دي ان اس رو عوض كن. درست ميشه
دي ان اس رو عوض كن. درست ميشه
سلام .نمی دونم ولی فک کنم نتم یه مشکلی داره...پینگم برا بازی بالا رفته سرعت دانلود پایین اومده..ممنون میشم کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by greenboys1990; 05-07-2012 at 01:49.
snr: down=7.8 up=23.5
att:down=41.5 up=18.6
output power = down18.6 up=12.4
att rate:down=7776 up=1030
rate: down=4095 up=509
ممنون میشم بگین مشکلم چیه
Last edited by greenboys1990; 05-07-2012 at 02:04.
دوستان کسی نیست جواب بده؟
سلام من از مخابرات اصفهان انترنت دارم و قبلا هم از شبکیه داشتم به یه مشکل فوق العاده عجیب برخوردم که هیچ کس نتونست راهنماییم کنه
همینجوری هی حجم دانلودم تموم میشد توی گزارشاتم برای مثال از اول این ماه تا الان 5.5 گیگ آپلود دارم و 1.5 گیگ دانلود این حجم آپلود وحشتناک مال چیه ؟ مخابرات میگه سیستمت ویروس داره آیا همچین چیزی ممکنه ؟ تو این 18 روز هم سیستم بیشتر خاموش بوده ، خیلی گیجم خواهش میکنم کمکم کنید سریع
دوستان کسی نوین نت داره؟ قیمت هاش نسبت به بقیه به نظر مناسب تره و محدوده ی رایگانش هم 2-8 هست . کسی می دونه سرعتش روز و شب چطوره؟
سلام
این پست من فقط جهت اطلاع رسانی !!!
می خواستم از تمام کسانی که ساکن کرج هستم هیچ وقت شبدیز رو انتخاب نکنن!
من الان مثلا 1024Kbps/1024Kbps سرویس میگیرم .ولی بار کنید سرعت ام در حد دایل آپ هست!!!
الان تو speed test تست گرفتم پینگ ام 500 بود !!!و جالبه سرعت آپ لودم بیشتر از دانلود ؟!؟!
دانلود 0.11mbps و آپلود 0.12mbps!!!
می خواستم ببینم می تونم از شون شکایت کنم ؟!؟!اگه آره چی جوری؟؟؟؟
البته اون موقع که من این سرویس رو گرفتم مرکز مخابراتی ما فقط همین رو داشت و خدایش هم خوب بو د!!!512 بود و خوب هم بود یعنی سرعت دانلودش 150-140 بود ولی الان در حدد 10-20 هست تازه مثلا الان 1 مگا است!!!!
البته تصمیم دارم سروس ام رو عوض کنم برم شاتل بگیرم!!!
اما مشکل این که بیشتر از 128 نمیده !!!البته 128 اش شنیدم از وضع الان من بهتره!!!
می خواستم بببینم راهی هست 512 شاتل بگیرم؟؟؟؟؟
پاک شود
جای اشتباهی زده بودم
Last edited by dimah2005; 09-07-2012 at 19:27.
من میخوام یه سرویس یه مگ نا محدود بگیرم
الان پارس آنلاین 128 محدود دارم
حالا موندم که از همین پارس آنلاین و از سرویس ترا یه خط یکساله یه مگ نامحدود بگیرم یا برم سراغ مخابرات و خط یه مگ نامحدود اونا رو استفاده کنم؟ دوستانی که در این زمینه تجربه دارن بگن کدوم یک از این دو ISP خطای نامحدود یه مگشون بهتره؟ در اصل نمی دونم چقدر یه خط یه مگ نامحدود به من دانلود میده؟ 100 k تو ثانیه میده؟ ظاهرا باید بده ولی واقعا میده یا الکیه؟
من از چه شرکتی سرویس نامحدود بگیرم برای انبار می خوام تصاویر دوربین مدار بسته رو از خونه نگاه کنم برای اپلود شدن تصاویر دوربین باید پینک پایین باشه؟
چه شرکتی رو برای من پیشنهاد می کنید با چه سرعتی . من تهرانم نزدیک شوش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)