تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 923 از 1185 اولاول ... 4238238739139199209219229239249259269279339731023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,221 به 9,230 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ممنون از پاسختون من هم خیلی جوون نیستمدر مورد قیمت اطلاعی دارید؟ یکی از سایتها 230 زده !!!! اینکه گفتن ته بوی البالو داره درسته ؟
    راستی هرود از مارلی رو تست کردید اونهم تنباکویی هست و بوی خیلی خوبی داره ولی قینتش بالاست.
    الان دقت کردم به پستتون اون عطری که از برند لانوین گفتید اصلا سطح بالا نیست بنظرم(همون مشکیه که یه رگه سبز داره روش...)
    مارلی کلا برند گرونی هست والا من که برای تست هم سعادت نداشتم
    قیمت تا قبل از عید 190 قیمت داشتم !(با نرخ قدیم مغازه دار منصف!) اما الان درسته همین حدود230 هست
    +

آلبالو؟ نه من اصلا همچین بویی حس نکردم
    Last edited by Atghia; 26-07-2013 at 22:49. دليل: تکمیل

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

سلام: دوستان عزیز من دنبال ادکلن با بوی تنباکو میگردم .نظرتون در مورد Thierry Mugler - A Men Pure Havane و Lanvin - Avant Garde Men و Dolce & Gabbana- The One چیه ؟ دوستانی که استفاده کردن چه توصیه ای دارند . نظر خودم روی A Men Pure Havane هست. از Dolce & Gabbana- The One در سایتهای خارجی بخاطر موندگاری کم انتقاد شده.از Avant Garde Men هم تعریف کردن . درضمن captain black هم دارم ولی بوی تنباکو با کلاس تر مورد نظرم هست.
    سلام
    بهترین ادکلن با بوی تنباکو، غیر از هیرود مارلی که خودتون فرمودید، توباکو وانیل از تام فورد هستش که بسیار خوشبوست و ماندگاری فوق العاده ای هم داره. البته قیمتش بالاست. 50 میل حدود ششصد و خرده ای.

4. 6 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام : دوستان من شیراز هر جا دنبال pure havane میگردم پیدا نمیشه . اجبارا باید برم طرف هرود اونم بالای 400 اگر از هرود مارلی تجربه یا توصیه ای ای دارید راهنمایی بفرمایید .در ضمن امروز روی پوست تست زدم بعد 8 ساعت کاملا بوش احساس میشه .

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام : دوستان من شیراز هر جا دنبال pure havane میگردم پیدا نمیشه . اجبارا باید برم طرف هرود اونم بالای 400 اگر از هرود مارلی تجربه یا توصیه ای ای دارید راهنمایی بفرمایید .در ضمن امروز روی پوست تست زدم بعد 8 ساعت کاملا بوش احساس میشه .
    سلام دوست عزیز ، در مورد هیرود قبلا" نوشته بودم اینجا :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم انتظارات شما رو از بوی تنباکو برآورده کنه ، ولی در کنار بوی تنباکو ، شیرینی زیادی هم همراهش هست ، ( ترکیب وانیل و دارچین )
    در مورد کیفیت محصول ( پخش ، موندگاری ، کیفیت شیشه و ... ) ذره ای شک نکنید ، شما فقط رایحشو بپسندید ، خیالتون از مابقی موارد راحت .

