تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 924 از 1126 اولاول ... 4248248749149209219229239249259269279289349741024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,231 به 9,240 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

و پیغام بعدی که عکسش در پایین گذاشتم

من که نگفتم هارد اصلیتون ایراد داره گفتم فقط داینامیک شده

برای مورد دوم با نرم افزار hdat2 که در یک تاپیک دیگه آموزشش هست ببینید میتونید حجم هارد رو درست کنید یا نه درست نشد بهتره هارد رو به گارانتی نشون بدید
    میتونید با low level format هم تست کنید
    میتونه مشکل از فریم ویر هارد هم باشه

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خیلی ممنونم از شما استاد گرامی.ضمنا شما متوانید تعمیر هارد رو انجام بدیدو یا اینکه تعمیر گاه معتبری سراغ دارید که بنده مراجعه کنم.
    (ضمنا بنده در غرب تهران سکونت دارم.منطقه 21.تهرانسر)
    وبنظرشما قیمت تعمیر 1یک هاردچه مقدار خواهد شدو ایا ارزش تعمیر دارد.
    بازهم تشکر میکنم.
    Last edited by 00000p; 01-08-2014 at 22:30.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خیلی ممنونم از شما استاد گرامی.ضمنا شما متوانید تعمیر هارد رو انجام بدیدو یا اینکه تعمیر گاه معتبری سراغ دارید که بنده مراجعه کنم.
    (ضمنا بنده در غرب تهران سکونت دارم.منطقه 21.تهرانسر)
    وبنظرشما قیمت تعمیر 1یک هاردچه مقدار خواهد شدو ایا ارزش تعمیر دارد.
    بازهم تشکر میکنم.
    متاسفانه من تهران نیستم و از مراکز اونجا خبری ندارم

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام یک نوع هارد سیگیت اومده تو سایت دیجی کالا با نام کانستلیشن CS مدل ST2000NC000 که دارای 128 مگابایت حافظه کش هست قیمتش هم 640 هزار تومان هست این چه نوع هاردی هست ایا سرعت و کیفیت خوبی داره؟!این هارد بهتره یا مدل باراکودا 14؟!ضمنا این نوع هارد باراکودا چند هست؟!

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یک نوع هارد سیگیت اومده تو سایت دیجی کالا با نام کانستلیشن CS مدل ST2000NC000 که دارای 128 مگابایت حافظه کش هست قیمتش هم 640 هزار تومان هست این چه نوع هاردی هست ایا سرعت و کیفیت خوبی داره؟!این هارد بهتره یا مدل باراکودا 14؟!ضمنا این نوع هارد باراکودا چند هست؟!
    سلام .

اين هارد ديسك از سري Enterprise هست كه بيشتر در سرورها و موارد مشابه استفاده ميشوند و در مقايسه با انواع معمولي عمر مفيد بيشتر و كارائي بهتري دارد و با توجه به قيمت بالاتري كه دارند استفاده از آن براي سيستمهاي معمولي مقرون به صرفه نيست .

ضمنا این نوع هارد باراکودا چند هست؟!
    Barracuda نيست بلكه Constellation هست . نامگذاري متفاوتي دارند .

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

حالا با این اوصاف سرعتشون چند برابر هارد باراکودا 14 هست؟!منظورم اینه که ارزش خرید داره یا نه؟ضمنا عمرشون چند برابر هارد باراکودا 14 هست؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا با این اوصاف سرعتشون چند برابر هارد باراکودا 14 هست؟!منظورم اینه که ارزش خرید داره یا نه؟ضمنا عمرشون چند برابر هارد باراکودا 14 هست؟!
    1. در مورد سرعت با بررسي ديتاشيت اين مدل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) Max Sequential Data Transfer rate كمتر از مدلهاي Seagate Barracuda 7200.14 هست كه مهم نيست . مهم Access & Seek Time/IOPS هست احتمالاً عملكرد بهتري دارد.

2. چه كاري با سيستمتان انجام ميدهيد ؟ اگر كار معمولي و غير حرفه اي (تماشاي فيلم ، وب گردي و ...) انجام ميدهيد ، همانطوريكه گفتم با توجه به قيمت بالايي كه دارد خريد آن غير منطقي هست .
    هارد ديسكهاي مخصوص Severـها ، Data centerـها و يا Cloud Storage و ... به گونه ای طراحی شده اند و داراي قابليتهايي هست كه باعث افزايش اطمينان در طول مدت كاري مخصوصاً در Workload و Duty Cycle بالا هست (AFR پايينتر) كه هارد ديسكهاي معمولي چنين اطميناني ندارند و معمولاً مدت كوتاهي كه در چنين شرايطي قرار بگيرند Fail خواهند شد . ولي در سيستمهاي عادي و كاربردهاي معمولي و غير حرفه اي ، هارد ديسك در چنين شرايط سختي قرار نميگيرد .

که دارای 128 مگابایت حافظه کش هست
    ديتاشيتي كه لينك آنرا گذاشتم دانلود و مطالعه كنيد . اين مدل 64MB Cache دارد .

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

منظورتون از workload و Duty cycle چی هست!!با این حساب پس فقط اکسس تایم این هاردها از باراکودا 14 کمتره وگرنه سرعت خوندن هارد باراکودا 14 بیشتره!ضمنا این هاردها برای من که هر شب دانلود شبانه میکنم بهتره یا باراکودا 14؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون از workload و Duty cycle چی هست!!
    پست 15# اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه كنيد كه توضيحاتي در مورد اين اصطلاحات دادم.

ضمنا این هاردها برای من که هر شب دانلود شبانه میکنم بهتره یا باراکودا 14؟!
    مدلهاي عادي براي اينكار كفايت ميكنند ولي اگر از لحاظ بودجه محدوديتي نداريد ، ميتونيد گرانترين مدل هارد ديسك را بخريد ! حتي اگر قابليتهاي آن كاربردي براي شما نداشته باشد ...

يادآوري : سوالاتي كه به مشكلات هارد ديسك ارتباطي ندارد خواهشمند است در اين تاپيك مطرح نكنيد.
    Last edited by ata.royalfalcon; 05-08-2014 at 16:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام.یه سوالی داشتم در مورد هارد لپ تاپم.با برنامه HD.Tune.Pro.5.50 هارد رو چک کردم که اینو میگه:

با برنامه HDD.Regenerator هم تست کردم هیچ بدسکتوری نشون نداد.هارد هم هیچ مشکل خاصی نداره و صدایی هم نداره.هارد رو هم خالی کردم و فرمت پایین کردم.اولین بار هم تو برنامه speccy دیدم جلوش زده warning دماش هم رو 40 و 41 هستش.میخواستم ببینم این مشکلی نداره.باید چیکار کنم نرمال بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •