تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 924 از 3745 اولاول ... 424824874914920921922923924925926927928934974102414241924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,231 به 9,240 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

میشه بدون کارت دانشجویی سرعت 1 یا 2 مگ رو سفارش داد ؟؟از طریق خود سایت اسیاتک میشه ثبت نام کرد یا باید از طریق نمایندگیهاش اقدام کنیم ؟؟
    بله میشه
    از هر دو طریق + تلفنی هم میتونی ثبتنام کنی بهتره بصورت مستقیم بگیرید(اینترنتی یا تلفنی)
    منم دو مگ نامحدود برنزی دارم میانگین 110 هست همیشه البته ۱ شب به بعد سرعت 60!
    برای من هم همین سرعت را میداد با این تفاوت که در 24 ساعت سرعت ثابت بود و زیر 100 دیگه نمیومد

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

یکی خواسته بود ببینم موقع گرفتن ترافیک اضافه 25 درصد بیشتر بهم میده یا نه که الان شارژ کردم 7 گیگ و دقیقا بهم 7 گیگ داد نه یه مگ بیشتر نه یه مگ کمتر
    من بودم! ممنون!

موندم این شرکت که ادعا داره بر اساس مصوبه افزایش قیمت داده، چرا به اون قسمت مصوبه توجه نکرده که 25% باید بسشتر حجم بدن به منظور ارسال!

بزنگ تهران حقت رو بگیر
    و اگه زنگ زدی بگو چه جوابی دادن! اگه تو قسمت شکایات خود اسیاتک بزنی، میتونی تو سایت رادیویی اعلام کنی.... اگه بهت نده خود آسیاتک، سایت تنظیم مقررات برسی میکنه

میشه اعلام کرد که گیگ رو به جای 4500 داره 4725 میده، که حق اینم نداره! اون 4500 که حساب شده با مالیاته
    Last edited by ShadowDragon; 19-03-2013 at 16:14.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

آره یک مگ داشتم تا ۳ روز پیش سرعتش 75-85 بود گفتم دو مگش شاید بهتر باشه برای این ماه دو مگ برنزی گرفتم ولی به نظر اشتباه بزرگی کردم سرعت بین 105-115 در گردشه که میانگین می شه 110. البته در کل به نظر هم ۱ مگ هم دو مگ سرعت من از خیلی ها دیگه پایین تره نمی دونم چرا!!! یکی از بچه ها یادمه چند روز پیش تست از 512 برنزی گذاشت سرعتش 110 بود!!!!
    512 برنز بیشتر از 60-64 نمیگیره! حتما اشتباه. خوندی! شاید گفته نقره....

به هر حال دو مگ تا 150 هم میره! البته دو مگ مخابرات ثابت 256 ه!

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

512 برنز بیشتر از 60-64 نمیگیره! حتما اشتباه. خوندی! شاید گفته نقره....

به هر حال دو مگ تا 150 هم میره! البته دو مگ مخابرات ثابت 256 ه!
    نه دوست عزیز استباه نخوندم من از قبل از اینکه بیام آسیاتک حدود 150 صفحه از این تاپیک رو خوندم! من هیچ کاری رو بدون تحقیق انجام نمی دم. من از اسپیدتست که تست می گیرم خیلی واجعست! دانلود رو می ده 25 KB!!!! ولی خوب با تورنت و idm ۱۶ کانکشنی بهم میانگین 110 رو می ده بعضی روزها هم میانگین 105 می شه

5. این کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

نه دوست عزیز استباه نخوندم من از قبل از اینکه بیام آسیاتک حدود 150 صفحه از این تاپیک رو خوندم! من هیچ کاری رو بدون تحقیق انجام نمی دم. من از اسپیدتست که تست می گیرم خیلی واجعست! دانلود رو می ده 25 KB!!!! ولی خوب با تورنت و idm ۱۶ کانکشنی بهم میانگین 110 رو می ده بعضی روزها هم میانگین 105 می شه

با این وضع به نظر من یک مگ و دو مگ رو باید از مخابرات گرفت! اسیاتک بیکیفیته

7. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با این وضع به نظر من یک مگ و دو مگ رو باید از مخابرات گرفت! اسیاتک بیکیفیته
    نامحدود مخابرات عالیه ولی متاسفانه توی شهر خراب شده ی ما ۴-۵ ماهه دیگه نامحدود ارائه نمی ده! قبل از این مخابرات داشتم 2 مگ عمرا زیر 210 کیلوبایت نمیومد

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

......
    اون سرویس حدود 7 هزار تومن میشه 3000+3000+ مالیات سرعت دانلودشو نمیدونم! تاحالا دانلود نکردم، سه ماه یک گیگه! دانلود شبانت هم نداره
    1 گیگ؟؟!! به چه دردی میخوره؟طرف روزی یکبار گوگل رو باز کنه دو هفته ای تمومه.
    سرعت یک مگ زیر 110 نیاد خوبه.چون من دانلودهام کم و لحظه ایه.می خوام همون موقع زود دانلود کنم.وقتی میبینم سرعت میره زیر 100 اعصابم خورد میشه
    منم دو مگ نامحدود برنزی دارم میانگین 110 هست همیشه البته ۱ شب به بعد سرعت 60!
    نا محدود که نباید نیمه شب افت کنه.چه فرقی داره.
    با این تفاصیر ممکنه شما جایی مشکل فنی داشته باشی.اشکالی در سیم کشی یا هر چیز دیگه ای.به پشتیبانی زنگ زدی؟

10. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arashrahimiaryan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

nوستان با تجربه به نظرتون به صرفه ترین و ایده عال ترین سرویس آسیاتک چیه ؟‌

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

1 گیگ؟؟!! به چه دردی میخوره؟طرف روزی یکبار گوگل رو باز کنه دو هفته ای تمومه.
    سرعت یک مگ زیر 110 نیاد خوبه.چون من دانلودهام کم و لحظه ایه.می خوام همون موقع زود دانلود کنم.وقتی میبینم سرعت میره زیر 100 اعصابم خورد میشه

نا محدود که نباید نیمه شب افت کنه.چه فرقی داره.

با این تفاصیر ممکنه شما جایی مشکل فنی داشته باشی.اشکالی در سیم کشی یا هر چیز دیگه ای.به پشتیبانی زنگ زدی؟
    پشتیبانی تو ایران فقط یه واژست!! نه سر در میارن نه هیچ وقت کمک مفیدی به من کردن! ۵ ساله اینترنت دارم حداقل 8 تا شرکت رو هم تست کردم کلا پشتیبانی فقط به در این می خوره که یوزر پسوورد رو همون اول که سرویس راه میوفته رو بهت بده!! هیچ اطلاعات دیگه ای ندارن
    snr upstream ۱۲ هست شاید اون مشکل باشه ولی آخه قبل از این با مخابرات یه هممچین مشکلی نداشتم پس به اون ربطی نداره

13. این کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

nوستان با تجربه به نظرتون به صرفه ترین و ایده عال ترین سرویس آسیاتک چیه ؟‌
    شاید شوخی فرض کنی! اما خوباشو بردن! دیر اومدی!!!
    با این تفاوت که مشتری نه! خود شرکت خوبارو ورداشت

15. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •