تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 923 از 1049 اولاول ... 4238238739139199209219229239249259269279339731023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,221 به 9,230 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یه کم قضیه داره جالب میشه من خودم سوال میپرسم خودمم جواب میدم!!
    در مورد اینکه کدام برند تولید کننده آمپ بهتره به یک جمع بندی کلی رسیدم؛ با یه تحقیق و بررسی مفصل توی ریویو های خارجی و گشت و گذار توی سایتهای پربازدید و معتبر مثل sound & vision , cnet , digitaltrends و... به این نتیجه رسیدم که یاماها بهترین ها رو تولید میکنه بعد پایونیر و بعد اونکیو. سونی و Marantz و دنون هم خیلی خوب هستن. نکته جالب اینه هر 6 تا برند ژاپنی هستن... بنابراین از خرید آمپ دنون منصرف شدم و سعی میکنم یاماها یا پایونیر یا اونکیو بردارم ولو اینکه هزینه بره بالاتر. بیشتر هم توی رویوها تاکیدم روی کیفیت صدا بود تا کیفیت تصویر. یه تحقیق مفصل هم راجع به بلوری پلیر انجام دادم و بر اساس رویو ها و همچنین سطح رضایتمندی خریداران به این رنکینگ رسیدم
    1.oppo
    2.سونی 3.پاناسونیک 4.ال جی 5.سامسونگ 6.پایونیر

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دوستان از اتاق فرمان به بنده اطلاع دادن که اسپیکرهای 5.1 و 2.1 که قبلا داشتم اکتیو بوده و داخل ساب آمپ داخلی داشتن ولی بعضی اسپیکرهای 5.1 حرفه ای موجود در بازار پسیو هستن و نیاز به آمپ جداگانه دارن. این از این. راجع به موضوع دوم هم ظاهرا باید اینطور بگیم که هر آمپی مناسب هر اسپیکری نیست و باید از نظر توان خروجی متناسب باشن. موضوعی که باقی میمونه اینه که آمپ دنون بهتره یا یاماها یا پایونیر و از اون طرف توی بحث تفکیک صدا و سه بعدی و گوش نواز بودن صدا بلندگوی کدام برند عملکرد بهتری داره؛ مانیتور اودیو، فوکال، جامو یا یاماها. (عبارت "کدام بهتره" یه عبارت نسبی نیست و مطلقه و منظور هم مشخصه و به معنی ارزش کیفیت و عملکرد دریافتی در ازای پول پرداختی هست؛ طبیعتا یه سوپر سیستم نیم میلیون دلاری در برابر مثلا محصولات خوش قیمت و با کیفیت جامو در بحث "Value" رنگ میبازه و ارزش کمتری داره)
    بهترین راه اینه که بری و آوای تک تک این مدلها رو از نزدیک بشنوی. اما یکی می گفت که آوای آمپهای یاماها بیشتر سینمایی و دنون موسیقیایی تره. پایونیر رو نمی دونم. مرنتز هم در دید داشته باش.

3. 2 کاربر از chaharnazm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

موقع خرید یه کالا یکی از بدترین کارها اینه که با فروشنده مشورت کنی و بخوای مدل رو برات انتخاب کنه. هیچ بیزنس من و فروشنده عاقلی نمیاد از مدل و برندی تعریف کنه که توی مغازه موجود نداره، از مواردی که موجود دارن تعریف میکنن و از مواردی که فعلا توی فروشگاه موجود ندارن به شدت بد میگن. بعضی از فروشنده ها چون خودشون پایونیر ندارن ازش بد میگن درحالیکه میدونم پایونیر یکی از سلاطین صدا و تصویره و توی رنج قیمت خودش بهترین. آمپ هاشم توی ایران از آمپ های هم رده ی خودش قیمت کمتر و کیفیت بهتری دارن...
    من یه اشتباهی کردم گفتم سیستم صوتی رو برای اتاق 15 متری میخوام و حالا فروشنده گیر داده میگه بلندگوی کوچیک باید ببری و حتی وقتی گفتم جاموی 606 یا پکیج یاماها چنده گفت حرفشم نزن مناسب فضای تو نیست! کلا هر نوع بلندگوی استند رو قیمت میگیرم قیمتشو نمیگه و میگه بلندگوهای ستلایت ببر مناسب اتاق شماست.
    و اینکه اگر قرار بر از نزدیک شنیدن صدای محصولات بود دیگه مشاوره و نظرخواهی از دیگران چه معنی داره. شما توی فروشگاه محدودیتهای زیادی داری؛ فروشنده نمیاد 30، 40 تا کامپوننت صوتی رو برات تست کنه، زمان خیلی کمی هم داری، محیط و فضای فروشگاه هم با خونه مقداری متفاوته و خلاصه روش قابل اعتمادی برای خرید یه محصول دیجیتال نیست...

5. این کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان اگر ممکنه حداقل بگن که برای موزیک و گیم و فیلم با اولویت موزیک، جامو (مدل های 426 و 606 ) بهتره یا فوکال سیب. با توجه به اینکه خیلی از دوستان جامو دارن و آقای رایان هم فوکال سیب داره و تجربه کرده صداشو. نظر آقای برزین بیشتر روی جامو و نظر آقای محمدپور روی فوکال هست. ضمنا آمپ پایونیر vsx-1123 میتونه ست بشه و در کل انتخاب خوبیه یا نه؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

موقع خرید یه کالا یکی از بدترین کارها اینه که با فروشنده مشورت کنی و بخوای مدل رو برات انتخاب کنه. هیچ بیزنس من و فروشنده عاقلی نمیاد از مدل و برندی تعریف کنه که توی مغازه موجود نداره، از مواردی که موجود دارن تعریف میکنن و از مواردی که فعلا توی فروشگاه موجود ندارن به شدت بد میگن. بعضی از فروشنده ها چون خودشون پایونیر ندارن ازش بد میگن درحالیکه میدونم پایونیر یکی از سلاطین صدا و تصویره و توی رنج قیمت خودش بهترین. آمپ هاشم توی ایران از آمپ های هم رده ی خودش قیمت کمتر و کیفیت بهتری دارن...
    من یه اشتباهی کردم گفتم سیستم صوتی رو برای اتاق 15 متری میخوام و حالا فروشنده گیر داده میگه بلندگوی کوچیک باید ببری و حتی وقتی گفتم جاموی 606 یا پکیج یاماها چنده گفت حرفشم نزن مناسب فضای تو نیست! کلا هر نوع بلندگوی استند رو قیمت میگیرم قیمتشو نمیگه و میگه بلندگوهای ستلایت ببر مناسب اتاق شماست.
    و اینکه اگر قرار بر از نزدیک شنیدن صدای محصولات بود دیگه مشاوره و نظرخواهی از دیگران چه معنی داره. شما توی فروشگاه محدودیتهای زیادی داری؛ فروشنده نمیاد 30، 40 تا کامپوننت صوتی رو برات تست کنه، زمان خیلی کمی هم داری، محیط و فضای فروشگاه هم با خونه مقداری متفاوته و خلاصه روش قابل اعتمادی برای خرید یه محصول دیجیتال نیست...
    پایونیر از سلاطین کدوم بخش صداست ما خبر نداریم

اگر شنیدن روش درستی نیست مشاوره گرفتن از افرادی که حتی از ابتدایی ترین سیستم های صوتی و تصویری اطلاع ندارن و تو رویایی برندها بسر می برند درسته

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بهترین راه اینه که بری و آوای تک تک این مدلها رو از نزدیک بشنوی. اما یکی می گفت که آوای آمپهای یاماها بیشتر سینمایی و دنون موسیقیایی تره. پایونیر رو نمی دونم. مرنتز هم در دید داشته باش.
    شنیدن و پرورش گوش برای درک تفاوت ها همانطور که گفتید صحیح است

تا چند سال پیش بله یاماها سینمای تر و دنون موزیکال تر بود اما در مدل های جدید طبق نظر آقای برزین این محدودیت ها در اجرای گسترده صداها بسیار در یاماها و دنون کم شده است.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان اگر ممکنه حداقل بگن که برای موزیک و گیم و فیلم با اولویت موزیک، جامو (مدل های 426 و 606 ) بهتره یا فوکال سیب. با توجه به اینکه خیلی از دوستان جامو دارن و آقای رایان هم فوکال سیب داره و تجربه کرده صداشو. نظر آقای برزین بیشتر روی جامو و نظر آقای محمدپور روی فوکال هست. ضمنا آمپ پایونیر vsx-1123 میتونه ست بشه و در کل انتخاب خوبیه یا نه؟
    برای موزیک جامو پیشنهاد میکنم نسبت به فوکال سیب چون هنگام موزیک برای فوکال سیب حتما باید از ساب استفاده کنی و این شاید روش همه پسندی نباشه ولی بلندگوهای جامو تو موزیک نیازی به ساب ندارند و باس خوبی تحویلتون میدن.
    ولی در کل من صدای فوکال خیلی دوست دارم.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پایونیر از سلاطین کدوم بخش صداست ما خبر نداریم

اگر شنیدن روش درستی نیست مشاوره گرفتن از افرادی که حتی از ابتدایی ترین سیستم های صوتی و تصویری اطلاع ندارن و تو رویایی برندها بسر می برند درسته
    اولا که شما توجه نکردی و نخوندی که من نوشته بودم "در رنج قیمت خودش بهترینه" بعدشم مشکل شما اینه که علاقه ای به گشت و گذار توی سایتهای خارجی مختص صدا و تصویر نداری و منبع اطلاعاتت فقط وبلاگ home theater هست که البته وبلاگ بسیار خوبیه ولی نباید منبع انحصاری شما باشه و سری به ریوی های خارجی بزن ببین در مورد پایونیر و سونی چی میگن. شما تقریبا به همه چی میگی قوطی پلاستیک. من صدای سینما خانگی های تجاری و دکوری سونی رو نشنیدم و نمیتونم حرفتو رد یا تایید کنم ولی در مورد لاجیتک z906 که به اون هم گفتی قوطی پلاستیک خوب میدونم که اینطور نیست و تمام سینما خانگی های هم قیمت خودشو لول میکنه و فوق العاده س (با توجه به قیمتش) در مورد پایونیر هم اصلا یه ذره شک نکن که یکی از سلاطین بی چون و چرای صوت و تصویر هست. شما با گوگل قهری یه سرچی بکن بزن Best A/V Receivers و بعدش یک سایت فقط و فقط یک سایت رو پیدا کن که یکی از آمپ های پایونیر رو جزء برترین آمپ های دنیا قرار نداده باشه. در زمینه بلوری پلیر هم پایونیر اگرچه حرف اولو نمیزنه ولی محصولاش عالیه. توی تصویر هم پایونیر سلطان بی چون و چرا و بی رقیب هست؛ سال 2005 یعنی 9 سال پیش پایونیر یه تلویزیون تولید کرد به نام Pioneer KURO و هنوز که هنوزه شرکتهای پرادعای سامسونگ و سونی و شارپ و توشیبا و فیلیپس و ال جی آرزوشونه که فقط به نزدیکیهای استاندارد کیفیت تصویر Pioneer Kuro برسن!! تازه با وجود اینکه پایونیر 8 ساله خط تولید تلویزیونهاشو جمع کرده و طبیعتا هیچ پیشرفتی نداشته و محصول جدیدی تولید نکرده!! دوست من این مدلهای سینما خانگی پایونیر رو که شما دیدی پایونیر اینها رو فقط برای آسیا میزنه، شما یه نگاهی به بلندگوها و آمپ های High End پایونیر بنداز بعد اینجوری بیا پایونیر رو مسخره کن و خندانک براش بذار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برای موزیک جامو پیشنهاد میکنم نسبت به فوکال سیب چون هنگام موزیک برای فوکال سیب حتما باید از ساب استفاده کنی و این شاید روش همه پسندی نباشه ولی بلندگوهای جامو تو موزیک نیازی به ساب ندارند و باس خوبی تحویلتون میدن.
    ولی در کل من صدای فوکال خیلی دوست دارم.
    متشکرم. خب راستش من بیس سنگین و عمیق رو دوس دارم و بیسی که جامو داره بدون ساب احتمالا نمیتونه منو راضی کنه. و حتی اگه بلندگوی جامو بگیرم در کنارش یه ساب فوکال هم میگیرم. پس بحث ساب و بیس اینجا منتفیه و خواستم بدونم بین جامو و فوکال کدامیک تفکیک صدای بهتری داره توی ولوم پایین صدایی شفاف و کریستالی و سه بعدی و فراگیر که آدمو غرق کنه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اولا که شما توجه نکردی و نخوندی که من نوشته بودم "در رنج قیمت خودش بهترینه" بعدشم مشکل شما اینه که علاقه ای به گشت و گذار توی سایتهای خارجی مختص صدا و تصویر نداری و منبع اطلاعاتت فقط وبلاگ home theater هست که البته وبلاگ بسیار خوبیه ولی نباید منبع انحصاری شما باشه و سری به ریوی های خارجی بزن ببین در مورد پایونیر و سونی چی میگن. شما تقریبا به همه چی میگی قوطی پلاستیک. من صدای سینما خانگی های تجاری و دکوری سونی رو نشنیدم و نمیتونم حرفتو رد یا تایید کنم ولی در مورد لاجیتک z906 که به اون هم گفتی قوطی پلاستیک خوب میدونم که اینطور نیست و تمام سینما خانگی های هم قیمت خودشو لول میکنه و فوق العاده س (با توجه به قیمتش) در مورد پایونیر هم اصلا یه ذره شک نکن که یکی از سلاطین بی چون و چرای صوت و تصویر هست. شما با گوگل قهری یه سرچی بکن بزن Best A/V Receivers و بعدش یک سایت فقط و فقط یک سایت رو پیدا کن که یکی از آمپ های پایونیر رو جزء برترین آمپ های دنیا قرار نداده باشه. در زمینه بلوری پلیر هم پایونیر اگرچه حرف اولو نمیزنه ولی محصولاش عالیه. توی تصویر هم پایونیر سلطان بی چون و چرا و بی رقیب هست؛ سال 2005 یعنی 9 سال پیش پایونیر یه تلویزیون تولید کرد به نام Pioneer KURO و هنوز که هنوزه شرکتهای پرادعای سامسونگ و سونی و شارپ و توشیبا و فیلیپس و ال جی آرزوشونه که فقط به نزدیکیهای استاندارد کیفیت تصویر Pioneer Kuro برسن!! تازه با وجود اینکه پایونیر 8 ساله خط تولید تلویزیونهاشو جمع کرده و طبیعتا هیچ پیشرفتی نداشته و محصول جدیدی تولید نکرده!! دوست من این مدلهای سینما خانگی پایونیر رو که شما دیدی پایونیر اینها رو فقط برای آسیا میزنه، شما یه نگاهی به بلندگوها و آمپ های High End پایونیر بنداز بعد اینجوری بیا پایونیر رو مسخره کن و خندانک براش بذار
    ترجیح میدم با شما در مورد صدا تصویر بحث نکنم

14. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •