نه دوست عزیز key نیست کرکه (---------) وقبلا هم با این کرک کار میکرده ولی خب احتمالش هم هست که کرک مشکل ساز بشه وبعد اینکه من الان در مغازه ام و سیستم تو خونه همچین مشکلی داره . حالا من سعی میکنم با key فعالش کنم ببینم چی میشه .
خیلی خیلی ممنون.
نه دوست عزیز key نیست کرکه (---------) وقبلا هم با این کرک کار میکرده ولی خب احتمالش هم هست که کرک مشکل ساز بشه وبعد اینکه من الان در مغازه ام و سیستم تو خونه همچین مشکلی داره . حالا من سعی میکنم با key فعالش کنم ببینم چی میشه .
خیلی خیلی ممنون.
سلام
آقا من یه اینترنت سکیوریتی 2011 دارم رو سیستم . آپدیتم هست . لایسنس هم داره ولی از دیروز دیگه بالا نمیاد . آیکن کاسپر نمیاد رو تسکبار و ازتو استارتم که کلیک میکنم روش بازم بالا نمیاد . چی کار باید کرد ؟
سیستمو با mbam اسکن کنین.در سیف مد.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم .
mbam چیه ؟
این نسخه Internet Security 2011 سرعت اینترنت رو میگیره ؟؟
سلام
فکر کنم نسخه شما 11.0.0.232 باشه که شما باید کامل ریموش کنید و بعد از ان اخرین نسخه ای که در سایت موجود هست را نصب کنید.
چون این نسخه زیاد باگ داره و یکی زا باگ هاش هم اجرا نشدن برنامه بعد از ریستارت شدن هست.
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
اگر منظور شما دانلود و اپلود باشه ؟
باید بگم خیر ولی روی ترافیک خیلی کم تاثیر داره ..
اون هم برای اینکه وقتی وارده سایتی میشید اول میاد سایت را چک میکنه و بعدش , سایت باز میشه.
که این زیاد تاثیری روی سرعت نداره.
من که تا بحال همچین مشکلی را نداشتم.
Last edited by Karkas20; 12-04-2011 at 15:53.
نه عزیز 11.0.0.400هست
فکر میکنم سیستم ویروسی شده . سیستم تو سیف مد هم بالا نمیاد آخه . الان داستان چیه ؟
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
میشه بگی چی هست ؟من سیف مد بالا نمیاد برام
دانلود اپدیت فول اسکن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
---
در محیط ویندوز اسکن کنین.میشه بگی چی هست ؟من سیف مد بالا نمیاد برام
سلام
دوست عزیز شما با برنامه ای که دوست خوبمون معرفی کردن اپدیت و اسکن کنید و نیازی به اکتیو کردنش با سریالی نیست
و برنامه Hitman pro
از طریق انلاین در محیط ویندوز اسکن کنید و هرچی پیدا کرد را ریموش کنید.
فقط قبل باید در قسمت settings این برنامه در سربرگ دوم لایسنس 1 ماهه را دریافت کنید
برنامه را میتونید در این لینک بستگی به نوع ویندوزتون دانلود کنید :
اگر دیدید که باز مشکل پا برجا است بهتر هست مشکل خود را در این انجمن مطرح کنید جناب Actrosکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید :-)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه سوال من لابه لایبقیه پست ها گم شد! دوستان یه راهنمایی هم به من بکنند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)