7. 4 کاربر از hadinba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برای درک شباهت این دو با مثالی توضیحات خود را ارائه می دهیم.
    1. در آبگوشت از موادّی استفاده می شود که بیشترین حجم غذا را تشکیل می دهند که از جمله ی این مواد، سیب زمینی و گوشت است. شاید بتوان گفت هرکدام از این مواد، حدوداً 20% وزن آبگوشت را شکل می دهند. این مواد از لحاظ مزّه به گونه ای می باشند که به تنهایی و بدون مخلوط شدن با دیگر مواد نیز قابل خوردن هستند. در عطّاری نیز موادّی وجود دارند که به تنهایی خوش-بو و قابل استفاده بعنوان عطر می باشند. بعلاوه این مواد از ماندگاری بسیار زیادی برخوردارند. مثل گلکسولاید (مشک صنعتی) ایزو ای سوپر (چوب-عنبر صنعتی) هدیون (یاس صنعتی) این گونه مواد به میزان زیاد (مثلاً 20% وزنی) در عطر استفاده می شوند و معمولاً 60 الی 80 درصد حجم عطر را در عطرهای خطّی (Linear) تشکیل می دهند.
    در عطّاری، به این مواد، موادِّ اصلی می گویند.
    2. در مثال آبگوشت موادّی وجود دارند مثل گوجه فرنگی، حبوبات که موادِّ فرعی می باشند و هرکدام از آن ها حدوداً 5% وزن آبگوشت را شکل می دهند. شاید این مواد را به دلیل مزّه ی نه چندان خوب-شان و عدم غنای غذایی نتوان به تنهایی میل نمود. در عطّاری نیز موادّی وجود دارند که نقش اصلاح کننده و تغییردهنده را اجرا می کنند و اغلب نوت میانی و گل-بو هستند. با توجّه به اینکه این مواد از ماندگاری بالا برخوردار نیستند و بدلیل بوی این مواد که به تنهایی خوش-آیند نیست نمی توان آن ها را به تنهایی بعنوان عطر استفاده نمود و معمولاً وزن این مواد در عطر حدوداً 10 الی 30% وزن کل است.
    در عطّاری این مواد را موادِّ فرعی می نامند.
    3. در آبگوشت موادّی مثل نمک، فلفل و پیاز وجود دارند که اگر به غذا اضافه نشوند غذا بی مزّه خواهد شد. ولی به دلیل مزّه ی تندشان نه تنها نمی توان آن ها را به تنهایی بعنوان غذا استفاده نمود بلکه اگر میزان آن در غذا زیاد شود غذا را غیرقابل استفاده می نماید. این مواد نه تنها خوشمزه نیستند بلکه دارای مزّه ی تند، زننده و غیرقابل قبول می باشند. شاید وزن هرکدام از این مواد در آبگوشت حدّاکثر 1% باشد. در عطّاری نیز موادّی وجود دارند که بدلیل بوی تند و غیرقابل تحمّل-شان به تنهایی قابل استفاده نیستند و اگر مقدارشان در عطر زیاد شود موجب خراب شدن کامل رایحه ی عطر می گردند. امّا در صورت عدم وجود این مواد در عطر، عطر غیرکامل باقی می ماند. وزن این مواد در عطر حدوداً 5 الی 10% است. این مواد اغلب نوت اوّلیّه می باشند. مثل نوت سبز در عطّاری.
    به این مواد در عطّاری، مواد ریز یا جزئی گفته می شود.
    4. آب در آبگوشت مثل حلّال الکلی یا روغنی در عطر را ایفا می کند.
    Last edited by sharif.1.attar; 30-07-2013 at 20:27.

9. 9 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من یکی از آشنایان دور دور دور ! که به دبی رفت و آمد داره بهم گفته میتونه برام از اونجا برام ادکلن بیاره
    میشه به ادکلن هایی که با مسافر از کشورهای عربی میاد اعتماد داشت که اصل هستند ؟ ( اونا شبنمشون مثل شبنم ما نباشه !؟ )

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من یکی از آشنایان دور دور دور ! که به دبی رفت و آمد داره بهم گفته میتونه برام از اونجا برام ادکلن بیاره
    میشه به ادکلن هایی که با مسافر از کشورهای عربی میاد اعتماد داشت که اصل هستند ؟ ( اونا شبنمشون مثل شبنم ما نباشه !؟ )
    به نظرم فقط باید بگید از جای معتبر خرید کنند مثل پاریس گالری دوبی

وگرنه خیلی از ادکلن های کپی از امارات وارد ایران میشن!

12. 3 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام :دوستان بالاخره دل رو زدم به دریا و هرود - مارلی رو گرفتم . از هر نظر عالیه ولی صرفا باید در ماه های سرد سال مصرف شود . موندگاری عجیبی داره با شستشو هم محو شدنی نیست. البته pureh havane هم خیلی خوبه ولی من پیدا نکردم.

14. این کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام

سه تا پک ادکلن با مارک SMART بدستم رسیده 15 میل هستن توشون 3 تا رو گلچین کردم میخواستم ببینم نظرتون چیه ضمنا دونه ایی 5 تومن خوبه ؟

Last edited by T_rex; 31-07-2013 at 13:54.

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان کسی از ادکلن هایه کپی درجه1 استفاده کرده میخواستم ببینم کیفیت و ماندگاریشون چجوریه و اینکه تو تهران جایی رو میشناسید قیمت خوب بده
    تو نت که داران بین 30 تا 40 تومان میفروشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •