من بیست نت 1 مگ حجمی دارم ... الان مدتی هست که تایم اوت شدید داره از امروز ظهر که دیگه ترکیده ... سرعت دانلود با دانلود منیجر شده 15 !! و پر از تایم اوت !! هرچ فیل تر شکنی هم جواب نمیده حتی ------ فایر .... خدا لعنتشون کنه .
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
من بیست نت 1 مگ حجمی دارم ... الان مدتی هست که تایم اوت شدید داره از امروز ظهر که دیگه ترکیده ... سرعت دانلود با دانلود منیجر شده 15 !! و پر از تایم اوت !! هرچ فیل تر شکنی هم جواب نمیده حتی ------ فایر .... خدا لعنتشون کنه .
می خواستم بدونم وضعیت مودم و خط من نرماله از نظر سخت افزاری و تنظیمات؟؟؟
پس این مشکلی که سایت ها باز نیم شه دی ان اس هست؟ از کجا یم تونم درستش کنم
![]()
خوبه
لوکال اریا کانکشن>>پروپرتیس>>ipv4
دوستان و برادران 2020
اگه از این سایت دانلود کنید سرعت دانلودتون تا 1مگ هم میره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت به صورت ازمایشی هست بزودی سایت های بزرگی مثل دانلودها و بقیه نیز اضافه میشن
پینگ هم تا اواسط هفته هم درست میشه پهنای باند رو اضافه کردن ولی یهخورده
تا اواسط هته بیشترش میکنن
خدایی پدر اینا رو در اوردم کل مخابرات منو میشناسه طرف پهنای باندم و روی 4مگ بست و اپلود هم روی 1 مگ
نویز خط یهو ر*ید
من دو تا خط می تونم تست کنم دو مگ نا محدود مخابرات تست زدم سرعت 220 بود
پینگ رو چجوری می خوان درست کنن؟ یعنی دستگاه جدید اضافه کردن؟ اگر آَنا داری می شه بپرسی برا شهرستانهام اثر داره؟
کسی از Hiweb اینترنت گرفته؟؟سرعش چه طوره؟8مگ؟؟؟
سرعت دانلود من از این سایت حتی تک کانکشن 355 بود
1 شهریور دارم میرم سربازی مطمئنم آخر مرداد نت درست میشه و من دو دستی میزنم تو سر خودم![]()
اقا من 2 هفتس دادم خطو جمع اوری کنن ، الان برم به کی شکایت کنم، مخابرات جواب گویه؟؟؟؟ بابا مٌردم دیگه![]()
سرعت دانلود من هنوز نهایتش 130 کیلو هست !!! بابا من 1 مگ نخواستم من الان باید سرعتم 256 باشه چرا هنوز 128 مونده ؟!؟!؟!؟!؟
اسیا تک هم اکنون!
الان هم خودشون باهام تماس گرفتن گفتن مشکل پهنای باند دارن و تا یکی دوماه اینده وضعیت همینه!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)