کسی از fw490 jeb خبر نداره که کی وارد ایران میشه
اگه این بیاد من قید fw 46 رو میزنم اینو میگیرم
کسی از fw490 jeb خبر نداره که کی وارد ایران میشه
اگه این بیاد من قید fw 46 رو میزنم اینو میگیرم
من بعد از کلی گشتن تصمیم گرفته بودم FW-490JAB با گارانتی نقش بخرم.
ولی همین امروز زده که موجودی 490JAB امروز تموم شده
حالا من چی بخرم؟
46 تموم شد حالا هم 490 تموم شد!!!
من میخواستم لپ تاب بخرم می خواستم ببینم AMD Turion چه جوریه
این مدل رو اکثر گارانتی ها دارن
فروشگاه های اینترنتی هم همینطور مثل دیجیکالا و...
من 1340رو از همه نظر بهترين 13 اينچي موجود ميدونم. تنها چيزي كه منو به شك ميندازه كارت گرافيكشه كه توي notebookcheck هم نگاه كردم متوسطه.
به نظرتون اين كارت ميتونه بازي هاي روز رو با گرافيك medium اجرا كنه ؟
ممنون ميشم اگه pami wega هم نظرشو بگه.
من خودم 1340 دارم خیلی راضیم. البته اول انتخاب کردم بعد راجع به لپ تاپ های موجود تحقیق کردم. ولی وقتی تحقیق کردم متوجه شدم هیچ لپ تاپی به پاش نمیرسه. هیچ مدل 13 اینچی وجود نداره که هارد دور بالا و رم DDR3 و پروسسور قوی و LED و اینجور چیزا رو با هم داشته باشه. اگه باشه هم قیمتش خیلی بیشتر میشه.
من تا الان فقط یه بازی ریختم روش. Pro Evolution Soccer 2009 که روون روون بدون هیچ گیری اجرا میشه. بازی های روز هم بستگی داره منظورت چه بازی هاییه. مثلا Crysis رو مسلما نمیتونه از پسش بربیاد. ولی بازی هایی که زیاد سنگین نباشن نباید مشکلی باشه.
FW490 JCB با گرافیک ATI 4650
اگه 13 اینچ میخوای بهترین انتخابه .فکر نکنم 13 اینچی با این گرافیک پیدا کنی کلا لپ تاپ کوچیک برای بازی مناسب نیست به خاطر اینکه lcd کوچیکی داره هم موقعی که بهش فشار زیاد میاری به خاطر اندازه کوچیکش زیاد گرم میکنه
اگه میخوای دنبالت حملش کنی شک نکن بهترین انتخابه اگه نه میتونی یک کیلو گرم اضافه تر رو تحمل کنی میتونی سراغ یه سری سونی و اچ پی با گرافیک 4650 بری![]()
SR490 DEB
2.6 6MB 1066
4GB
320
ATI 3470
LCD: 13.3
Weight: 1.8
1,700,000 تومن
البته سری Z هم هست که LED و رم DDR3 داره ولی قیمتاش بالای 2 تومنه.
Last edited by prowler88; 11-08-2009 at 22:03.
سلام
fw46gj/b گرون شده؟ مگه میشه؟ من زنگ زدم پرسیدم گفتن قیمتش همونه! میتونی زنگ بزنی تهران برای قیمت 1700 بهشون بگی! قیمت سر تا سر ایران ثابته کسی هم حق نداره گرون بفروشه!
زنگ بزنی احتمالا بر خورد میکنن![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)