لینکشو میدی به مندوست عزیز شما باید به تاپیک باتوم خورده ها مراجعه کنید نه اینجا...
لینکشو میدی به مندوست عزیز شما باید به تاپیک باتوم خورده ها مراجعه کنید نه اینجا...
سلام به دوستان
من اول از پچ های مختلف استفاده میکردم که یه بازیکن نتجریه داشتم به نام Obasi از وقتی ارمین زحمت کیت سرور کشید پچها پاک کردم و وقتی از کیت سرور ارمین استفاده کردم این بازیکن هم قیافش عوض شد یعنی کچل و قد کوتاه شد هم اسمش عوض شد.
خواستم ببینم راهی نیست بدون نصب پچ دوباره این بازیکن به حالت اول برگرده ؟
در ضمن شماره های تیم رئال مادرید و ویارئال هم محو شده و نشون داده نمیشه تو بازی
اگر ممکنه راهنمایی کنید من چکار باید بکنم ؟
نمی دونم این سوال پرسیده شده یا نه .....ولی شما این همه پچ و چیزای دیگه دادین بیرون ..یکی هم یه لطفی به ما بکنه بگه ببینیم که آهنگ های خود بازی رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از این آهنگ خیلی خوشم میومد توی نت سرچ کردم با کیفیت 192 دانلودش کردم هر روزم گوش می دم بهش
Keane - Pretend That You're Alone
عزیز تو کلا یه بار غیر فعال کن کیت سرور رو ببین اسم طرف چیه
Last edited by Spaniuly; 31-12-2009 at 21:11.
بازیکنا بازنشسته میشن و دوباره از 18 سالگی میان .
سلام به دوستان
من اول از پچ های مختلف استفاده میکردم که یه بازیکن نتجریه داشتم به نام Obasi از وقتی ارمین زحمت کیت سرور کشید پچها پاک کردم و وقتی از کیت سرور ارمین استفاده کردم این بازیکن هم قیافش عوض شد یعنی کچل و قد کوتاه شد هم اسمش عوض شد.
خواستم ببینم راهی نیست بدون نصب پچ دوباره این بازیکن به حالت اول برگرده ؟
در ضمن شماره های تیم رئال مادرید و ویارئال هم محو شده و نشون داده نمیشه تو بازی
اگر ممکنه راهنمایی کنید من چکار باید بکنم ؟نه منم همچین مشکلی داشتم و میدونم مشکل شما از کجاست:عزیز تو کلا یه بار غیر فعال کن کیت سرور رو ببین اسم طرف چیه
1- در مورد اون بازیکن اگه پچ قدیمی شما لیگ آلمان رو داشته پس مطمین باش اون بازیکن رو برای لیگ آلمان ادیت کرده بودن و به یه بازیکن دیگه تبدیل کردن حالا که لیگ الان برای شما فقط بازیکنهای کنامی هست دیگه اون بازیکن به حالت خودش که کنامی ساخته بود برگشته.که اینجوری بدون تغییر به نظر من بهتره.
2-در مورد شماره ها هم بیشتر تیمها برای من هم اونجوری شدند البته تیمهایی که از طرف کنامی لایسنس شده بودند.شما وقتی دیدی کیت تیمی اونجوری شده برو و کیتش رو از داخل gdb پاک کن تا همون کیت اصلی کنامی براش بیاد مثل همون ریال.
وقتی پاس کوتاه میدم یعنی همون( A سبز) پاس جلوتر از بازیکن هدف میفته و به حریف میرسه.
نباید اینجوری بشه تازه برعکسش بیشتر پیش میاد یعنی پاس خیلی آرومتر و قبل از بازیکن میوفته
تنظیمات رو یه بار از اول بزار (فکر میکنم با پاس عمقی دکمه اش جا به جا شده)
اگه هم می دونی اینجوری نیست واسه اینه که تازه ازFIFA اومدی pes زمان میبره عادت کنی یکم غیرمعقول هست کنترل این بازی !!
فایل PES2010_OPTION.bin که همه کاپها آزاد باشه از کجا پیدا کنم؟
قبلا هم گذاشته بودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)