تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 924 از 940 اولاول ... 424824874914920921922923924925926927928934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,231 به 9,240 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

دوستان من الان رفتم تو بازی همه جا بازی با سرعت فوق العاده زیاد میره، که اصلا هیچی معلوم نیست.

چه کار باید کرد؟
    یعنی یکی نیست جواب ما رو بده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    krauser جان این کرکی که تو گزاشتی حجمش کمتر از اونیکه linkinkurd تو پست 8688 گزاشته کمتره . اگه از اون استفاده کنم مشکلی داره؟ چون جفتشون Pes2009.exe هستن.
    سوال دوم اینکه این بال مود چیه؟ نیست من تازه بعد 1سال فهمیدم این یه چیزایی اضاف داره، اگه چیز جالب دیگه ای هم هست بگین . دمت گرم.
    Last edited by babak_tour; 14-09-2009 at 22:46.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    krauser جان این کرکی که تو گزاشتی حجمش کمتر از اونیکه linkinkurd تو پست 8688 گزاشته کمتره . اگه از اون استفاده کنم مشکلی داره؟ چون جفتشون Pes2009.exe هستن.
    سوال دوم اینکه این بال مود چیه؟ نیست من تازه بعد 1سال فهمیدم این یه چیزایی اضاف داره، اگه چیز جالب دیگه ای هم هست بگین . دمت گرم.
    شما کاری رو که من گفتم بکن من قبلا هم توضیح دادم که فقط کرک 1.20 ورژن های 2 به بالا رو ساپورت می کنه و کیت سرور رو هم قبول می کنه. حالا شما هر جور راحتی عمل کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جواب ما رو هم کسی نداد !!!!

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

برای قسمت اول سوالت
    اگه اون دوتا رو بزنی یه نفر میاد کنارت و اگه L1 و x رو بگیری بهت پاس میده یا میتونی L1 با شوت بزنی بد شوت میزنه
    درباره قسمت دوم سوالات
    من خودمم نمیدونم
    اگه یکی توضیح بده خیلی خوبه
    منم خودم زیاد مطمئن نیستم اما فکر کنم منظورش اینه که در حال حاضر میشه از این دکمه ها استفاده ( بهتر ) کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جواب ما رو هم کسی نداد !!!!
    کدوم سوال؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نوشته شده توسط babak_tour مشاهده تاپيک
    سلام

نقل قول:
    نوشته شده توسط zadis
    سلام تو رو خدا یکی کمک کنه
    من میام پچ رو برای pes 2009 نصب کنم ارور میده
    یه چیزی در مورد windwos instaler میگه ??? windwos inestaler هم آخه نصبه
    مشکل چیه؟؟؟؟؟

اینم دقیقا اون چیزی که نوشته
    >> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch

نوشته شده توسط zadis
    سلام تو رو خدا یکی کمک کنه
    من میام پچ رو برای pes 2009 نصب کنم ارور میده
    یه چیزی در مورد windwos instaler میگه ??? windwos inestaler هم آخه نصبه
    مشکل چیه؟؟؟؟؟

اینم دقیقا اون چیزی که نوشته
    >> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch

ای خداااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!

من که دیگه کف کردم از بس به این سئوال جواب دادم!

میشه لینک اون جاییکه جواب دادی رو بزاری ؟ من پیدا نکردم.
    من گیج شدم تو این بلبشو. یکی لطف کنه یه توضیح مختصر و مفید بده.
    بازی مال تکین . ویندوز سرویسپک 2 .
    سلام منم دقیقا مشکل این دوستمون رو دارم
    اول بازی رو نصب کردم بعد crack 1.2 و بهد که خواستم پچ 1.4 رو نصب کنم این اخطار رو میده
    پیدا کردن جواب شما بین 900 صفه سخته حداقل لینک جوابتون رو بدین
    ممنون

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

1

منم خودم زیاد مطمئن نیستم اما فکر کنم منظورش اینه که در حال حاضر میشه از این دکمه ها استفاده ( بهتر ) کرد
    نه دوستان اون قسمت دوم ماله به کارگیری استراتژی هستش و ربطی به زدن ضربه آزاد نداره و شما در هر کجای بازی l2 رو نگه داری و یکی از دکمه های پهارگانه رو بزنی یکی از استراتژیهای روشن میشه که باید از قسمت ست فرمیشن اونارو مشخص کنی مثلا وقتی دکمه پاس یا همون ضربدر رو روشن کنی تله آفساید اجرا بشه.والا آخر

9. 2 کاربر از stam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samyar_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    بچچه ها من بازیو نصب کردم چندتا ستاره چشمک زن فقط گوشه سمت چپ تصویر میاد دیگه لود نمیشه
    به نظرتون ایراد از کجاست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام منم دقیقا مشکل این دوستمون رو دارم
    اول بازی رو نصب کردم بعد crack 1.2 و بهد که خواستم پچ 1.4 رو نصب کنم این اخطار رو میده
    پیدا کردن جواب شما بین 900 صفه سخته حداقل لینک جوابتون رو بدین
    ممنون
    دیدی اشتباه کردی حداقل 100 بار این سوال شما پرسیده شده و بهش جواب هم داده شده بازی شما دستکاری شده یه install original هست که فایل های نصبی و دستکاری نشده هست توش دیگه اگه تا آخر مطلب رو خوندی که فبها اگه نخوندی بیخیال پچ شو چون اگه دیگه این رو نتونی حلاجی کنی مطمئن باش از پس نصب پچ حتی با در دست داشتن فایل های اصلی نصبی هم موفق نخواهی شد استفاده کنی. البته این رو تجربه بهم میگه چون 85درصد کسانی که install orginal رو دانلود کردند ندونستن که قراره چی کار کنن حتی با وجود راهنمایی هایی که کردیم هم نتونستند. به هر حال این لینک پکیج که شامل فایل های نصبی دست نخورده هست داخل پکیج فقط قایل های img کم هست که می تونی از داخل dvd انتقال بدی داخلش و بعد اقدام به نصب دوباره بازی کنی اونم نه از روی dvd بلکه از همون فایل های نصبی جدید که img فایل ها به داخلش انتقال داده شده. ببینم می تونی یه کارایی بکنی و از پسش بر بیای یا مثل بقیه نا امیدم می کنی

لینک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد فایل matin

البته کل کارایی که باید انجام بدی رو همین جوری گفتم دیگه با این توضیحات مجبوری که موفق بشی و گرنه... مردود میشی

سلام
    بچچه ها من بازیو نصب کردم چندتا ستاره چشمک زن فقط گوشه سمت چپ تصویر میاد دیگه لود نمیشه
    به نظرتون ایراد از کجاست؟
    سیستمت مطمئنی می کشه؟ اگه مطمئن هستی دو حالت هست یا اشکال از بازیته یا ویندوز نوبتی امتحان کن اول وینودوز رو عوض کن یا روی سیستم دیگه امتحان کن اگه نشد dvd بازیت مشکل داره و بازی درست نصب نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •