تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 924 از 1404 اولاول ... 4248248749149209219229239249259269279289349741024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,231 به 9,240 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام دوستان من احتمالا تا هفته ی آینده psp می خرم.اما هنوز مرددم که 2000 بگیرم یا 3000
    حالا یه سوالی از شما دارم واقعا خرید psp 2000 رو الان توصیه می کنید؟یعنی اگه من psp 2000 بخرم ضرر نکردم.یه مسائلی شنیدم در باره ی کپی خور شدن psp3000 مثلا اگه psp خاموش بشه ما باید دوباره کپی خورش کنیم.از یه مغازه توی شیراز پرسیدم کپی خور شده گفت بله و طوری گفت که اصلا مشکلی نداره!من می خوام یه چیزی بخرم که خیالم راحت باشه.شما الان خودتونو بذارید جای من
    کدوم رو می گیرید؟من باید نگران کپی خور بودن 3000 باشم اگه از نظر شما کپی خور بودن 3000 مشکلی نداره من 3000 می گیرم اما اگه می بینید که 3000 دنگ و فنگ داره پس همون psp slim بهتره
    سوال بعدی من اینه که مموری چند گیگ برای psp کافیه؟ و بازی روی psp رو چه جوری باید انجام داد؟بازهاش چه شکلیه؟دیسک داره؟
    و به غیر از god of war chines of olympus یه چندتا بازی بسیار زیبا بهم معرفی کنید.شنیدم resistance و mgs هم داره!(این lbp براش اومده؟)
    ممنون
    الان فکر نکنم 2000 قدیمی یعنی همونایی که با خاموش شدن هم کپی خور بود گیرت بیاد اگه هم باشه قیمتش بالاتره
    اینکه کپی خور شدن 2000 های جدید و 3000 موقت هست رو برای خودت مشکل ندون چون کپی خور کردنش خیلی راحته

من پیشنهاد می کنم 3000 بگیر

بازیاش هم بیشتر در حد ps2 یا کمتر هست

دیسکی که می خوره اسمش umd هست که برای خاریجیا ساختنش چون قیمتش بالاست تو ایران کسی نمی گیره

مموری هم اگه فکر کنم 4 یا 8 گیگ مناسب باشه البته باید نیازه خودتو ببینی بعد انتخاب کنی

2. این کاربر از alireza fatemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

سلام دوستان من احتمالا تا هفته ی آینده psp می خرم.اما هنوز مرددم که 2000 بگیرم یا 3000
    حالا یه سوالی از شما دارم واقعا خرید psp 2000 رو الان توصیه می کنید؟یعنی اگه من psp 2000 بخرم ضرر نکردم.یه مسائلی شنیدم در باره ی کپی خور شدن psp3000 مثلا اگه psp خاموش بشه ما باید دوباره کپی خورش کنیم.از یه مغازه توی شیراز پرسیدم کپی خور شده گفت بله و طوری گفت که اصلا مشکلی نداره!من می خوام یه چیزی بخرم که خیالم راحت باشه.شما الان خودتونو بذارید جای من
    کدوم رو می گیرید؟من باید نگران کپی خور بودن 3000 باشم اگه از نظر شما کپی خور بودن 3000 مشکلی نداره من 3000 می گیرم اما اگه می بینید که 3000 دنگ و فنگ داره پس همون psp slim بهتره
    سوال بعدی من اینه که مموری چند گیگ برای psp کافیه؟ و بازی روی psp رو چه جوری باید انجام داد؟بازهاش چه شکلیه؟دیسک داره؟
    و به غیر از god of war chines of olympus یه چندتا بازی بسیار زیبا بهم معرفی کنید.شنیدم resistance و mgs هم داره!(این lbp براش اومده؟)
    ممنون
    راستش به نظر من صبر کنی PSP go بیاد بهتره چون 2 ماه بیشتر نمونده و دو حالت داره اگه الان بخره ممکنه کار خوبی کرده باشی ولی این احتمالم هست که با هک شدن Go ضرر کنی
    یه ریسکیه که خودت باید تصمیم بگیری
    بله این مدل های جدید 2000 و 3000 با خاموش شدن کلی دستگاه یا در آوردن باتری از حالت کرک در میاد
    4 گیگ تقریبا کافیه ولی چون الان قیمتا اومده پایین 8 گیگ بگیری بهتره به نظرم
    بازی رو کپی می کنی تو مموری و اجراش می کنی ! به همین راحتی !
    شما که تازه می خوای بخری خیالت راحت تا یکی دو ستال PSP همش دستته ! من که دیگه انداختم اونور چون دیگه بازی ای ندارم بازی کنم باهاش ! فقط منتظر بازی های جدیدم
    LBP هم هنوز نیومده ولی بازیه خداییه واقعا

4. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

سلام نظرتون راجع به این مموری کارت چیه ؟
    داخلش هم اینه

ایا از نظر سرعت به ارجینال می رسه ؟
    اين مموري خودش اصله سرعتشم فكر نكنم پايين باشه بايد سرعت خوبي داشته باشه.

