تایید میشه
علاوه بر میل کل سایت های Https به سختی باز میشن
من الان یک روز نمیتونم وارد اینترنت بانک ملت و ملی بشم
واقعا مزخرفه
تایید میشه
علاوه بر میل کل سایت های Https به سختی باز میشن
من الان یک روز نمیتونم وارد اینترنت بانک ملت و ملی بشم
واقعا مزخرفه
از جایی که دانلود میکنم https هست . افتضاح بودن سرعت دانلود به همین خاطره ؟
512 دارم قبلاً سرعت دانلود طرفای 60 و یکنواخت بود ولی الان سرعت دانلود بشدت نوسان داره و طرفای 20 هست . این چه وضعیه آخه !؟
امکانش هست یک تست speednet با المان بزارید ؟
سرویس تایم اوت دارن؟
512 گرفتم بالاخره
ساعت 3 شب ، سرویس وایمکس ایرانسل >>>سرعت 18 کیلوباایت!!!
![]()
ایرانسل هم گرون کرده هم گند زده به سرویساش ، شما اشتباه کردی گرفتی منم این ماه ماهه آخره ، ۲مگ دارم اندازه ۱۲۸ کار میکنه.
هم گرون كرده هم كيفيتش گند زده.مالياتش هم زياد كره
هرچي طرح بدردبخور هم كه ميزاره ميگه مال تهران و البرز نيست![]()
دوستان من وقتي به چيز پي ان وصل ميشم و يا وقتي به كريو وصل ميشم مودمم ريست ميشه....انگار كه تنظيم شده باشه كه به اينا وصل نشه....چكار بايد بكنم؟؟؟اصلا همچين چيزي امكان داره؟؟؟؟مدلش fm130 هستش....خيلي رو اعصابمه....وقتي كه ميخوام از طريق واي فاي فايل رد و بدل كنم هم همين اتفاق ميافته...كسي چيزي ميدونه؟؟؟كسي همچين مشكلي با اين مدل مودم داره؟؟؟
ده درصد تعرفه ها رو بردن بالا ... کیفیت هم اومده پائین.
من می خوام مودمم رو به یه نفر بفروشم که طرف هم شهرستان هست، در مورد تغییر مالکیت کسی اطلاع داره به چه صورت هست ؟
تو سایتش یه سری توضیحات داده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی دقیق من نفهمیدم من قرداد و براش بفرستم طرف که شهرستان میتونه تغییر مالکیت بده؟ یا اون باید مدارکشو برای من بفرسته من اینجا تغییر مالکیت و انجام بدم ؟ یا حضور دو طرف لازمه؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره یه راهنمایی کنه
تماس گرفتم گفتن بخاطر قانون تنظیم مقرراته! میگه سرعت دانلود 512 بین 8 تا 64 عادیه!!!! نمیدونم چرا روی adsl این قانونا نیست من 1 مگ دارم 256 کیلو دانلود دارم
احتمالا بخاطر حماسه ای که در راه داریم! ( بخاطر قابلیت جابه جایی که داره) باشه شایدم تا اخر این طور بمونه
بلکل این وایمکس دیگه ارزش نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)