ای بابا موفقیت یعنی اول سلامتی دوم پول
اولیش که قسمتیش با ما هست و بقیش با خدا ، اقلا دلمونو خوش کنیم که شاید با رفتن به دانشگاه بتونیم زمینه فراهم شدن دومیو رو به وجود بیاریم ( راستش من خودمم به این حرفی که زدم شک دارم)
باقی حرفا همش کشکه
ای بابا موفقیت یعنی اول سلامتی دوم پول
اولیش که قسمتیش با ما هست و بقیش با خدا ، اقلا دلمونو خوش کنیم که شاید با رفتن به دانشگاه بتونیم زمینه فراهم شدن دومیو رو به وجود بیاریم ( راستش من خودمم به این حرفی که زدم شک دارم)
باقی حرفا همش کشکه
من روم نمیشه درصد ها رو بزارم !
مرگ بر سازمان سنجش
salam
ye soal
toro khoda nakhandin
bacheha shoma hame ba daftarche A sahhih kardin darsad gozashtin in chera ye code A dare ba 4 ta cod bara kilid??????
خب! حالا شما اینا رو میگی! منم میگم قبول! اون موقع بیا یه کم دورنظر باشیم! بیشتر از اون چیزی که شما دیدیش! بعد از مرگ هم میتونی همینو به خدا بگی؟ منظورم این نیست که ما همه میتونیم که بهترین های عالم بشیم! نه! ما شاید هیچ وقت نتونیم! منظوره من اینه که ما با این کارمون تلاش خودمونو کردیم! مهم نیست چی به دست میاریم! مهم اینه که تلاشتو کرده باشی! زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست! اما آیا از خودت پرسیدی زندگی یعنی چی؟ از خودت پرسیدی هنر یعنی چی؟ هنر چیه؟ تعریف من از هنر اینه:
هنر یعنی بهتر چیزی باشیم که میتونیم باشیم! نه بهترین چیزی باشیم که در دنیا وجود داره! هرچی که هستیم به خودمون بگیم من بهترین خودم هستم! یعنی وجود من از اینی که الان هستم دیگه بهتر نمیشه! نیازی نیست که بگیم من بهترین بازیگر دنیا یا بهترین فوتبالیست یا بهترین .... هستم! حالا اگه بودیم که چه بهتر! این میشه هنر! حالا چه جوری از من توقع داری که قبول کنم دانش آموزی که از همین الان به فکر سربازیه هنر واقعی رو باور داره؟ مرد هنری؟ بسم الله!
موفق باشی! هنرمند!
Last edited by CSNH; 01-07-2010 at 20:25.
عزیز دانشگاه که همه میرن ! شما تو این دوره زمونه اونم تو کشور بی برنامه ای مثل ایران که میخواد ملت را با دانشگاه سرگرم کنه و الان بازی ارشد و دکترا را هم راه انداخته کسی را سراغ داری که دانشگاه نره؟ حتی اگر بری تو اون روستا های دور افتاده هم بازم توشون مهندس پیدا میکنی, اونم مهندس مکانیک! باهات شرط میبندم تا 15 سال دیگه 70 درصد مردم ایران مینیمم تحصیلاتشون کارشناسی ارشد باشه!
اونو ولش کن ! تو با کد a چک کن .
منم خواستم زرنگی کنم قبل اینکه پاشم پشت اون کارته که رو صندلیم بود همه ی گزینه ها و جواباشون رو نوشتم که بیام خونه چک کنم . ولی وقتی اومدم خونه یادم رفت سوالاتم کد a بود یا c....
دوستان می گم چرا تو سوالای ریاضی کنکور خبری از لگاریتم و تصاعد حسابی و چند مورد دیگه که همیشه پای ثابت کنکور بودن نبود؟؟؟
این موضوع ذهن من رو خیلی به خودش مشغول کرده ...تقریبا 10% از چیزی که سرمایه گزاری کرده بودم به همین خاطر براحتی پرید...![]()
پدرم خیلی چیزا به من یاد داده! و تا آخر عمر بهش وفادارم! ولی اینا حرفای خودمه! شاید شما راست میگی!
بهتره من دیگه حرفی نزنم و کوتاه بیام! میدونم اینا جزو اعتقادات فردیه و من در اعتقادات کسی قدم نمیذارم!
موفق باشی!
حالا فهمیدی من رفیق مخلصتم!!!دمت گرم, یه جوون خوش تیپ, با مرام و خوش هیکل مثل من رو امیدوار کردی. دستت درد نکنه.
اونوقت این دانشگاه دولتی یا آزاد بعد بازار کارش چجوریاست!!!!!... درود.. درصداتو تو برنامه ی رتبه یاب و رشته یاب زدم .. نوشت سربازی قبول میشی...![]()
موافقم ... واقعا که همین لیسانس چقدر بی ارزش شده !
تازه الان همه تو کار ارشد هستن که خوب سخت هم هس ... دیگه به ما که برسه میرن تو کار دکترا و ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)