من grid رو تازه گرفتم نصب کردم وقتی وارد بازی میشم بعد از ساختم profile تو please wait loading میمونه . کرکشم دوباره download کردم ولی نشد.
مشکل چیه؟
سیستمم :
i7 920
3gb ram
260 216 vga
من grid رو تازه گرفتم نصب کردم وقتی وارد بازی میشم بعد از ساختم profile تو please wait loading میمونه . کرکشم دوباره download کردم ولی نشد.
مشکل چیه؟
سیستمم :
i7 920
3gb ram
260 216 vga
سلام دوستان من يه 10 روز پيش يه كيس خريدم با اين مشخصات:
تا الان هرچي بازي خريدم رو high گذاشتم و نه لگ ميزنه و نه مشكلي تو لود شدن دارم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي متاسفانه توي چند تا بازي به شدت مشكل دارم...يعني يا هنگ ميكنه،يا گرافيك به هم ميريزه!
البته فقط بازي هنگ ميكنه و به هم ميريزه!چون وقتي ALT+TAB رو ميزنم و از ويندوز خارج ميشم...
بدون هيچ مشكلي كار ميكنه و حتي دوباره وارد بازي ميشه!البته توي همه بازيا اين مشكلات رو ندارم،
بلكه توي يه سري بازي اين مشكلات رو دارم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPrince of persia توي اين رنگها قاطي ميشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتي ميذارم رو High هنگ ميكنه و وقتي ميذارم رو medium رنگها قاطي ميشن!
نكته:
وقتي LOW هم ميكنم...همينطوريه همه بازيا....
ويندوز رو عوض كردم،كفايت نكرد.
درايورها همه درست هستند و تقريبا آخرين ورژنهارو نصب كردم برا n-vidia
crysis warhead
این کلا مشکل داره
من سیستمم بالاتر از شماست بازم افت فریم روبرو میشدم.
کلا سی پی یو و گرافیک خیلی بالایی میخواد.
mirror`s edge
این هم یه مشکلی داره که چند هفته پیش منم باهاش مشکل داشتم و افت فریم داشت تو تاپیکش مطرح کردم یکی از دوستان یه پچ معرفی کرد.
رمت رو هم نگفتی.
ماله شرکت بازیهای فارسی مدرن هس.ویندوز رو هم دوباره نصب کردم ولی بازم نشد.وقتی بازی رو گرفتم چندماه بازی کردم مشکلی نبود نمیدونم چرا یدفعه خراب شد.ازیه شرکت دیگه هم گرفتم ولی بازم خراب شد.حتی توی منوی اصلی که وارد قسمت training میشم از بازی میاد بیرون
سلام
من وقتی می خوام وارد بازی gears of war بشم این ارور رو میده نمی دونم چه کار کنم
اگه میشه هر چه سریه تر کمکم کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
سلام من امروز استریت فایتر 4 رو خریدم اما هر کاری میکنم نصب نمیشه این پیام رو میده
this installation package could not opened
contact the application vender to verify that this a valid windows installer package
راه حلی داره یا بی خیال نصب شم
سیستم منم اینه
cpu=3.2 تک هسته ای اینتل
vga=8600gts
ram=2 gig 533
xp srvice pake3
برای من هم داخل ویندوز 7 و xp sp3 این اخطار رو میداد ولی وقتی ویندوز xp sp2 نصب کردم اجرا شد.![]()
بازی سکرت فایل 2 رو نصب کردم
تو محل نصبش دو تا آیکون هم شکل هست
یکیشون یه اتورانه که دکمه دکمه پلی توش خاموشه و وقتی روی Install کلیک می کنم این اخطارو میده:
Please go to Contro Panel to Install and configure system components
وقتی روی اون یکی که کرک میشه کلیک می کنم بازی اجرا میشه ولی وقتی روی New Game کلیک می کنم از بازی میاد بیرون و بعد از نوشتن یه آدرس عجیب و غریب آخرش اینو میگه:
Ini file section not selected( key 'faceCnt
دیگه حوصلم سر رفت از بس اینو نوشتم یکی گفت به سام فیشر بگو اون شاید بتونه بهت کمک کنه براش پیام زدم تا حالا که جوابمو نداده..
یعنی هیچکس تو این پی سی نیست که جواب ما رو بده
منم همین مشکلو داشتم یکی از بچه ها گفت تاریخ کامپیوترتو بزن 2008
زدم بازی هم اجرا میشه ولی سیوهاش فقط یه روز کار می کنه و بعدا باید از اول بازیو شروع کنی کسی نمی دونه چیکار کنم؟؟
سلام.
تو Call of Duty: World at War
آقا این بازی من هم تو لود مرحله Evication و هم لود مرحله آخر گیر می گنه و Not Responding میده چیکار کنم؟
وقتی وارد بازی شدی دکمه ی home رو بزن و یه پروفایل درست کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)