تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 924 از 966 اولاول ... 424824874914920921922923924925926927928934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,231 به 9,240 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

کسی میدونه آزاد واحد تبریز بدون آزمون ثبت نام میکنه؟
    و اینکه من کاردانی پیوسته نرم افزار کامپیوتر دارم بعدش رفتم خدمت تموم کردم الان دوباره میخوام بخونم ولی نه نرم افزار و نه رشته های فنی دیگه! میخوام مترجمی یا آموزش زبان انگلیسی بخونم ولی تو پورتال رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفهمیدم جریان از چه قراره یعنی مگه ناپیوسته همونی نیست که از دیپلم میخونی لیسانس میگیری خب پس کاردانی ناپیوسته چه صیغه ای هست؟
    الان منی که مدرک کاردانی پیوسته دارم کدوم رو برای تغییر رشته انتخاب باید بکنم؟

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال
    کسی که دانشجوی کارشناسی پیوسته باشه و نصف واحدهاش رو گذرونده باشه میتونه مدرک معدل کاردانی بگیره و انصراف بده؟ شرایطش سخته؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان یه سوال
    کسی که دانشجوی کارشناسی پیوسته باشه و نصف واحدهاش رو گذرونده باشه میتونه مدرک معدل کاردانی بگیره و انصراف بده؟ شرایطش سخته؟
    ممنون

طبق آیین نامه دانشگاه ازاد :

ب ) به آن دسته از مقتضياتي كه حداقل 85 واحد درسي را در يكي از مقاطع كارشناسي ارشد پيوسته و كارشناسي گذرانده اند، مدرك كارداني در رشته مربوط اعطاء خواهد شد.

ج ) با آن دسته از مقتضياتي كه حداقل 70 واحد درسي را در يكي از مقاطع كارشناسي ارشد پيوسته و كارشناسي پيوسته گذرانده اند، مدرك كارداني عمومي اعطاء خواهد شد.

بند (ب) تبصره 3 : متقاضياني كه در دوره كارشناسي يا كارشناسي ارشد پيوسته تحصيل نموده اند و نمي توانند در دوره هاي مزبور ادامه تحصيل دهند، و يا مايل به ادامه تحصيل نباشند، با رعايت تبصره 3 مي توانند از مقطع كارداني فارغ التحصيل گردند.

تبصره 3 : دانشجويان ورودي سال تحصيلي 76 – 77 به بعد كه به لحاظ مشروط شدن بيش از حد نصاب، از ادامه تحصيل در دوره كارشناسي محروم مي شود، در صورتي كه واحدهاي درسي مقطع تحصيلي پايين تر رشته مربوط را تا سقف مجاز، با موفقيت گذرانده باشد، و ميانگين كل نمرات آنها در اين واحدها كمتر از 12 نباشد، مي توانند با رعايت ساير مقررات مربوط، مدرك مرسوم مقطع تحصيلي پايين تر را در آن رشته تحصيلي دريافت نمايند. در صورتيكه رشته تحصيلي دانشجو در مقطع تحصيلي پايين تر وجود داشته باشد، مي توانند با نظر گروه آموزشي مربوط به يكي از رشته هاي نزديك به رشته تحصيلي خود، در مقطع تحصيلي پايين تر با موافقت سازمان مركزي دانشگاه تغيير رشته دهد و پس از تطبيق واحدها با رشته جديد و گذراندن واحدهاي كمبود و رعايت ديگر مقررات در آن رشته ، فارغ التحصيل شوند. بديهي است تطبيق واحدها و تعيين دروس كمبود، بر عهده گروه آموزشي رشته جديد است.

4. 2 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

کسی میدونه آزاد واحد تبریز بدون آزمون ثبت نام میکنه؟
    و اینکه من کاردانی پیوسته نرم افزار کامپیوتر دارم بعدش رفتم خدمت تموم کردم الان دوباره میخوام بخونم ولی نه نرم افزار و نه رشته های فنی دیگه! میخوام مترجمی یا آموزش زبان انگلیسی بخونم ولی تو پورتال رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفهمیدم جریان از چه قراره یعنی مگه ناپیوسته همونی نیست که از دیپلم میخونی لیسانس میگیری خب پس کاردانی ناپیوسته چه صیغه ای هست؟
    الان منی که مدرک کاردانی پیوسته دارم کدوم رو برای تغییر رشته انتخاب باید بکنم؟
    سلام

کاردانی پیوسته شامل دانش آموختگانی است که بدون گذراندن دوره پیش دانشگاهی وارد دوره کاردانی شده باشند. کاردانی ناپیوسته شامل دانش آموختگانی که پس از گذراندن دوره پیش دانشگاهی وارد دوره کاردانی شده باشند.

شما الان اگر بخواهید کاردانی به کارشناسی شرکت کنید و یک رشته دیگه تا جایی که میدونم باید طبق مدرک کاردانی یعنی اگر ناپیوسته هستید ناپیوسته یا اگر پیوسته هستید پیوسته انتخاب کنید

برای تغییر رشته هم مشکلی نیست،یکی بود توی کلاسمون که کاردانی خیاطی داشت و الان داره کارشناسی نرم افزار میخونه!!! کاملا بی ربط!

6. 3 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام

کاردانی پیوسته شامل دانش آموختگانی است که بدون گذراندن دوره پیش دانشگاهی وارد دوره کاردانی شده باشند. کاردانی ناپیوسته شامل دانش آموختگانی که پس از گذراندن دوره پیش دانشگاهی وارد دوره کاردانی شده باشند.

شما الان اگر بخواهید کاردانی به کارشناسی شرکت کنید و یک رشته دیگه تا جایی که میدونم باید طبق مدرک کاردانی یعنی اگر ناپیوسته هستید ناپیوسته یا اگر پیوسته هستید پیوسته انتخاب کنید

برای تغییر رشته هم مشکلی نیست،یکی بود توی کلاسمون که کاردانی خیاطی داشت و الان داره کارشناسی نرم افزار میخونه!!! کاملا بی ربط!
    اقا خوب تفاوت کاردانی پیوسته با ناپیوسته و کارشناسی پیوسته با نا پیوسته چیه باز:|(در مورد تعداد واحد هایی ک باید بخونی و اعتبار مدارک!؟)
    بعد ایا راسته هر دانشگاهی ک کاردانی بری همونجا برای کارشناسی همه واحداتو قبول میکنن؟ یعنی جایی دیگع بری کامل تطبیق نمیدن نه؟ بعد ی چیزی
    بدون پیش دانشگاهی وارد کاردانی بشی بهتره یا با مدرک پیش؟ دقیقا نمیفهمم چی فرقشونه پس دو تا کاردانی میرن :|

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

اقا خوب تفاوت کاردانی پیوسته با ناپیوسته و کارشناسی پیوسته با نا پیوسته چیه باز:|(در مورد تعداد واحد هایی ک باید بخونی و اعتبار مدارک!؟)
    بعد ایا راسته هر دانشگاهی ک کاردانی بری همونجا برای کارشناسی همه واحداتو قبول میکنن؟ یعنی جایی دیگع بری کامل تطبیق نمیدن نه؟ بعد ی چیزی
    بدون پیش دانشگاهی وارد کاردانی بشی بهتره یا با مدرک پیش؟ دقیقا نمیفهمم چی فرقشونه پس دو تا کاردانی میرن :|

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

کارشناسی پیوسته که طول دوره آن، معمولاً چهار سال بوده و برای شروع به تحصیل در آن، نیاز به تکمیل دوره پیش دانشگاهی و پذیرش از طریق قبولی در آزمون سراسری است. پذیرش دانشجو دردانشگاه‌های سراسری، آزاد، پیام نور و غیرانتفاعی انجام می‌گیرد.

کارشناسی ناپیوسته که طول دوره آن، معمولاً دو سال بوده و برای شروع به تحصیل در آن، نیاز به تکمیل دوره کاردانی و شرکت در آزمون ورودی کاردانی به کارشناسی است.

یعنی چی منظورتون که کاردانی هرجا باشی کارشناسی همه واحد هارو قبول میکنن؟؟وقتی شما توی ثبتنامش شرکت کنید دیگه نیازی به تطبیق نیست!

فرق نداره با پیش برید کاردانی یا با دیپلم.وقتی با دیپلم برید ترم اول چند واحد به عنوان جبرانی پاس میکنید
    اگر با کاردانی پیوسته برید کارشناسی پیوسته باید 6 واحد جبرانی بگذرونید و برای ناپیوسته 12 واحد (طبق چیزی که در چارت اموزشی من نوشته برای رشته نرم افزار)

در مورد تعداد واحد بگم که برای پیوسته 82 واحد و برای ناپیوسته 76 واحد میگذرونید در کارشناسی
    اعتبار مدارکشون مثل همه و هر دو معتبر هستند.

9. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام بچه ها ازتون خواهش میکنم اگه اطلاعاتی درمورد شرایط اخراج دانشجوی کارشناسی ارشد دارین بگید...استرس منو ازپا دراورده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بچه ها ازتون خواهش میکنم اگه اطلاعاتی درمورد شرایط اخراج دانشجوی کارشناسی ارشد دارین بگید...استرس منو ازپا دراورده
    سلام
    اخراج به چه دلیلی بوده؟>

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان، برای سراسری یه فرم تایید معدل وجود داره که وقتی میخوای در ارشد ثبت نام کنی برای دانشگاه ثانویه لازمه!
    برای ازاد باید چیکار کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

هنوز اخراج نشدم ولی ترسش باهام هست ازتون خواهش میکنم اگه اطلاعی درمورد قوانین دانشگاه ازاد دارید راهنماییم کنید چون فقط اینجارو میشناسم که میتونم مشکلمو مطرح کنم...

من مهرماه پارسال ارشد علوم تحقیقات قبول شدم(کارشناسیم از دانشگاه سراسری بود)وقتی رفتم سرکلاسا و سیستم دانشگاه و دیدم واقعا پشیمون شدمو تصمیم گرفتم واسه کنکور سراسری بخونم...تا شروع کردم به خوندن تصادف نسبتا بدی با موتور کردم و یک ماه بعدش که امتحانا شروع شد نتونستم تو امتحانات شرکت کنم...به خاطر همین رفتم با مدیر اموزش صحبت کردمو گفت برگه های بیمارستانمو ببرن تا واسم حذف کنه تا نمره صفر رد نشه...منم برگه هارو بردمو کارمو درست کردو واسم انتخاب واحد کرد...اما وقتی ترم جدید شروع شد من کلا سر کلاسا دیگه نرفتم...الان که اخر ترم خیلی استرس دارم میترسم اخراجم کنن من باید چیکار کنم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •