من معذرت میخوام عصبانی بودم.
بعدش من چون اون بازی رو داخل تایپکی که شما معرفی کردید پیدا نکردم اومدم اینجا گفتم.
موفق باشید.
من معذرت میخوام عصبانی بودم.
بعدش من چون اون بازی رو داخل تایپکی که شما معرفی کردید پیدا نکردم اومدم اینجا گفتم.
موفق باشید.
دوستان من بازی nfs hot pusuit رو تو هارد اکسترنال ریختم مسیر بازی و همه چی درسته ولی تو لیست مولتی من بازی نمیاد تا انتخابش کنم...!
چطوری این مشکل حل میشه؟
تا اونجای که یادم باشه هارد داخلی به دو قسمت تقسیم میشه یک قسمت برای رختن سیو ها دیتای بازی شما برو اونجا مثلا اگر بازی قبلا نصب شده مثل MGS4 که حدود 4 گیگ میگیره پاک کن درست میشه..Saved Data Utilitiآقا من از یک Reboot اورجینال استفاده کردم حالا که وارد بازی میشم میگه باید در HDD حداقل 32مگابایت فضای خالی داشته باشی ولی من 45گیگ فضا دارم
چکار کنم؟
فقط سیو های که نیاز داری رو پاک نکن
سلام من چون هارد اکسترنال ندارم.
فقط یک فلاش 8gb دارم حالاکه call of duty 5 رو دانلود کردم 10gb هست چطور میتونم انتقالش بدم به ps3???
تیکه تیکه میشه 8gb ؤو مرحله اول 2Gb بعدی رو مرحله دوم؟؟؟
اگه کسی میدونه کمک کنه.![]()
سلام اگه میشه patch بازی wwe smackdown vs raw 2011 رو بدید واسه مشکل صدا
![]()
Last edited by HO3IN-Life; 29-07-2011 at 09:43.
بازی رو با مولتی من از هارد اکسترنال بوسیله دکمه سلکت و ضبدر اجرا کنید (باهم بزنید) بازی با صدا اجرا می شه ...
این بازی wwe smackdown vs raw بجز مشکل صدا وارد بازی هم نمیشه فقط میگه NOW LOADING بعد هی اینو میگه
وقتی هم از بازی خارج میشی کنسول یک باز خودش خاموش و روشن میشه.
این بازی پچ نداره که درست شه؟؟؟؟
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
از داخل هارد اکسترنال یا هارد خود کنسول؟؟؟
دکمه select کدومه؟؟؟
Last edited by HO3IN-Life; 29-07-2011 at 09:49.
دکمه سلکت و ضربدر یکیه خوب!! چطور میگی یا هم بزنم؟؟؟
اگه EBOOT رو عوض کنم ممکنه درست شه هم صدا هم مشکل گیر کردن؟؟؟؟
هارد اکسترنال ، دسته هم نگا کنید دکمه سلکت (Select) رو می بینید !!!!!! دکمه بقل استارت رو می گم !
Last edited by J A V I D; 29-07-2011 at 11:34.
آره دیدمش مشکل من اینه که هارد اکسترنال ندارم
روی هارد خود کنسول نمیشه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)