دوست عزیز ورژن جدید این پچ نیومده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک چجوری دانلود میشه؟
دوست عزیز ورژن جدید این پچ نیومده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک چجوری دانلود میشه؟
توی صفحه جدید پایین کادر سمت راست یه همچین چیزی هست
Save file to your PC: click here
روی click here کلیک کنی سیو میشه
انگار باید یه آموزش بذارم واسه دانلود از آپلودسنتر های مختلف
راستی اینا رو همه اش رو کپی نمی کنیا 3 تا لینک هست یکیش رو کپی کن من 3 تا گذاشتم جهت رفاه حال شما نکنه هر سه تا رو کپی می گیری paste می کنی؟ فقط یکیش رو کپی پیست کن
Last edited by Spaniuly; 01-01-2010 at 10:42.
دوستان ممکنه اون برنامه که مستر لیگ به سوپر استارتبدیل میکرد بزارید من هرکاری میکنم پیداش نمیکنم لطفا توضیح بدید که با کیت سرور ارمین چطوری نصبش کنم و از کجا بفهم مستر لیگم سوپر استار شده ؟
کاملشو نداری؟ بازیکنان قدیمی آزاد نیستند؟
دوست عزیز اگه این آپشن رو کپی کنی تمام بازیکنان آزاد میشن تیم ها و ML Hidden
اگه ممکنه یه پچ معرفی کنین برای این مشکل تاخیر بازی و روون شدن بازی نه هیچ چیز دیگه کلا دنبال یه پچم برای بهتر شدن گیم پلی ممنون
بابا اینجا که همش شد پچ و مدو از انجور چیزا
ترو خدا یه ترفندی چیزی بذارید که به دردمون بخوره....![]()
دوست عزیز مشکل تآخیر از خود بازی هست و خیلی هم بحث بر انگیز شده مشکل اصلی مربوط به cpu هست که کنامی توی چند پچی که داده هر دفعه گفته مشکل حل شده ولی باز همینه ... البته با cpu های AMD وضعیت خیلی بهتره و مشکلات بیشتر روی cpu های intel هست .....
* واسه گیم پلی هم بهتره از آخرین پچ کنامی 1.03 استفاده کنید گیم پلی متحول شده و خیلی بهتر شده ... دقت پاس ها بهتر شده دروازه بان ها خیلی بهتر شدن و باورکردنی نیست ... گردش فیزیکی توپ بهتر شده ... دریبل ها نرم تر و واقیتر شده.
دوستان ممکنه اون برنامه که مستر لیگ به سوپر استارتبدیل میکرد بزارید من هرکاری میکنم پیداش نمیکنم لطفا توضیح بدید که با کیت سرور ارمین چطوری نصبش کنم و از کجا بفهم مستر لیگم سوپر استار شده ؟
از فشرده سازی خارج کنید؛ Load را بزنید ؛ و به قسمت سیو بازی بروید و فایل PES2010_OPTION.bin را انتخاب کنید و Save کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی وارد بازی میشوید؛ قسمتی که Level حریف را نوشته ؛ به صورا اتوماتیک نوشته شده SuperStar.
بای بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)