کدوم مرکزی؟ اگه قندی هستی برو اسیاتک سرعت 128 بگیر سرعت درون شبکه ای نامحدود داره من گرفتم سرعت 512 شبا هر ساعت میتونی 2.5 گیگ دانلود کنی البته کیفیت خطم پایینه.
کدوم مرکزی؟ اگه قندی هستی برو اسیاتک سرعت 128 بگیر سرعت درون شبکه ای نامحدود داره من گرفتم سرعت 512 شبا هر ساعت میتونی 2.5 گیگ دانلود کنی البته کیفیت خطم پایینه.
سلام دوستان
مراقب باشید!
آسیاتک هم گندش درومد!
امشب خواستم چنتا فیلم دانلود کنم خیر سرم! صبح پاشدم دیدم اینترنت قطع شده :|
رفتم پنل آسیا تک دیدم بله! نوشته حجم باقی مانده منفی 3 گیگ
زنگ زدم پشتیبانی میگم خانوم من تو ساعت رایگان دانلود داشتم چرا ترافیکم کسر شده؟
میگه چون قبل ساعت رایگان مودمت روشن بوده نمیتونیم ترافیکت رو برگردونیم!
بهتره قبل دانلود یبار مودمتو خاموش روشن کنی
منم چی بگم اخه؟
ینی خاک تو سره همشون! خااااک![]()
خواهرم اینا همش بهونس من دارم دانلود میکنمـ شبانه ولی حجم کسر نمیشه مودمو 1 هفتس خاموش نکردم
این پاسخ گو ها همشون ناکار آمد و غیر آموزش دیده هستن ...
ولی شرکتم آسیا تک نیست
کلا شرکتای اینترنت دهی همشون دووووووووودن
مرکز مخابراتیم ایثاره، وضعیت خطم هم بد نیست.
آسیاتک سرویس 128 از سرور های خارجی با چند دانلود میکنه؟
کلا سرعت دانلودش چقدره؟ چه در روز چه در شب؟
دانلود در ساعت رایگان از سرورهای خارجی با آسیاتک بدون محدویت سرعت دانلود فکر کنم جمعه بوده حال دادن:
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by snj89000; 11-09-2015 at 15:38.
اتفاقا اینجا سرعت به زور به 400 میرسید (سرویس شهاب)
ایثار رو نمیدونم من 512 گرفتم از سرور داخل هیچ محدودیتی بجز کیفیت خطم ندارم سرعتم رو 6 مگه چه شب و چه روز. از سرور خارج هم تو روز باز هیچ محدودیتی ندارم ولی شبا سرعت اسمی میشه مال من که 512 هست سرعت حدود 100-150 کیلوبایت در ثانیه هست و سرور داخل نامحدود.
اولا اگه میخاین به پشتیبانی زنگ بزنین حتما بعد از ظهر تماس بگیرین که یه مسئول مرد پاسخ بده. دوما شما اگه ساعت دانلود رو یک ربع دیرتر و یک ربع زودتر تنظیم کنید امکان نداره از شما حجم کم کنه مثلا وقتی شبانه 4-10 هست بین 4:15 و 9:45 تنظیم کنید و لازم نیست مودم رو خاموش کنید.
Last edited by android500; 11-09-2015 at 18:50.
سرویس شما چیه ؟
اگه سرعت اسمی باشه. سرویس شما که ۵۱۲ هست شبا باید دانلودتون ۵۶ کیلوبایت در ثانیه باشه. با این حساب سرعت سرویس ۱۲۸ هم از سرور خارجی باید ۱۶ کیلوبایت باشه. حالا اگه دوبرابرش رو هم حساب کنیم میشه ۳۲ کیلوبایت! که نمیصرفه
کسی سرویس ۱۲۸ آسیاتک رو نداره ؟
مممم
خوبه نه خوبه
چند شب پشت هم با تمام سرعت و قدرت دان کنی همینه آیا
از محدودیت ها برام بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)