کسی در این مورد کمک نمیتونه بکنه ؟
کسی در این مورد کمک نمیتونه بکنه ؟
با سلام ميخوام ببينم با دو باتري آلكالين چند تا عكس ميشه گرفت و چقدر ميشه فيلمبرداري كرد و باتري آلكالين و ليتيوم رو از نظر مدت زمان نگهداري شارژ بررسي كنيد ودوربين فوجي ax300 رو نقد كنيد فقط زودتر جواب بدين كه دارم ميرم بخرمش
مرسي
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
كسي نيست سريع جواب بده كارم فوريه
خود سایت فوجی نمونه هارو نذاشته چه برسه به سایت های دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا کجایی 60D همون روز که من خریدم 1950 بود من هم دیگه به 600D قانع شدم
در مورد دل سوختن هم شما میخوای استفاده اون ببری نمیخوای که سود توش بکنی![]()
آخه من بدنه 60D رو قیمت کردم 1450 بود !! و 600D البته نمی دونم بدنه ش چنده !!!
حالا شما می دونید چه قدر باهم از نظر کارآیی تفاوت دارن ؟ چون من قرار بود 50D بخرم که دیگه تولید نمیشه ! از 60D خبر ندارم !!
D7000 نیکون هم خوب چیزیه ها
به نظر من چاره از همه بهتره.چون مستقیما با شرکت وارد کننده قرارداد داره ممکنه قیمتش کم تر باشه. پول پست هم نمی گیره![]()
سلام دوستان
من دنبال یک دوربین عکاسی جمع وجور و مقاوم(ضد ضربه ضد اب و...)
امروز رفتم جمهوری casio g1 رو قیمت گرفتم گفت 250 تومن طوری که تا 10 روز پیش 400 تومن بود............. الانم موندم که ایا این دوربین مشکلی داشته که این همه افت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی از این دوربین داره......من از دوربین سر درنمیارم بهترین دوربین ضد ضربه واب....چیه؟بعد میگفت چینیه مشکلی نداره که؟
فقط خواهشا یکی وارد سریع بهم جواب بده
این معایب ومزایاش چیه عیب خاصی دار این دوربین....پیشاپیش ممنون
دوستدار شما یاشار
Last edited by Yashar Cross; 16-05-2011 at 19:36.
دوستان سایتی می دونید که دوربین دیجیتال رو اینترنتی بفروشه ؟
سلام برهمگی
می خواستم یه دوربین برای آتلیه بگیرم میدونید که باید باکیفیت و واضح باشه عکسش . در ضمن من نمی خوام بیش از 500 تا 550 بزارم !!!! میدونم کمه ولی چاره چیه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)