دوستان واقعا متاسفم که منتقل شدید اسیاتک چون اونجا دیگه خبری از شبی 3.5گیگ دانلود تو دانلود شبانه نیست
دوستان واقعا متاسفم که منتقل شدید اسیاتک چون اونجا دیگه خبری از شبی 3.5گیگ دانلود تو دانلود شبانه نیست
بچه ها به نظر من هر طور شده نذارید برید کینپارس باشون دعوا کنید........
تعرفه هاش خیلی گرونه اینطوری که وایرلس بگیرید که بهتره ..........
امروز با بخش فروش آسیا تک تماس گرفتم گفت تعرفه ها همون تعرفه مخابراته.باید هم اینطور باشه چون پیمانی داده به آسیا تک.
دعا کنید سرعت شبانتون تغییر نکنه فامیلمون 2اسیاتک داره شبا میشه 10کیلوبایت
لعنت به این مخابرات سرعت برای 1 مگ محدود 11 کیلوبایت پیج هم که باز نمیکنه .لعنت به مخابرات .خوشبحال کسایی که رفتن اسیاتک لاقل اگه گرونه و شبانه جالبی نداره روزانه اش بهتره مخابراته .هر روز بدتر از دیروز
چی شده عزیزم؟![]()
فرشاد سرور خارج برای من 1.75 همیشه ثابته منظورم اینترانت بود که در حد دیال اپه چون من بیشتر کارم با نت از سرورهای داخل هست وگرنه ماناماد همیشه سرور خارجش بدون نوسان کار میده.اصلا معلوم نیست پهنای باند داخل و خارجش رو تفکیک کرده یا نه.
ببین :
![]()
Last edited by alimail3248; 30-01-2014 at 12:26.
نگران نباش فکر کنم پهنای باند اینترانتتون تموم شده باید یه چند روز دندون رو جیگر بزاری تا بخرنضمنا الان دیگه ماناماد نصف بیشتر کاربراشو از دست داده و خیلی خلوت شده و خودت بهتر میدونی ماناماد وقتی خلوت باشه هوای کاربرای باقی مونده رو داره و چه سرعتایی میده پس کافیه چند روز صبر کنی
Last edited by farshad0123; 30-01-2014 at 14:53.
امروز سرعت از60 بالاتر نمیرهبرا بقیه هم همینجوره؟
شد 30کیلوبایت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)