تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 923 از 1138 اولاول ... 4238238739139199209219229239249259269279339731023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,221 به 9,230 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

همانطور که استاد هم فرمودن اویل پمپ گیربکس باید باز بشه و بررسی بشه.این قطعه در صورتی که دقیق بررسی بشه قطعا مقداری خوردگی در هوزینگ دنده ها وجود داره ولی مهم اینه که مقدار خوردگی چقدر هست.
    استاد قبلا هم اشاره کردن که در خودرو شورلت کامارویی که داشتند اویل پمپ گیربکسشون دچار خوردگی بوده و خوردگی زیاد بوده و ایشون کل اویل پمپ رو با یه نمونه سالمتر و با خوردگی کمتر تعویض کردند که بدون هیچ مشکلی هم براشون کار کرده.حالا وقتی پمپ روغن گیربکس رو اوراق کردید و بررسی فرمودید میتونید عکساش رو قرار بدید تا علی اقا راهنمایی کنن.

اما خب بعضی از روی وسواس و بعضی هم به دلیل خرابی زیاد اویل پمپ گیربکس اون رو بازسازی میکنن و با تراشکاری داخل پوسته اویل پمپ یک سایز اورسایز میشه.اویل پمپ من از این نمونه هست.

متاسفانه به جز چرخ دنده های داخل اویل پمپ گیربکس 350 که نمونه نو اونها رو داخل بازار دیدم چیز دیگری از اون در بازار موجود نیست و همه بازسازی و اورسایز میکنن.

تعویض چرخ دنده ها هم به تنهایی فایده خاصی نداره.
    اویل پمپ ترمیمی گیربکس من:
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

2. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله دقیقا همین روش منظورم هست و باید مهره ها را روی سیم ببندید تا محکم بشه و نیازی به چند بار پیچاندن نیست.
    به همین صورت تست کنید و ببینین آیا درجه درست شده یا نه؟ نیازی به سوار کردن کامل پانل نیست و فقط سوکت پانل وصل کنید. با باز کردن سوئیچ این لامپ هم باید روشن بشه.
    اگر مشکل حل نشد احتمال زیاد مشکل جای دیگه است.
    سلام.پنل درجه بنزین رو بستم و سوئیچ رو باز کردم.لامپ روشن شد ، عقربه برخلاف قبل که همیشه رو E میموند الان کمی اومد بالاتر واستاد.البته برای دقیق نشون دادنش یه بار باید بنزین تموم کنم و دقیق تست کنم.

ولی یه مشکل دیگه.الان وقتی سوکت داخل صندوق رو جدا میکنم عقربه از فول هم میگذره و بصورت ساعت 3 قرار میگیره.بنظرتون علت چیه؟ یعنی ولتاژ زیادی بهش میرسه و لامپ قوی تری باید جایگزین کرد؟

4. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.پنل درجه بنزین رو بستم و سوئیچ رو باز کردم.لامپ روشن شد ، عقربه برخلاف قبل که همیشه رو E میموند الان کمی اومد بالاتر واستاد.البته برای دقیق نشون دادنش یه بار باید بنزین تموم کنم و دقیق تست کنم.

ولی یه مشکل دیگه.الان وقتی سوکت داخل صندوق رو جدا میکنم عقربه از فول هم میگذره و بصورت ساعت 3 قرار میگیره.بنظرتون علت چیه؟ یعنی ولتاژ زیادی بهش میرسه و لامپ قوی تری باید جایگزین کرد؟
    مسلما با اینجور ابداعاتی که ما از سر ناچاری و نبود قطعات اصلی انجام میدیم،نباید انتظار نتیجه ای 100% مشابه وضعیت استاندارد داشته باشیم، و اگر مقدار بنزین را بطور نسبتا دقیق نشان بده ، نتیجه مورد نظر بدست آمده.

اگر بنزین توی باک کم هست، نمیشه آنچنان دقیق مشخص کرد حرکت عقربه چقدر درست شده، اما مسلما همانطور که اشاره کردید با یکبار بنزین زدن( و از نظر من چند بار) مشخص میشه این سیستم چقدر توانسته مشابه وضعیت اصلی کار بکنه؟
    الان دقیقا چقدر بنزین توی باک هست و به نظر شما با این مقدار بنزین، عقربه درست نشان میده؟ مثلا 5 یا 8 لیتر بنزین که عقربه کمی بالاتر از E قرار میگیره.

چندین بار بنزین بزنید و از وضعیت دقیق قرار گرفتن عقربه در قبل و بعد از بنزین زدن عکس بگیرید تا مشخص بشه در چه مقدار بنزین ، عقربه در کجا قرار میگیره تا حدود نسبی مشخص بشه.

قرار گرفتن عقربه در وضعیتهای دیگه ( زمانی که فیش را جدا کردین) مسئله مهمی نیست چون مسلما فیش باید همیشه وصل باشه تا نشانگر کار بکنه.
    توی نوا من که تابحال این ابداع خوب جواب داده، امیدوارم برای شما هم اینجوری باشه.

6. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

علی آقا سلام
    والله دقیق هنوز تست نگرفتم ولی هر وقت گرفتم خبرشو میدم
    الان وقتی شما باک رو فول میکنید عقربه رو F میمونه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

علی آقا سلام
    والله دقیق هنوز تست نگرفتم ولی هر وقت گرفتم خبرشو میدم
    الان وقتی شما باک رو فول میکنید عقربه رو F میمونه؟
    از روز اول استفاده از این روش تا الان هیچ مشکلی نداشتم و در حد نزدیک به 100% دقیق نشان داده. موقع پر کردن باک کاملا روی F قرار میگیره و حتی گاهی هم کمی بالاتر ( احتمالا بخاطر تکان خوردن درجه در دست انداز و سر پیچ و مقداری هم نوسانات برق که در نمونه های کاملا سالم و دست نخورده هم همینطوری هست)
    در وضعیت باک نزدیک به خالی هم در محدود نزدیک به E قرار میگیره که مشخصه بنزین ذخیره استفاده میشه.
    بطور کلی چندبار که بنزین بزنید و امتحان کنید ، حد و حدود را متوجه خواهید شد.
    اگر مایل هستین خیلی دقیق اندازه بگیرید، باک را تا آخر خالی کنید ( در منزل باک را خالی کنید) و بگذارید تا چند روز در باک باز باشه و آخرین ذره های بنزین هم تبخیر بشه.

بعد مقدار کاملا مشخصی از بنزین داخل باک بریزید . مثلا یک 20 لیتر بنزین را پر کنید و داخل باک بریزید و ببینید درجه چقدر حرکت میکنه؟ ماشین را روشن و خاموش کنید و کمی جلو و عقب حرکت کنید تا شناور داخل باک نوسان داشته باشه و عقربه هم تکان بخوره.

دوباره 20 لیتر دیگه و باز هیمن آزمایش، تا نهایتا باک کاملا پر بشه.
    اینجوری کاملا نسبت وضعیت مقدار بنزین و قرار گرفتن عقربه را پیدا میکنید.

9. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    امروز سوئیچ ماشین رو باز کردم (حالتی که چراغ های اخطار روشن میشن) و دیگه برنگشت سر جای اول و همونطور قفل شد.خلاصه منم سر باطری رو کندم تا چراغ ها خاموش شدند.

چاره چیه؟ مغزی باید عوض بشه؟ آیا تعویضش کار خودم هست یا نه؟

11. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

مغزی سوییچ نو و اصلی پیدا میشه ؟
    مغزی سوییچ قابل تعمیر هست ؟
    من هم مشگل مغزی سوییچ دارم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    امروز سوئیچ ماشین رو باز کردم (حالتی که چراغ های اخطار روشن میشن) و دیگه برنگشت سر جای اول و همونطور قفل شد.خلاصه منم سر باطری رو کندم تا چراغ ها خاموش شدند.

چاره چیه؟ مغزی باید عوض بشه؟ آیا تعویضش کار خودم هست یا نه؟

مغزی سوییچ نو و اصلی پیدا میشه ؟
    مغزی سوییچ قابل تعمیر هست ؟
    من هم مشگل مغزی سوییچ دارم

جناب parviz shirban

به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.

اتومبیل شما چه مدلی هست؟ منظورم بیوک و نوا، یا کاپریس و ایمپالا یا بلیزر و کامارو ....

گیر کردن سوئیچ چند عامل مختلف داره و ممکنه از مغزی سوئیچ مکانیکی ( محلی که سوئیچ در بغل ستون فرمان قرار میگیره و استارت زده میشه) باشه ، یا از مغزی سوئیچ الکتریکی ( در انتهای روی ستون فرمان)

هرکدام از این دو مورد روشهای باز و بسته کردن و تعمیرات یا تعویض خودش را داره تا اینکه ببینید مشکل از کجاست؟
    بیشترین احتمال در اینجور موارد مربوط به مغزی سوئیچ الکتریکی هست که در انتها و روی ستون فرمان قرار گرفته.

با باز کردن دوتا مهره نگهدارنده ستون فرمان به زیر داشبرد، و باز کردن دوتا پیچ نگهدارنده مغزی سوئیچ الکتریکی به ستون فرمان، این قطعه را در بیارید ( سوکت باید جدا بشه) و بیرون از محل نصب آزمایش کنید و ببینین آیا مقدار و اندازه حرکت کشویی رفت و برگشت این قطعه به خوبی انجام میشه یا گیر داره؟

اگر گیر داشت باید باز بشه تا بعد از بررسی ببینید قابل سرویس و استفاده مجدد هست یا خیر، و اگر بدرد نخورد ، قطعه نو خریداری و نصب کنید.

14. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گمون نکنم مشکل ماشین من الکتریکی باشه.چون سوئیچ نمیچرخه و قفل کرده.بنظرتون چیکار کنم؟ حداقل راهی نیست تا بشه ماشینو روشن کنم برم تا مکانیکی؟

16. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

جناب parviz shirban

به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.

اتومبیل شما چه مدلی هست؟ منظورم بیوک و نوا، یا کاپریس و ایمپالا یا بلیزر و کامارو ....

گیر کردن سوئیچ چند عامل مختلف داره و ممکنه از مغزی سوئیچ مکانیکی ( محلی که سوئیچ در بغل ستون فرمان قرار میگیره و استارت زده میشه) باشه ، یا از مغزی سوئیچ الکتریکی ( در انتهای روی ستون فرمان)

هرکدام از این دو مورد روشهای باز و بسته کردن و تعمیرات یا تعویض خودش را داره تا اینکه ببینید مشکل از کجاست؟
    بیشترین احتمال در اینجور موارد مربوط به مغزی سوئیچ الکتریکی هست که در انتها و روی ستون فرمان قرار گرفته.

با باز کردن دوتا مهره نگهدارنده ستون فرمان به زیر داشبرد، و باز کردن دوتا پیچ نگهدارنده مغزی سوئیچ الکتریکی به ستون فرمان، این قطعه را در بیارید ( سوکت باید جدا بشه) و بیرون از محل نصب آزمایش کنید و ببینین آیا مقدار و اندازه حرکت کشویی رفت و برگشت این قطعه به خوبی انجام میشه یا گیر داره؟

اگر گیر داشت باید باز بشه تا بعد از بررسی ببینید قابل سرویس و استفاده مجدد هست یا خیر، و اگر بدرد نخورد ، قطعه نو خریداری و نصب کنید.

من یک بیوک بی 4 مدل 57 رنگ ابی درباری قولنامه کردم
    سر قیمت با مالک به مشگل بر خوردیم
    تو قولنامه نوشتیم به شرط تایید مکانیک ولی مکانیک از چند جا عیب گرفت
    حالا می گم از قیمت کم کن ، میگه نه
    من هم قولنامه رو فسخ نمیکنم خلاصه ....
    اگه من قولنامه رو فسخ نکنم میتونه بیوک رو بفروشه ؟
    حالا این بیوک چه با سوییچ چه بی سوییچ استارت میخوره
    شماره شاسی همون وین نامبره ؟
    وین رو کجا دکود کنم ؟
    ممنون

18. 2 کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •