تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 924 از 1759 اولاول ... 42482487491492092192292392492592692792893497410241424 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,231 به 9,240 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

داغون.
    اگه گارانتی ساخت سیستمه زنگ بزن بگو مودم من اصلاعات خط رو مثل SNR و Down stream و ... رو نشون نمیده ببر اونجا بهش بگو مشکلش اینه . به طور رندم هم قطع و وصلی داری. فقط یادت نره مودم رو تست میکنه آدرس اون صفحه رو بزنه که اطلاعات خط رو ببینی. مشکل مشابه داری:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کم پیش میاد باید حلش کنه واست.
    اگر بتونی مودم یکی رو گیر بیاری روش اطلاعات خطت رو باهاش بگی خوب بود.
    اصولا شرکت باید بگه بهت نویز داری یا نه.
    آره عزیز گارانتی ساخت سیستم هست.ببرم پیششون بگم اینجوریه حل میکنند ؟؟؟ این عکس من گزاشتم اطلاعات خط رو نداده ؟؟؟؟ با یه مودم دیگه تست کنم میده اطلاعات ؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آره عزیز گارانتی ساخت سیستم هست.ببرم پیششون بگم اینجوریه حل میکنند ؟؟؟ این عکس من گزاشتم اطلاعات خط رو نداده ؟؟؟؟ با یه مودم دیگه تست کنم میده اطلاعات ؟؟؟
    بله باید ببری ساخت سیستم گفت سالمه زیر بار نرو بگو اون قسمتش خرابه.الان تو عکس زیر همه چیز رو مشخص کردم:
    کد:
    با مودم دیگه هم می توانی اطلاعات خط رو بدست بیاری ولی منوش فرق میکنه. یعنی آدرس بالا فقط واسه Linksys هست. شما مودمشو گیر بیار بقیش حله.

3. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه T@L@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    !!!In your Mind

پيش فرض

QUOTE=sei_pm;5317368]
    چون از وایرلس سری n پشتیبانی میکنه بهرته مودمی بگیرید که سری n باشه .
    خروجی ethernet همون خروجی کارت شبکه هست که میشه باهاش با کابل شبکه به مودم وصل بشید <تعریف دقیقش رو نمیدونم >
    ممنون از پاسختون
    با توجه به اینکه می خواید داخل منزل لپ تاپ رو جا به جا کنید مودم وایرلس پیشنهاد میکنم.
    سرعت اتصال و انتقال data توی حالتی که با کابل شبکه به مودم وصل هستیم و حالتی که با وایرلس وصل هستیم تفاوتی نداره؟
    از برند Linksys می تونید مدلهای زیر رو بگیرید:
    Wag120n
    Wag160n
    Wag320n
    که بسته به بودجتون می تونی یکی رو انتخاب کنید.
    می تونید حدود قیمت wag 320n رو به بنده بگین؟ و اینکه سری n یعنی چه چیزی دارند که بقیه ندارن؟

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

یچه ها گل لقت نکردیما....
    نشنیدم . .! از از ISP میگیری یا بازار؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بله باید ببری ساخت سیستم گفت سالمه زیر بار نرو بگو اون قسمتش خرابه.الان تو عکس زیر همه چیز رو مشخص کردم:
    کد:
    با مودم دیگه هم می توانی اطلاعات خط رو بدست بیاری ولی منوش فرق میکنه. یعنی آدرس بالا فقط واسه Linksys هست. شما مودمشو گیر بیار بقیش حله.
    آره دیدم ممکنه بگه مشکل از آی اس پی هست ؟؟؟
    من یه موذم قبلی داشتم راه انداختمش cpmtrend ct-5611 هست میشه راهنماییم کنید از طریق این ببینم آدرسش کجاست ؟؟ مرسی

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

sei_pm عزیز اون آدرسی که گفتی (
    کد:
    ) رو برای خودم هم زدم و مثل همین دوستمون بود، یعنی اطلاعات خط رو نشون نمیداد و فقط عنوان بود
    الانم به سه نفر دیگه هم که میدونستم WAG120N دارم هم زنگ زدم، عین آمار همشون همین مشکل رو داشتن. یکیشون گفت WAG120N اصلا نمیتونه این اطلاعات رو بهت بده، حالا نمیدونم درست میگفت یا نه
    چه ضایعست این WAG120N اگر اینجوری باشه
    gt333 جان اگر رفتی نمایندگی لطفا نتیجه رو اینجا اعلام کن
    Last edited by XSS; 27-08-2010 at 22:28.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چشم دوست عزیز آقا این عکس با مودم قدیمی درپیتم انداختم همین اطلاعاته درسته ؟؟؟ ببینید منون میشم بهم بگید چجوریاست
    70 هزارتومان پول مودم دادیم قابلیت اینو نداره بعد با یه مودم قدیمی میشه دید .حیف پوله واقعا فقط ظاهر داره

کد:
    Last edited by gt333; 27-08-2010 at 22:30.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کد:
    چشم دوست عزیز آقا این عکس با مودم قدیمی درپیتم انداختم همین اطلاعاته درسته ؟؟؟ ببینید منون میشم بهم بگید چجوریاست
    70 هزارتومان پول مودم دادیم قابلیت اینو نداره بعد با یه مودم قدیمی میشه دید .حیف پوله واقعا فقط ظاهر داره

کد:
    http://up.--------.com/Files3/8951623a63944ed38cf5.jpg

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آیا با توجه به مشکلم که با لینکسیس قطعی دارم ولی با این قدیمیه قطعی ندارم ولی بعضی موضع چند ثانیه دیتا نمیده و زود درست میشه مشکل از چیه /؟؟ آیا لینکسیس رو رد کنم بره ؟؟؟ tp link خوبه ؟؟؟ نمیخوام مثل این مودم حساس باشه یه مودم خر کار مثل ایقبلیم که سوسول نباشه با نویز قطع بشه D:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کد:
    بسی داغون تر از قبل
    وضعیت خطت افتضاحه. بدترین قسمتش اون Attenuation مربوط به دانلودته که 71 این یعنی فاصلت تا مرکز مخابراتی زیاده که هیچ راهی نداره یا اینکه جنس سیم کشی داخلی خونت افتضاحه.خلاصه اگر مودم رو ببری سرخط که وارد ساختمون میشه وصل کنید و باز یک عکس بندازید میشه نظر داد نسبت به سیم کشی خونه. با این مودم یکم سر کن اگر دیدی این هم رندم قطع میشه اون رو نبری گارانتی بهتره. به احتمال از فریمور باشه که آپدیتش بیاد درست میشه. تا اینجا مودم Wag120 شما به نظر سالم میاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •