تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 924 از 1049 اولاول ... 4248248749149209219229239249259269279289349741024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,231 به 9,240 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ترجیح میدم با شما در مورد صدا تصویر بحث نکنم

موافقم! منم هیچ علاقه ای به کل کل های متعصبانه و جانبدارانه ندارم و هدفم اینه که با تحلیل های منصفانه تجربیات و اطلاعات خودمونو به اشتراک بذاریم.
    من هرجا که اطلاعات شما بدردم خوردم و منصفانه بود استفاده کردم و هرجا که دیدم دارید با کم لطفی سونی و پایونیر رو قوطی ساز خطاب می کنین متاسف شدم. شما هرگز آمپ و اسپیکر گران قیمت پایونیر یا آمپ و اسپکر خوب سونی رو تست نکردی. تصور شما از پایونیر سینما خانگی های یک تا یک و نیم میلیون تومنی فروشگاه راستین هستش! و اونها رو با پکیج های 20میلیون تومنی مقایسه میکنی! حداکثر هنر و اطلاعات شما اینه که ست آمپ دنون با بلندگوی جامو رو به دوستان توصیه کنی! و هر سیستم صوتی پایین تر از این رو قوطی و آهن پاره میدونی!

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

موافقم! منم هیچ علاقه ای به کل کل های متعصبانه و جانبدارانه ندارم و هدفم اینه که با تحلیل های منصفانه تجربیات و اطلاعات خودمونو به اشتراک بذاریم.
    من هرجا که اطلاعات شما بدردم خوردم و منصفانه بود استفاده کردم و هرجا که دیدم دارید با کم لطفی سونی و پایونیر رو قوطی ساز خطاب می کنین متاسف شدم. شما هرگز آمپ و اسپیکر گران قیمت پایونیر یا آمپ و اسپکر خوب سونی رو تست نکردی. تصور شما از پایونیر سینما خانگی های یک تا یک و نیم میلیون تومنی فروشگاه راستین هستش! و اونها رو با پکیج های 20میلیون تومنی مقایسه میکنی! حداکثر هنر و اطلاعات شما اینه که ست آمپ دنون با بلندگوی جامو رو به دوستان توصیه کنی! و هر سیستم صوتی پایین تر از این رو قوطی و آهن پاره میدونی!
    کلا بیخیال
    Last edited by davood-d; 27-06-2014 at 01:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نمی دونم من را می شناسی یا نه؟
    نمی دونم یادت میاد که من چقدر و چند صفحه با این دوستمون اقا داوود بحث کردم سر سینما خانگی های سونی
    اما هر کاری کردم نتونستم راضیش کنم که بابا همه مثل هم مایه دار نیستند که بیان 20 میلیون پا سیستم صوتی هزینه کنند اونم تو ایران
    الان 80 درصد مردم خیلی هزینه کنند برای سیستم صوتی نهایت 1 تا 2 میلیون هست تازه اگر اهمیت بده به صدا
    به نظر من که تو رنج محصول های تجاری و بازاری پایونیر و سونی دو برند عالی و قدیمی هستند و نسبت به پولی که براشون می دی راضیت می کنه
    جریان این قوطی پلاستیکی را به دل نگیر همین اقای داوود به من گفتند سونی پلاستیکی و ...
    اما من رفتم تست گرفتم از شیک 7 سونی فوق العاده قدرتمند بود چنان بیس می زد که قلبم تو سینه داشت می کند
    اصلا هم پلاستیکی نبود و کاملا بانداش چوبی بود و هر باندش 32 کیلو وزنش بود و هر سابش 15 اینچ
    فوق العاده بود
    داوود جان تو کاره کیفیت صدا هست نه قدرت
    که متاسفانه برای کیفیت صدا حداقل باید 20 میلیون پیاده بشی

4. 2 کاربر از farzadiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نمی دونم من را می شناسی یا نه؟
    نمی دونم یادت میاد که من چقدر و چند صفحه با این دوستمون اقا داوود بحث کردم سر سینما خانگی های سونی
    اما هر کاری کردم نتونستم راضیش کنم که بابا همه مثل هم مایه دار نیستند که بیان 20 میلیون پا سیستم صوتی هزینه کنند اونم تو ایران
    الان 80 درصد مردم خیلی هزینه کنند برای سیستم صوتی نهایت 1 تا 2 میلیون هست تازه اگر اهمیت بده به صدا
    به نظر من که تو رنج محصول های تجاری و بازاری پایونیر و سونی دو برند عالی و قدیمی هستند و نسبت به پولی که براشون می دی راضیت می کنه
    جریان این قوطی پلاستیکی را به دل نگیر همین اقای داوود به من گفتند سونی پلاستیکی و ...
    اما من رفتم تست گرفتم از شیک 7 سونی فوق العاده قدرتمند بود چنان بیس می زد که قلبم تو سینه داشت می کند
    اصلا هم پلاستیکی نبود و کاملا بانداش چوبی بود و هر باندش 32 کیلو وزنش بود و هر سابش 15 اینچ
    فوق العاده بود
    داوود جان تو کاره کیفیت صدا هست نه قدرت
    که متاسفانه برای کیفیت صدا حداقل باید 20 میلیون پیاده بشی
    برادر شما دیگه چرا
    ویدئوی سیستم من که دیدی؟ دیدی که زمین چطور میلرزه و از چه فاصله ای گلدون داشت کنده میشد
    شیک سونی شما اون لرزه به سالن میداد که اگر بده کل فروشگاه دکورش میاد پایین
    بیخیال بحث در مورد صدا بشید وقتی ابتدایی ترین اصول صدارو نمی دونید
    گفتم بیخیال

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

متشکرم. خب راستش من بیس سنگین و عمیق رو دوس دارم و بیسی که جامو داره بدون ساب احتمالا نمیتونه منو راضی کنه. و حتی اگه بلندگوی جامو بگیرم در کنارش یه ساب فوکال هم میگیرم. پس بحث ساب و بیس اینجا منتفیه و خواستم بدونم بین جامو و فوکال کدامیک تفکیک صدای بهتری داره توی ولوم پایین صدایی شفاف و کریستالی و سه بعدی و فراگیر که آدمو غرق کنه
    می تونید برای گوش دادن به موسیقی با هر بلندگویی ساب رو وارد مدار کنید.ولی خب بعضی ها دوس ندارن و از مدار خارج می کنن.اگر هم ساب جدا خواستی بگیری من ساب فوکال پیشنهاد نمیکنم.و در کنار بلندگوهای جامو به نظرم ساب جامو بهترین گزینه باشه.صدای ساب های یاماها بسیار دوس دارم.
    اگر بحث غرق شدن باشه که مطمئنا هیچکدوم از این سیستم ها شمارو غرق نمیکنه.اما در مورد تفاوت اینکه هر دو بلندگو تو یه سطح هستند تقریبا و تفاوت آنچنانی ندارند فقط به نظر من فوکال سیب وکال گرمتری داره.

7. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برادر شما دیگه چرا
    ویدئوی سیستم من که دیدی؟ دیدی که زمین چطور میلرزه و از چه فاصله ای گلدون داشت کنده میشد
    شیک سونی شما اون لرزه به سالن میداد که اگر بده کل فروشگاه دکورش میاد پایین
    بیخیال بحث در مورد صدا بشید وقتی ابتدایی ترین اصول صدارو نمی دونید
    گفتم بیخیال
    اره داداش دیدم. اره شیک 7 هم وقتی بیسش را روشن کنی واقعا زمین می لرزید. تازه برای من با بیس خاموش برام تست گرفت که با همون بیس خاموش احساس می کردم زیر کفشم داره می لرزه حالا حساب کن بیس را روشن کنه چه میشه
    رو امپلی شیک 7 سونی عکس یک قلب گذاشته که یعنی کسانی که ناراحتی قلبی دارند جلوش نرند
    بعدشم داش داوود این سونی که من دارم میگم دو تا ساب 15 اینچ 38 سانت داره در واقع 30 اینچ ساب بیس تولید می کنند اون وقت با سابه خودت که 12 اینچ بیشتر نیست مقایسه می کنی
    این سیستم سونی 2850 وات قدرت داره الان حتما می گید واتش واقعی نیست اما اگر واقعی هم نباشه حداقل 1800 یا 2000 وات را تولید می کنه خیلی وحشتناک هست
    50 تا ولوم می خوره . دوستم یکی داره ازش می گه رو ولوم 10 خونه را جر میده.
    داداش بحث هوا هم که جابه جا می کنه سبستم شما چیز زیاد مهمی نیست چون الان من تازگی یک اسپیکر لاجیتک z623 خریدم 200 وات بیشتر نیست اما سابش تا دو متر یا بیشتر هوا جا به جا می کنه می خوای برات فیلم بزارم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اره داداش دیدم. اره شیک 7 هم وقتی بیسش را روشن کنی واقعا زمین می لرزید. تازه برای من با بیس خاموش برام تست گرفت که با همون بیس خاموش احساس می کردم زیر کفشم داره می لرزه حالا حساب کن بیس را روشن کنه چه میشه
    رو امپلی شیک 7 سونی عکس یک قلب گذاشته که یعنی کسانی که ناراحتی قلبی دارند جلوش نرند
    بعدشم داش داوود این سونی که من دارم میگم دو تا ساب 15 اینچ 38 سانت داره در واقع 30 اینچ ساب بیس تولید می کنند اون وقت با سابه خودت که 12 اینچ بیشتر نیست مقایسه می کنی
    این سیستم سونی 2850 وات قدرت داره الان حتما می گید واتش واقعی نیست اما اگر واقعی هم نباشه حداقل 1800 یا 2000 وات را تولید می کنه خیلی وحشتناک هست
    50 تا ولوم می خوره . دوستم یکی داره ازش می گه رو ولوم 10 خونه را جر میده.
    داداش بحث هوا هم که جابه جا می کنه سبستم شما چیز زیاد مهمی نیست چون الان من تازگی یک اسپیکر لاجیتک z623 خریدم 200 وات بیشتر نیست اما سابش تا دو متر یا بیشتر هوا جا به جا می کنه می خوای برات فیلم بزارم؟
    عرض کردم بیخیال

10. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بی خیال بحث کردن فایده نداره.
    یک وقت فکر نکنی من چیزی نمی فهم نه این طور نیست می تونم درک کنم منظورت چیه
    می دونم که کیفیت صدا از همه چیز بالاتره حتی از قدرت
    اما دیگه چه کنیم ما که پول نداریم یک سیستم کیفیتی با 20 میلیون حداقل یک چیزی که کیفیت داشته باشه ردیف کنیم.
    مجبوریم با همین سیستم های معمولی بازار که کیفیتشون معمولی هست سر کنیم.
    ولی همچنان من سر حرفم هستم که سونی و پایونیر و پاناسونیک بهترین برند های بازاری یا به قول شما تجاری هستند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اما دیگه چه کنیم ما که پول نداریم یک سیستم کیفیتی با 20 میلیون حداقل یک چیزی که کیفیت داشته باشه ردیف کنیم.
    ولی همچنان من سر حرفم هستم که سونی و پایونیر و پاناسونیک بهترین برند های بازاری یا به قول شما تجاری هستند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نه برادر من هیچ فکری نمیکنم

14. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •