یعنی یکی نیست جواب ما رو بده؟؟سلام.
دوستان من الان رفتم تو بازی همه جا بازی با سرعت فوق العاده زیاد میره، که اصلا هیچی معلوم نیست.
چه کار باید کرد؟
یعنی یکی نیست جواب ما رو بده؟؟سلام.
دوستان من الان رفتم تو بازی همه جا بازی با سرعت فوق العاده زیاد میره، که اصلا هیچی معلوم نیست.
چه کار باید کرد؟
سلام
krauser جان این کرکی که تو گزاشتی حجمش کمتر از اونیکه linkinkurd تو پست 8688 گزاشته کمتره . اگه از اون استفاده کنم مشکلی داره؟ چون جفتشون Pes2009.exe هستن.
سوال دوم اینکه این بال مود چیه؟ نیست من تازه بعد 1سال فهمیدم این یه چیزایی اضاف داره، اگه چیز جالب دیگه ای هم هست بگین . دمت گرم.
Last edited by babak_tour; 14-09-2009 at 22:46.
شما کاری رو که من گفتم بکن من قبلا هم توضیح دادم که فقط کرک 1.20 ورژن های 2 به بالا رو ساپورت می کنه و کیت سرور رو هم قبول می کنه. حالا شما هر جور راحتی عمل کن
جواب ما رو هم کسی نداد !!!!
منم خودم زیاد مطمئن نیستم اما فکر کنم منظورش اینه که در حال حاضر میشه از این دکمه ها استفاده ( بهتر ) کرد
کدوم سوال؟؟
سلام منم دقیقا مشکل این دوستمون رو دارمنوشته شده توسط babak_tour مشاهده تاپيک
سلام
نقل قول:
نوشته شده توسط zadis
سلام تو رو خدا یکی کمک کنه
من میام پچ رو برای pes 2009 نصب کنم ارور میده
یه چیزی در مورد windwos instaler میگه ??? windwos inestaler هم آخه نصبه
مشکل چیه؟؟؟؟؟
اینم دقیقا اون چیزی که نوشته
>> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch
نوشته شده توسط zadis
سلام تو رو خدا یکی کمک کنه
من میام پچ رو برای pes 2009 نصب کنم ارور میده
یه چیزی در مورد windwos instaler میگه ??? windwos inestaler هم آخه نصبه
مشکل چیه؟؟؟؟؟
اینم دقیقا اون چیزی که نوشته
>> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch
ای خداااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!
من که دیگه کف کردم از بس به این سئوال جواب دادم!
میشه لینک اون جاییکه جواب دادی رو بزاری ؟ من پیدا نکردم.
من گیج شدم تو این بلبشو. یکی لطف کنه یه توضیح مختصر و مفید بده.
بازی مال تکین . ویندوز سرویسپک 2 .
اول بازی رو نصب کردم بعد crack 1.2 و بهد که خواستم پچ 1.4 رو نصب کنم این اخطار رو میده
پیدا کردن جواب شما بین 900 صفه سخته حداقل لینک جوابتون رو بدین
ممنون
نه دوستان اون قسمت دوم ماله به کارگیری استراتژی هستش و ربطی به زدن ضربه آزاد نداره و شما در هر کجای بازی l2 رو نگه داری و یکی از دکمه های پهارگانه رو بزنی یکی از استراتژیهای روشن میشه که باید از قسمت ست فرمیشن اونارو مشخص کنی مثلا وقتی دکمه پاس یا همون ضربدر رو روشن کنی تله آفساید اجرا بشه.والا آخر
سلام
بچچه ها من بازیو نصب کردم چندتا ستاره چشمک زن فقط گوشه سمت چپ تصویر میاد دیگه لود نمیشه
به نظرتون ایراد از کجاست؟
دیدی اشتباه کردی حداقل 100 بار این سوال شما پرسیده شده و بهش جواب هم داده شده بازی شما دستکاری شده یه install original هست که فایل های نصبی و دستکاری نشده هست توش دیگه اگه تا آخر مطلب رو خوندی که فبها اگه نخوندی بیخیال پچ شو چون اگه دیگه این رو نتونی حلاجی کنی مطمئن باش از پس نصب پچ حتی با در دست داشتن فایل های اصلی نصبی هم موفق نخواهی شد استفاده کنی. البته این رو تجربه بهم میگه چون 85درصد کسانی که install orginal رو دانلود کردند ندونستن که قراره چی کار کنن حتی با وجود راهنمایی هایی که کردیم هم نتونستند. به هر حال این لینک پکیج که شامل فایل های نصبی دست نخورده هست داخل پکیج فقط قایل های img کم هست که می تونی از داخل dvd انتقال بدی داخلش و بعد اقدام به نصب دوباره بازی کنی اونم نه از روی dvd بلکه از همون فایل های نصبی جدید که img فایل ها به داخلش انتقال داده شده. ببینم می تونی یه کارایی بکنی و از پسش بر بیای یا مثل بقیه نا امیدم می کنی
لینک
پسورد فایل matinکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته کل کارایی که باید انجام بدی رو همین جوری گفتم دیگه با این توضیحات مجبوری که موفق بشی و گرنه... مردود میشی![]()
سیستمت مطمئنی می کشه؟ اگه مطمئن هستی دو حالت هست یا اشکال از بازیته یا ویندوز نوبتی امتحان کن اول وینودوز رو عوض کن یا روی سیستم دیگه امتحان کن اگه نشد dvd بازیت مشکل داره و بازی درست نصب نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)