اخه مخابرات تهران فقط نا محدود
خیلی ممنون مخابرات گندشو دراورده 512 اوئنوقت 160خیلی خوبه که شب سرعت اپلودشون کم نمیشه و روی 512 میمونه قیمتاشم از بیقه مناسبتره
اخه مخابرات تهران فقط نا محدود
خیلی ممنون مخابرات گندشو دراورده 512 اوئنوقت 160خیلی خوبه که شب سرعت اپلودشون کم نمیشه و روی 512 میمونه قیمتاشم از بیقه مناسبتره
دوستان تو اهواز بهترین شرکت واسه ADSL چیه؟واسه دانلود شبانه میخوام سرعت 512 تا 1 مگ و حدودا میخوام ماهی 15 تا 20 مانی بدم
ممنون
........................
دوستان خط من فيبر نوري هستش شاتل و پارس انلاين گفتن ساپورت نميكنن
شما شركته ديگه اي رو ميشناسي؟
شماره تلفن يا ادرس رو بدين ممنون ميشم
Last edited by Sorena_777; 30-06-2012 at 09:41.
نمیدونم اوراکل تو منطقه شما سرویس میده یا نه. بین اینترنت های نامحدود قیمت پایینتری داره سرویس بهتری هم میده.
من 512 1/4 دارم از اوراکل. سرعت دانلود بین 100 تا 120 ه. قیمت هم 58 تومن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من مرکز نهری هستم. نمیدونم مرکزهای دیگه هم همین سرعت رو دارن یا نه
دوستان پارس انلاین شاتل اسیاتک فن اوا نوین نت منظقه ما رو پورت خالی نداشتن
عصر تلکامم که شبانش کمه پیشگامانم خیلی اشغاله داتک هم دستش با سپاه تو یه کاسه هست سپنتا هم خیلی گرونه پس من چیکار کنم![]()
با سلام.
چند وقتي ميشه، از حجم ترافيك اينترنتم خود به خود كم ميشه و اكانتم خالي ميشه. رفتم با مسئول isp صحبت كردم، تو شبكه موضوع رو بررسي كرد و گفت هر چي هست از رو سيستم خودت داره دانلود ميشه و ربطي به ما نداره.
اولشم خودم فكر مي كردم كه يكي داره از اكانتم استفاده ميكنه، اما با مسئول isp كه صحبت كردم بهم گفت كه داره از ip و mac address خودت دانلودها انجام ميشه.
آپديت خودكار ويندوز هم كنترل كردم، خاموشه.
برنامه ي تورنت هم رو سيتمم نصب نيست.
bitdefender هم دارم و ويروسي پيدا نكرده.
مودمم هم وايرلس نيست.
دوستان نرم افزاري چيزي وجود نداره كه بتونه بگه اين چه نرم افزار يا ويروسي هست كه خود به خود دانلود ميكنه و حجم اكاتم رو خالي مي كنه. يعني دنبال يك نرم افزارم كه يك جورايي دقيقا بهم بگه چه چيزايي رو سيستمم دانلود و يا آپلود ميشه.
تشكر.
احتمالا مرورگرت کرومه چون من قبلا که با فایرفاکس کار می کردم حجمم کافی بود ولی با کروم ماهی 2-3گیگ حجم می خرم
شما توی ویندوز RESMON.EXE رو اجرا کن و توی قسمت نت ورک نشون میده چه برنامه هایی دارن از اینترنت استفاده می کنن توی سرویسهای ویندوز هم background inteligenet transfer رو غیر فعال کن
سُلام دوستان خوب
خواستم ببينم الان تو اين آي اس ژي ها سمت ميني سيتي(مركز مخابراتي محلاتي) كدوم بهتره؟؟؟
شاتل داشتم راضي نبودم ،
نوين نت و ماان نت و گيتي نت و.. اينا چطورن؟؟
ممنون
با سلام
دوستان به یک مشکلی برخوردم که نتونستم علتش و بفهمم از هر کس هم پرسیدم نمیدونست دلیلش چیه؟
از یکهفته قبل بعضی از سایتهایی که میخوام باز کنم مثل سایت اداره دارایی یا سایت سنجش، مرتباً پیغام Server not found میده در صورتیکه سایر سایت ها باز میشن. عجیب تر اینکه همزمان از یکی از دوستانم خواستک که این دو سایت و از خونه اش سرچ کنه که ایشون تونست اونا رو باز کنه!!!!
علت این موضوع چیه؟ چطوری میشه این مشکل و حل کنم؟
صادقانه بگید ...
1) نوین نت
2) شاتل
3) پارس آنلاین
4) آسیاتک
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)