بله میشه
از هر دو طریق + تلفنی هم میتونی ثبتنام کنی بهتره بصورت مستقیم بگیرید(اینترنتی یا تلفنی)
برای من هم همین سرعت را میداد با این تفاوت که در 24 ساعت سرعت ثابت بود و زیر 100 دیگه نمیومد
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بله میشه
از هر دو طریق + تلفنی هم میتونی ثبتنام کنی بهتره بصورت مستقیم بگیرید(اینترنتی یا تلفنی)
برای من هم همین سرعت را میداد با این تفاوت که در 24 ساعت سرعت ثابت بود و زیر 100 دیگه نمیومد
من بودم! ممنون!
موندم این شرکت که ادعا داره بر اساس مصوبه افزایش قیمت داده، چرا به اون قسمت مصوبه توجه نکرده که 25% باید بسشتر حجم بدن به منظور ارسال!
بزنگ تهران حقت رو بگیر
و اگه زنگ زدی بگو چه جوابی دادن! اگه تو قسمت شکایات خود اسیاتک بزنی، میتونی تو سایت رادیویی اعلام کنی.... اگه بهت نده خود آسیاتک، سایت تنظیم مقررات برسی میکنه
میشه اعلام کرد که گیگ رو به جای 4500 داره 4725 میده، که حق اینم نداره! اون 4500 که حساب شده با مالیاته
Last edited by ShadowDragon; 19-03-2013 at 16:14.
512 برنز بیشتر از 60-64 نمیگیره! حتما اشتباه. خوندی! شاید گفته نقره....
به هر حال دو مگ تا 150 هم میره! البته دو مگ مخابرات ثابت 256 ه!
نه دوست عزیز استباه نخوندم من از قبل از اینکه بیام آسیاتک حدود 150 صفحه از این تاپیک رو خوندم! من هیچ کاری رو بدون تحقیق انجام نمی دم. من از اسپیدتست که تست می گیرم خیلی واجعست! دانلود رو می ده 25 KB!!!! ولی خوب با تورنت و idm ۱۶ کانکشنی بهم میانگین 110 رو می ده بعضی روزها هم میانگین 105 می شه
با این وضع به نظر من یک مگ و دو مگ رو باید از مخابرات گرفت! اسیاتک بیکیفیته
نامحدود مخابرات عالیه ولی متاسفانه توی شهر خراب شده ی ما ۴-۵ ماهه دیگه نامحدود ارائه نمی ده! قبل از این مخابرات داشتم 2 مگ عمرا زیر 210 کیلوبایت نمیومد
1 گیگ؟؟!! به چه دردی میخوره؟طرف روزی یکبار گوگل رو باز کنه دو هفته ای تمومه.
سرعت یک مگ زیر 110 نیاد خوبه.چون من دانلودهام کم و لحظه ایه.می خوام همون موقع زود دانلود کنم.وقتی میبینم سرعت میره زیر 100 اعصابم خورد میشه
نا محدود که نباید نیمه شب افت کنه.چه فرقی داره.
با این تفاصیر ممکنه شما جایی مشکل فنی داشته باشی.اشکالی در سیم کشی یا هر چیز دیگه ای.به پشتیبانی زنگ زدی؟
nوستان با تجربه به نظرتون به صرفه ترین و ایده عال ترین سرویس آسیاتک چیه ؟
پشتیبانی تو ایران فقط یه واژست!! نه سر در میارن نه هیچ وقت کمک مفیدی به من کردن! ۵ ساله اینترنت دارم حداقل 8 تا شرکت رو هم تست کردم کلا پشتیبانی فقط به در این می خوره که یوزر پسوورد رو همون اول که سرویس راه میوفته رو بهت بده!! هیچ اطلاعات دیگه ای ندارن
snr upstream ۱۲ هست شاید اون مشکل باشه ولی آخه قبل از این با مخابرات یه هممچین مشکلی نداشتم پس به اون ربطی نداره
شاید شوخی فرض کنی! اما خوباشو بردن! دیر اومدی!!!
با این تفاوت که مشتری نه! خود شرکت خوبارو ورداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)