آره عزیز گارانتی ساخت سیستم هست.ببرم پیششون بگم اینجوریه حل میکنند ؟؟؟ این عکس من گزاشتم اطلاعات خط رو نداده ؟؟؟؟ با یه مودم دیگه تست کنم میده اطلاعات ؟؟؟
آره عزیز گارانتی ساخت سیستم هست.ببرم پیششون بگم اینجوریه حل میکنند ؟؟؟ این عکس من گزاشتم اطلاعات خط رو نداده ؟؟؟؟ با یه مودم دیگه تست کنم میده اطلاعات ؟؟؟
بله باید ببری ساخت سیستم گفت سالمه زیر بار نرو بگو اون قسمتش خرابه.الان تو عکس زیر همه چیز رو مشخص کردم:
با مودم دیگه هم می توانی اطلاعات خط رو بدست بیاری ولی منوش فرق میکنه. یعنی آدرس بالا فقط واسه Linksys هست. شما مودمشو گیر بیار بقیش حله.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
QUOTE=sei_pm;5317368]ممنون از پاسختونچون از وایرلس سری n پشتیبانی میکنه بهرته مودمی بگیرید که سری n باشه .
خروجی ethernet همون خروجی کارت شبکه هست که میشه باهاش با کابل شبکه به مودم وصل بشید <تعریف دقیقش رو نمیدونم >
سرعت اتصال و انتقال data توی حالتی که با کابل شبکه به مودم وصل هستیم و حالتی که با وایرلس وصل هستیم تفاوتی نداره؟با توجه به اینکه می خواید داخل منزل لپ تاپ رو جا به جا کنید مودم وایرلس پیشنهاد میکنم.
می تونید حدود قیمت wag 320n رو به بنده بگین؟ و اینکه سری n یعنی چه چیزی دارند که بقیه ندارن؟از برند Linksys می تونید مدلهای زیر رو بگیرید:
Wag120n
Wag160n
Wag320n
که بسته به بودجتون می تونی یکی رو انتخاب کنید.
نشنیدم . .! از از ISP میگیری یا بازار؟
آره دیدم ممکنه بگه مشکل از آی اس پی هست ؟؟؟
من یه موذم قبلی داشتم راه انداختمش cpmtrend ct-5611 هست میشه راهنماییم کنید از طریق این ببینم آدرسش کجاست ؟؟ مرسی
sei_pm عزیز اون آدرسی که گفتی () رو برای خودم هم زدم و مثل همین دوستمون بود، یعنی اطلاعات خط رو نشون نمیداد و فقط عنوان بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الانم به سه نفر دیگه هم که میدونستم WAG120N دارم هم زنگ زدم، عین آمار همشون همین مشکل رو داشتن. یکیشون گفت WAG120N اصلا نمیتونه این اطلاعات رو بهت بده، حالا نمیدونم درست میگفت یا نه
چه ضایعست این WAG120N اگر اینجوری باشه
gt333 جان اگر رفتی نمایندگی لطفا نتیجه رو اینجا اعلام کن
Last edited by XSS; 27-08-2010 at 22:28.
چشم دوست عزیز آقا این عکس با مودم قدیمی درپیتم انداختم همین اطلاعاته درسته ؟؟؟ ببینید منون میشم بهم بگید چجوریاست
70 هزارتومان پول مودم دادیم قابلیت اینو نداره بعد با یه مودم قدیمی میشه دید .حیف پوله واقعا فقط ظاهر داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by gt333; 27-08-2010 at 22:30.
چشم دوست عزیز آقا این عکس با مودم قدیمی درپیتم انداختم همین اطلاعاته درسته ؟؟؟ ببینید منون میشم بهم بگید چجوریاست
70 هزارتومان پول مودم دادیم قابلیت اینو نداره بعد با یه مودم قدیمی میشه دید .حیف پوله واقعا فقط ظاهر داره
کد:
http://up.--------.com/Files3/8951623a63944ed38cf5.jpg
آیا با توجه به مشکلم که با لینکسیس قطعی دارم ولی با این قدیمیه قطعی ندارم ولی بعضی موضع چند ثانیه دیتا نمیده و زود درست میشه مشکل از چیه /؟؟ آیا لینکسیس رو رد کنم بره ؟؟؟ tp link خوبه ؟؟؟ نمیخوام مثل این مودم حساس باشه یه مودم خر کار مثل ایقبلیم که سوسول نباشه با نویز قطع بشه D:
بسی داغون تر از قبل
وضعیت خطت افتضاحه. بدترین قسمتش اون Attenuation مربوط به دانلودته که 71 این یعنی فاصلت تا مرکز مخابراتی زیاده که هیچ راهی نداره یا اینکه جنس سیم کشی داخلی خونت افتضاحه.خلاصه اگر مودم رو ببری سرخط که وارد ساختمون میشه وصل کنید و باز یک عکس بندازید میشه نظر داد نسبت به سیم کشی خونه. با این مودم یکم سر کن اگر دیدی این هم رندم قطع میشه اون رو نبری گارانتی بهتره. به احتمال از فریمور باشه که آپدیتش بیاد درست میشه. تا اینجا مودم Wag120 شما به نظر سالم میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)