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

اين مموري خودش اصله سرعتشم فكر نكنم پايين باشه بايد سرعت خوبي داشته باشه.
    بله اصله سرعتش هم از مموری های قلابی خیلی بیشتره ولی 35 هزارتومن می ارزه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

راستش به نظر من صبر کنی PSP go بیاد بهتره چون 2 ماه بیشتر نمونده و دو حالت داره اگه الان بخره ممکنه کار خوبی کرده باشی ولی این احتمالم هست که با هک شدن Go ضرر کنی
    یه ریسکیه که خودت باید تصمیم بگیری
    بله این مدل های جدید 2000 و 3000 با خاموش شدن کلی دستگاه یا در آوردن باتری از حالت کرک در میاد
    4 گیگ تقریبا کافیه ولی چون الان قیمتا اومده پایین 8 گیگ بگیری بهتره به نظرم
    بازی رو کپی می کنی تو مموری و اجراش می کنی ! به همین راحتی !
    شما که تازه می خوای بخری خیالت راحت تا یکی دو ستال PSP همش دستته ! من که دیگه انداختم اونور چون دیگه بازی ای ندارم بازی کنم باهاش ! فقط منتظر بازی های جدیدم
    LBP هم هنوز نیومده ولی بازیه خداییه واقعا
    الان فکر نکنم 2000 قدیمی یعنی همونایی که با خاموش شدن هم کپی خور بود گیرت بیاد اگه هم باشه قیمتش بالاتره
    اینکه کپی خور شدن 2000 های جدید و 3000 موقت هست رو برای خودت مشکل ندون چون کپی خور کردنش خیلی راحته

من پیشنهاد می کنم 3000 بگیر

بازیاش هم بیشتر در حد ps2 یا کمتر هست

دیسکی که می خوره اسمش umd هست که برای خاریجیا ساختنش چون قیمتش بالاست تو ایران کسی نمی گیره

مموری هم اگه فکر کنم 4 یا 8 گیگ مناسب باشه البته باید نیازه خودتو ببینی بعد انتخاب کنی
    ممنون از هر دو دوست عزیزم که به من پاسخ دادن
    حالا یه سوال دیگه هم ازتون دارم PSP 2000 های جدید هم همین مشکل کپی خور رو دارن با این حساب PSP 3000 بهتره ولی یه سوال آیا همون PSP های قدیمی تر که مشکل کپی خور شدن نداشتند گیر نمیاد؟!؟!
    هر بار کپی خور کردن PSP چه قدر طول می کشه؟
    الان در کل PSP 3000 نیست که مشکل کپی خور شدن نداشته باشه؟من اون شب که پرسیدم که PSP 3000 کپی خور شده؟اونم خیلی طبیعی جواب داد که آره کپی خور شده.یعنی انگار هیچ مشکلی نداره!راهی داره که من بفهمم این PSP ها مشکل کپی خور شدن داره یا نه؟PSP 2000 چه طور.از کجا باید بفهمم مشکل کپی خور شدن داره یا نه؟
    فکر کنم با این وضعیت که برای PSP 2000 پیش اومده یا باید 3000 رو بخرم یا منتظر PSP GO بمونم
    بازم ممنونم ازتون

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

بله اصله سرعتش هم از مموری های قلابی خیلی بیشتره ولی 35 هزارتومن می ارزه؟
    چند گیگش 35 تومان ؟ من خودم اون اوایل 4 گیگ اصل رو از نمایندگی سونی خریدم 100 تومان البته الان ارزون شده این نوع مموری 35 تومان می ارزه.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ممنون از هر دو دوست عزیزم که به من پاسخ دادن
    حالا یه سوال دیگه هم ازتون دارم PSP 2000 های جدید هم همین مشکل کپی خور رو دارن با این حساب PSP 3000 بهتره ولی یه سوال آیا همون PSP های قدیمی تر که مشکل کپی خور شدن نداشتند گیر نمیاد؟!؟!
    هر بار کپی خور کردن PSP چه قدر طول می کشه؟
    الان در کل PSP 3000 نیست که مشکل کپی خور شدن نداشته باشه؟من اون شب که پرسیدم که PSP 3000 کپی خور شده؟اونم خیلی طبیعی جواب داد که آره کپی خور شده.یعنی انگار هیچ مشکلی نداره!راهی داره که من بفهمم این PSP ها مشکل کپی خور شدن داره یا نه؟PSP 2000 چه طور.از کجا باید بفهمم مشکل کپی خور شدن داره یا نه؟
    فکر کنم با این وضعیت که برای PSP 2000 پیش اومده یا باید 3000 رو بخرم یا منتظر PSP GO بمونم
    بازم ممنونم ازتون
    چرا گیر میاد ولی قیمتش الکی بالاست
    زیاد نیست چند دیقه
    کلا همه ی 3000 ها یه مدلن یعنی اینطوری کرک میشن و با خاموش شدن از کپی خور در میان (منظور از خاموش شدن این نیست که نباید هیچ وقت دستگاه رو خاموش کنی ! نه دو حالت داره وقتی معمولی خاموش کنی میره روی استند بای که مشکلی پیش نمیاد )
    به نظر من منتظر بمونی بهتره چون اولا الان کلا قیمتا بالاست و مهر با شروع مدارس قیمتا به شدت افت می کنه Go هم که بیاد فکر نمی کنم قیمت بالا بدن چون مهر میاد
    خلاصه خودت باید تصمیم بگیری

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

چرا گیر میاد ولی قیمتش الکی بالاست
    زیاد نیست چند دیقه
    کلا همه ی 3000 ها یه مدلن یعنی اینطوری کرک میشن و با خاموش شدن از کپی خور در میان (منظور از خاموش شدن این نیست که نباید هیچ وقت دستگاه رو خاموش کنی ! نه دو حالت داره وقتی معمولی خاموش کنی میره روی استند بای که مشکلی پیش نمیاد )
    به نظر من منتظر بمونی بهتره چون اولا الان کلا قیمتا بالاست و مهر با شروع مدارس قیمتا به شدت افت می کنه Go هم که بیاد فکر نمی کنم قیمت بالا بدن چون مهر میاد
    خلاصه خودت باید تصمیم بگیری
    مثلا من الان یه قیمتی از PSP 2000 توی شیراز دارم 225000
    این به نظرتون از این قدیمی هاست یا جدیده؟
    در کل من از کجا باید بفهمم که این PSP مشکل کپی خور شدن داره یا نه؟مثلا باتریشو همونجا بیرون بیارم بعد ببینم بازی کپی می خوره یانه؟! این طوری میشه مثلا؟

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مثلا من الان یه قیمتی از PSP 2000 توی شیراز دارم 225000
    این به نظرتون از این قدیمی هاست یا جدیده؟
    در کل من از کجا باید بفهمم که این PSP مشکل کپی خور شدن داره یا نه؟مثلا باتریشو همونجا بیرون بیارم بعد ببینم بازی کپی می خوره یانه؟! این طوری میشه مثلا؟
    این قیمتی که دادی به احتمال 99% جدیداست
    می تونی به هر روشی که خواستی (باتری در اوردن یا خاموش کردن" نه استند بای") ذستگاه رو چک کنی
    برای فهمیدن از اینکه کپی خور دائم هست یا نه هم برو به setting>system setting>system information بعد نگای عدد جلو system software کن اگر عدد خالی بود می تونی کپی خور موقتش کنی و اگر چیزی مثل m33 یا gen کنارش بود کپی خور دائم هست

در ضمن : زیاد حساسیت به این قضیه نشون نده . هر چی کمتر پول بدی بهتره . کپی خور کردن هم خیلی آسون تر از چیزیه که فکر می کنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

این قیمتی که دادی به احتمال 99% جدیداست
    می تونی به هر روشی که خواستی (باتری در اوردن یا خاموش کردن" نه استند بای") ذستگاه رو چک کنی
    برای فهمیدن از اینکه کپی خور دائم هست یا نه هم برو به setting>system setting>system information بعد نگای عدد جلو system software کن اگر عدد خالی بود می تونی کپی خور موقتش کنی و اگر چیزی مثل m33 یا gen کنارش بود کپی خور دائم هست

در ضمن : زیاد حساسیت به این قضیه نشون نده . هر چی کمتر پول بدی بهتره . کپی خور کردن هم خیلی آسون تر از چیزیه که فکر می کنی
    ممنونم از راهنماییتون
    حتما چک می کنم
    ولی حیف که این طوری شد

13. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •