لطفا پچ افلاین کردن Rockstar live رو بدین ممنون میشم
لطفا پچ افلاین کردن Rockstar live رو بدین ممنون میشم
منم اول همین فکرو میکردم اما برای این پرسیدم چون تا حالا یه بار پلیس قبلا منو گرفته بود اما ایندفعه تمام پول و اسلحه ها پریدن.........؟وقتی پلیس می گیرتت فقط اسلحه هات میپره و مقداری کمی پول که زیاد نیست وقتی هم میمیری فقط پول ازت کم میشه فکر کنم 10000 تایی پس بهتر است به جای اینکه پلیس بگیرتت بمیری تا اسلحه نپره
سلام
ببخشید
من این EFLC رو بازی نکردم...
میخاستم ببینم برای نصبش بازی GTA IV رو نصب داشته باشم یا یه نسخه جداست ؟
سلام به همگی
من بدجور دننبال gta iv ام. هرجاام میرم میگن غیر قانونیه. کسی فروشگاه آنلاینی چیزی سراغ نداره من بازی رو با تمام امکاناتش ازش بخرم؟
سلام
من هنوزم درگیرم با خودم که کدوم نسخه رو بگیرم !؟دوستانی که هر دو تا رو رفتن - لطفا اینو برام روشن کنید که هر 2 تا بازی تو یه شهره ؟گرافیکشون چقد تفاوت داره ؟با نگرفتن هر نسخه چه چیز هاییو از دست میدم ؟!و کدوم کمتر باگ داره ؟! من زیاد حالو حوصله ی مرحله رفتنشو ندارم . با این حال کدوم نسخه برا اینکه یه سری مرحلشو برم و بعدش فقط تو خیابون بچرخم و ادم بکشمو . خلاصه برا الاف تو شهر چرخیدن بهتره ؟!
(مثه نسخه های قبل) اصلا داستانش هم برام مهم نیست . این همه بازیو رفتیم و داستانشو نفهمیدیم . اینم روش
! لطفا راهنمایی کنید تا از این سر در گمی در بیام . راستی هر دو تا نسخه 4 dvd هستن ؟ و حجم بعد از نصب شدن هر کدوم چقدره ؟ ممنون
Last edited by SA.JJ.AD; 09-12-2010 at 15:21.
دوتاش خیلی قشنگه
gta IV 4 دی وی دی و EFLC 5 دی وی دیه
داستاناشون هر 3 به هم ربط داره
همشون تو یه شهره
گرافیکه EFLC یه نمه بهتره
شخصیت IV دوست داشتنی تره
هر کدوم جداست و میتونی جدا بخری و بازی کنی
اگه عشق چرخیدن تو خیابونی همشون تو رو راضی میکنن ولی
اگه عشق ماشین سواری هستی EFLC TBOGT و بگیر
اگه عشق موتور سواری هستی EFLC TLAD و بگیر که البته این دوتا تو همون نسخه آخریه و با نصب بازی تو محیط منو دوتاشون ظاهر میشن و میتونی هر کدومو انتخاب کنی
اگه مرحله طولانی میخوای IV بگیر
اسلحه خفن میخوای آخریو بگیر یعنی EFLC
در کل جفتش بهت پیشنهاد میشه ولی چون داستان نمیخوای همون آخری یعنی EFLCبگیرو حال کن
ممنون- پس اگه iv رو نگیرم چیزیو به غیر از داستان از دست نمیدم ؟ این پس هم ماشین هاش جدید تره ؟ هم گرافیکش بهتره ؟ کلا به روز تره ؟ پس بیخیال IV
![]()
دوستان تو EFLC TBOGT محیط های باز پیدا میشه کوهستان و جاهای باز بتونم دور بزنم مثل سان اندریاس تو هر جای بجز شهر دور بزنم
ای کاش یه علامت سوال هم به جملتون اضافه میکردید !
ولی من کلا با IV بیشتر حال کردم
آره ماشیناش جدیدتره
گرافیک یه نمه بهتره
به روزتر منظورت چیه؟
بیخیال بیخیالم نه،اونم یه روز وقت کردی بازیش کن چون تو کل بازیهایی که من کردم این از نظر داستان فوق العادس
محیطها که همش بازه ولی نه مثل san کوهستان موهستان نداره.فقط تو شهری
اتوبانش میارزه به همون کوهستانش
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
از نکات جالبش هم اینه که میری کافی نت و میتونی اونجا ماشین و چیزای دیگه بخری حتی میتونی دوست هم پیدا کنی
انفجار ماشینهاش به معنای واقعیه کلمه فوق العادس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)