولی خب، شنیدم که یه سری آدامسهای جایگزین نیکوتین وجود داره.کافئین یا تئین نمیتونن جایگزینی برای نیکوتین باشن، چون مکانیسم عملشون فرق داره با هم.
    6- جمله ی زیر رو لطفا هر جور که دوست دارید کامل کنید:
    زندگی تجمع لحظات است, لحظه ای شادی...لحظه ای غم! لحظه ای تولد...لحظه ای مرگ! لحظه ای عشق و لحظه ای ناگفته بماند... (ادامه بدین!)
    لحظه ای اشک... لحظه ای بغض. لحظه ای گذشتن از عشق ... لحظه ای رسیدن به اندوه مبهمه تنهایی. لحظه، لحظه گذشتنه. گذشتن از خود و رسیدن به خود. لحظه فریاد زدن، لحظه رسیدن به اوج سکوت. لحظه قدم زدن در بارون غروب. لحظه بیدار کردن دلاوران بیشه عشق. لحظه نزدیک است. نزدیکتر از هر دوری. لحظه زمزمه حس جانسوز بی تو بودن . لحظات در بر گیرید مرا. لحظه اوج نزدیک است...
    7- دنیا و زندگی از دید یک کودک 6 ماهه چگونه است؟
    سفیده سفید. سفیدتر از هر سفیدی.
    8- اول مرغ بوجود آمده یا تخم مرغ؟ با دلیل منطقی لطفا! (من خودم جواب رو میدونماااا!)

به این میگن Incomplete Cycle. اصلا علاقه ای به این جور سفسطه بازیها ندارم. که چی بشه آخه؟
    9- اگه روزی یکی از بهترین پزشکان ایران و جهان شدید (امیدوارم که بشید!) و از شما خواستن که به عنوان برترین پزشک ایرانی یک جمله بگین! اون جمله چی خواهد بود؟
    سلام. من ... هستم. متشکرم.
    10- هدف خدا از خلقت انسان چه بود؟
    به این سوال جواب نمیدم.
    11- نتیجه ی عشق یه طرفه چیه؟
    باعث سوختن آدم میشه و نمیتونی دم بزنی. نتیجه ؟ اگه میدونستم که ...
    12- عاشق حقیقی کیه؟ چطور میتونه عشقش رو اثبات کنه؟
    کسی که هرگز در پی اثبات عشقش نیست.
    13- اول شبه یا روز؟ منظورم اینه که, هر 24 ساعتمون از کی شروع میشه؟ (به نظر شما..)
    شب و روز نسبی هستش. و زمین هر لحظه، هر دو حالت رو تجربه مبکنه.
    14- در بهترین وضعیت آسمان حدودا چند ستاره قابل رویته؟ (بهترین وضعیت: شب- وسط زمستان- آسمان صاف- هوای سرد- افق باز- بدون تلسکوپ!)
    نمیدونم.
    15- داری از خرید برمیگردی, همه ی پولاتو خرج کردی و پولی به غیر از یه مقدار کم در حدی که برای یه مسیر تاکسی کفاف کنه نداری, یه پیرزن خیلی محترم (با ظاهری خوب و به نظر متشخص!) داره نگات میکنه, هی میخواد یه چیزی بگه ولی نمیگه, یهو میاد جلو و بهت میگه: جوون خیلی معذرت میخوام ولی میشه مقداری پول برای رفتن به (به عنوان مثال!) ستارخان بهم بدی؟! چی کار میکنی؟ چی میگی؟
    بدبختانه یا خوشبختانه من احساسی تر از این حرفا هستم. بهش کمک میکنم و به خانوادم زنگ میزنم تا بیان منو ببرن خونه.
    16- تفاوت علم و سواد چیه؟ به نظرت تفاوتی هست یا نه؟!
    نه کاملا بهم وابسته هستن و نه کاملا جدا از هم. دونستن علم مستلزم داشتن سواد نیست و با سواد بودن نشانه غنی بودن علم فرد مورد نظر نیست.
    17- کدوم حیوون رو بیشتر دوست داری؟ چرا؟ نظرت در مورد یوز پلنگ سیاه (جگوار) چیه؟
    گربه. دلیل خاصی ندارم. چون خودم یه دونه داشتم. ( البته چند سال پیش ).
    18- چند درصد میشه شخصیت افراد رو از قیافشون حدس زد؟
    قبلا هم عرض کردم که از صورت نمیشه به سیرت پی برد.
    19- چند درصد اسم افراد رو شخصیت و رفتارشون تاثیر میزاده؟ آیا ارتباطی این بین هست؟
    نام نیکو یکی از مسائلی هست که میتونه رو اعتماد به نفس فرد اثر بذاره.محور دوم قالب وجودی هر فرد ( شخصیت )رو میتونه تحت تاثیر قرار بده.
    20- شباهت و تفاوت من با هیتلر, انیشتین, بقال سر کوچتون, واحد (شاعر ترک!) و جوانا کاترین رولینگ چیه؟
    از شما بعیده آقا واحد. انتظار سوالات بهتری رو داشتم از شما.
    21-
    How can we choose our real or best friends?

