دستت درد نکنه ولی اصلا پرشین گیگ بالا نمیاد که دانلود کنم.
دستت درد نکنه ولی اصلا پرشین گیگ بالا نمیاد که دانلود کنم.
Last edited by babak_tour; 13-09-2009 at 18:50.
والا دیگه این مشکل رو با ISP تون در میون بذارید کاری از دستم برنمیاد امکان آپلود دوباره اینها توی همون پرشین گیگ خیلی که برام چه برسه به اینکه بخوام روی آپلود سنتر دیگه آپ کنم
ویرایش : درست شد ! ممنون
Last edited by behii; 14-09-2009 at 07:58.
سلام دوستان من تو بازی pro soccer 2009 توی مستر لیگ تا هفته دهم بازی میکنم ولی بعدش که می خواد به هفته یازدهم بره یه دفعه از گیم میپره بیرون و close window مینویسه و از اون به بعد دیگه نمیشه اون save رو لود کرد هر وقت میخوام لودش کنم همین ارور میده لطفا کمک کنید
سلام دوستان ... من تازه pes 2009 رو گرفتم ... اما همه ی تیم هاش یه لوگو ی دیگه دارن و حتی اسم هاشون هم فرق داره ... مشکل از بازی منه ؟؟؟
باید چی کار کنم ؟؟؟
خیلی ممنون
نه دوست عزیز مشکل از بازی شما نیست اگه یه مقدار سرچ میکردی خیلی راحت مشکلت حل میشد با این حال عیبی نداره .
شما باید از یه آپشن فایل استفاده کنی که جدیدترینشو دوستان تو 3-4 صفحه قبل گذاشتن و اگر هم با ورژنش مشکل داشتی به پست قبلی من مراجعه کن در ضمن آپشن فایلو بعد از دانلود توی این مسیر بریز:
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
Net Framwork3.5 يك برنامه كمكي از محصولات microsoft هستش كهبه كمك آن احتمالا مشكل شما حل ميشه.البته با انجام دادن كارهايي كه دوست خوبمون استاد krauser گفتند در پست 701 .براي بدست آوردن همين Net Framwork بهتر در اينترنت يك جستجو بكني
کسی در مورد نصب پچ کمکمون نمیکنه ؟
صفحه قبل مشکلم رو گفتم
یعنی باید یه نسخه دیگه از بازی رو بگیرم تا پچ روش نصب بشه؟ مال من برای شرکت takin هست
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام توی عکس اول اون قسمت که مشخص شده چیه و چی کار میکنه؟lb+rb
و توی عکس دوم وقتی lb رو نگه میداریم و یکی از دکمه ها رو میزنیم عکسش اون گوشه روشن میشه،چی کار میکنه و چه فایده ایی داره؟
برای قسمت اول سوالت
اگه اون دوتا رو بزنی یه نفر میاد کنارت و اگه L1 و x رو بگیری بهت پاس میده یا میتونی L1 با شوت بزنی بد شوت میزنه
درباره قسمت دوم سوالات
من خودمم نمیدونم
اگه یکی توضیح بده خیلی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)