with your veracity. for more information you can refer to Nazanin's answer
    22- ا
    Who's more claver? man or woman?

that is comparative. both of them can be.
    23- تنها تفاوت بین دیوانگی و نبوغ و مرز بین این دو یک قدمه! چطور این رو توجیه میکنید؟
    سوالی پرسیدی که واقعا سخته. نمی دونم.
    24- بیزیم بوتون اولکمیزده بیر چوک تورک وار! ان گوزل اینسانلار تورک دیلر! نیه تورکلر بیر یره ییغیشمیلار؟ بیر آیری مملکت, بیر تورک ریسپوبلیکاسی!؟ (ببخشید که نمیتونم شفافتر بنویسم! برام خیلی سخته! شرمنده)
    ayri bir ulke? ne deyirsen? buna diallar panturkism.
    25- کلمه ی "شالینه" در هیچ یک از لغت نامه های دهخدا و ... و حتی فرهنگ لغت های ترکی پیدا نشد! شما این کلمه رو از کجا پیدا کردین؟ اولین باری که این رو شنیدین از کی و کجا بوده؟
    میدونی شأنلیک یعنی چه؟ من اسم کاربریمو از این گرفتم. در ضمن اسم واقعی خودم یه اسم خالص ترکی هست به معنای مشهور. میتونی بگی اسمم چیه؟
    26- میخوام یه داستان واقعی کوتاه از مدتها پیش خودم تعریف کنم, نظرتون رو راجع به عملکرد پرستاران در ایران با توجه به این داستان بگید؟ :
    ساعت 3.35 بود من تو
    ICU کنار تخت عزیزترین کسم بودم, وقت ملاقات تموم شده بود, مادربزرگ عزیزم نمیتونست حرف بزنه, نمیتونست تکون بخوره, ضربان قلبش رو 214 بود! دکترا بهم گفته بودن که حداکثر 48 ساعته دیگه زندس خیلی غمگین بودم! یعنی داشتم تنها کس و عزیزترینم رو از دست میدادم! لباش خشک بود آه و ناله میکرد! حس میکردم با چشاش داره باهام حرف میزنه! یهو داد زد آب...آب! دلم آتیش گرفت, آخه میدونستم که بیماری که سوند معده داره نباید بهش آب داد! سریع دویدم طرف سوپر وایزر بخش گفتم خانم لطف کنید و بگید تا لبای مریض تخت 17رو خیس کنن, با گاز استریل نم دهنش رو مرطوب کنید... گفت: نه! خودتون وقت ملاقات انجامش میدادین! اعصابم داغون بود, از کوره در رفتم و گفتم یعنی چی؟! وظیفتونه خانم! گفت وظیفمونو شما یاداوری نکن! گفتم معذرت میحوام لطف کنین و اینکارو انجام بدین! بهم پوزخند زد! گفتم تروخدا اینکارو بکنین اون داره میمیره! در حالی که مثل یه بچه ی 6 ساله داشتم اشک میریختم گفتم نذارید تشنه از دنیا بره! خندید و در رو به روم بست! و من تنهاتر از همیشه! بدون اینکه کاری از دستم بر بیاد فقط بغض کردم ... فردا صبح خبر رسید که مادربزرگم از این دنیای کثیف رفته و به جایی که لایقش بوده رسیده! و از اون موقع تا حالا من کینه ی شدیدی از پرستارا به دل دارم...!

از داستانت، احساس مبالغه میکنم. خودت نمیتونستی بهش آب بدی؟ NG Tube رو واسه چی بهش زده بودن؟ خب معلومه واسه تغذیه دهانی. مایع درمانی شروع نشده بود واسش؟ آیا علت مرگ مادر بزرگتون، فقط تشنگی بود؟ این مسائل باعث میشه احساس خوبی نسبت به داستانت نداشته باشم. در ضمن وظیفه سوپروایزر تو بیمارستان کارهای مدیریتی هست نه آب دادن به بیماران!!! نمیخوام دفاع کنم از کسی. ولی قبول کن داستانت رو هم نمیتونم باور کنم . هر چند با شنیدن مرگ مادربزرگت - که یکی از بچه ها خبرشو داد بهم - شدیدا متاثر شدم و دوباره به شما تسلیت میگم.
    پرستاران از با احساسترین اقشار جامعه ما هستند. کمی مهربانتر لطفا.
    خوب دیگه شالینه جون خیلی خستت کردم! ببخشید! این دیگه سری آخر سوالاتم بود.
    خواهش میکنم. ببخشید که نتونستم آنچنان که شایسته بود ، پاسخ دهم.
    همیشه شاد و پیروز باشی
    برای شما هم آرزوی توفیق روزافزون دارم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    اخرين سوال

تو اين مدت که نيستي دلت واسه پي سي و بچه ها تنگ ميشه؟

ممنون

بهروز
    Last edited by Behroooz; 30-08-2007 at 12:35.

آخر فروم باز diana_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

12 shaline joon !

سلام و یک سبد گل یاس تقدیم به شالینه عزیزم !

من واقعا دخمره خوبی نیستم ؟؟؟ ( خیلی بدین ! دوست دارین من عقده ای شم ، بعد برم سیگار بکشم ، معتاد شم بعد ، بمیرم !!! ببین من چقد خوبم ! بهت گل دادم !!! )

وقتی دیدم گفتی من بدم اینجوری شدم بعد اینجوری شدم ! بعد گفتم شالینه که اینجوری نبود ! بعد گفتم منم میرم باهاش دعوا میگیرم اینجوری میشم ! بعد شما هم فکر میکینی خیلی حیوونکی هستی اینجوری میشی! آها یادم رفت قبلش اینجوری میشی ! بعد من دلم واست میسوزه اینجوری میشم ! بعد تو هم اینجوری :43:میشی ! بعد من میرم ازت سوال کنم اینجوری میشم ! بعد تو هم میری که جواب بدی اینجوری میشی ! بعد دیگه هیچ جوری نمیشیم ! میریم سر خونه زندگیمون !

سوال "
    تلفظ درست استامینیفون چه جوریه !؟ کدوم از ایناس :
    Estaminifon ! astaminifen ! asetaminifen ! estaminifen ! astaminifon !

من دیشب داشتم میخوابیدم کلی سوال تو ذهنم بوداااا ولی الان هیچی یادم نمیاد !

تا بدرودی دیگه خدانگهدار دوست خوبم !
    Last edited by diana_1989; 30-08-2007 at 12:33.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان عزيز لطفا ديگه از شالينه خانم سوال نپرسيد

امشب ايشون هديشون رو ميزارن و فردا شب هم نفر جديد معرفي خواهد شد

لطفا رعايت كنيد

با تشكر

آخر فروم باز diana_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بهروز جان چرا داد میزنی خب ! من حواسم نبود !!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض Behroooz

سلام
    سلامی به طراوت گل مریم.
    اخرين سوال
    خواهش میکنم.
    تو اين مدت که نيستي دلت واسه پي سي و بچه ها تنگ ميشه؟
    من با پی سی ورلد یه مدت زندگی کردم. تونستم دوستای خوبی پیدا کنم. مگه میشه دلم تنگ نشه؟
    امیدوارم که دوباره بتونم بیام اینجا. پی سی ورلد برام یه همدم بود.
    ممنون بهروز
    ممنونم بهروز خان.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض diana_1989

سلام و یک سبد گل یاس تقدیم به شالینه عزیزم!
    سلام. یک تاج زیتون تقدیم به دوست سبزم. به سبزی شمال.
    من واقعا دخمره خوبی نیستم ؟؟؟ ( خیلی بدین ! دوست دارین من عقده ای شم ، بعد برم سیگار بکشم ، معتاد شم بعد ، بمیرم !!! ببین من چقد خوبم ! بهت گل دادم !!! )
    شما نه تنها دختر خوبی هستین بلکه بسیار هم مهربون هستی. به خاطر همین وقتی گفتی که دختر خفنی هستی، من باور نکردم. تو خودت گلی عزیزم.
    وقتی دیدم گفتی من بدم اینجوری شدم بعد اینجوری شدم ! بعد گفتم شالینه که اینجوری نبود ! بعد گفتم منم میرم باهاش دعوا میگیرم اینجوری میشم !
    تو به من هر چی بگی، ( که میدونم نمیگی، از بس که خوبی ) من از گل بالاتر بهت نخواهم گفت.
    بعد شما هم فکر میکینی خیلی حیوونکی هستی اینجوری میشی! آها یادم رفت قبلش اینجوری میشی ! بعد من دلم واست میسوزه اینجوری میشم ! بعد تو هم اینجوری میشی ! بعد من میرم ازت سوال کنم اینجوری میشم ! بعد تو هم میری که جواب بدی اینجوری میشی ! بعد دیگه هیچ جوری نمیشیم ! میریم سر خونه زندگیمون !

سوال "
    تلفظ درست استامینیفون چه جوریه !؟ کدوم از ایناس :
    Estaminifon ! astaminifen ! asetaminifen ! estaminifen ! astaminifon !
    ACETAMINOPHEN
    من دیشب داشتم میخوابیدم کلی سوال تو ذهنم بوداااا ولی الان هیچی یادم نمیاد !
    اشکالی نداره. ایشالا باشه واسه یه فرصت دیگه.
    تا بدرودی دیگه خدانگهدار دوست خوبم
    زهرا جون، باید اینجوری میگفتی: تا درودی دیگر بدرود.
    قربان شما. امیدوارم همیشه موفق باشی و با نازنین هم دعوا نکنی!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

دوستان عزيز لطفا ديگه از شالينه خانم سوال نپرسيد

امشب ايشون هديشون رو ميزارن و فردا شب هم نفر جديد معرفي خواهد شد

لطفا رعايت كنيد

با تشكر
    ممنون از زحمات همه دوستان.
    هدیه هم به روی چشم. هرچند خیلی ناقابل هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •