تون قسمت page layout تو قسمت page borders.
تون قسمت page layout تو قسمت page borders.
باید هر صفحه رو یه section بندی کنی و هر حاشیه رو برای کل متن نگذاری بلکه برای فقط همون سشن معرفی کنی.
رو یک سطر یا ستون؟!!!
بله اگر می خوایی تو یه ستون باشه باید ctrl +J یا گزینه جاستیفای رو انتخاب کنی.
ممنون ولی منظورت از حاشیه ها خط کش هست؟ اگه اره که این چ ربطی به این سوال داشت؟اگرم نه که من نفهمیدم چطوری تنظیم کنم و چرا؟!
در ضمن داش من یادم رفته بگم متن من بالای صفحه هست میخوام پایینش خط بندازه اونی که تو گفتی راست متن مینویسه و وسط خط میندازه! راه حل اینکه پایین وسط خط بندازه چی؟ این ستون گذاری به درد نمیخوره.
ویرایش، حل شد:
به این طریقه که یه خط می کشید بعد منوی Format باز میشه توی سربرگ ها بالا اونجا که رفتید گزینه Position رو بزنید بعد از قسمت With Text Wrapping گزینه وسطی که با ماوس روش برین مینویسه: Position in Middle Center With Square Text Wrapping رو بزنید، خط میاد وسط صفحه.
یا راست کلیک کنید روی خط بعد Format AutoShape بعد سربرگ Layout دکمه Advanced تو سربرگ Picture Position قسمت Horizontal قسمت Alignment رو Centered و Margin بزارید. پایین قسمت Vertical هم همینطوری انجام بدید. اگه خط رو کوچیک هم بکشید مثلا یه جای صفحه خودش درست میکنه از دو طرف میاره وسط صفحه تنظیم میکنه.
Last edited by Ghaioom; 04-05-2014 at 08:52.
با سلام خدمت اساتید زحمتکش! برای اینکه بتونیم در word2010 فیلم و صدا به متنمان اضافه کنیم چگونه بایستی اقدام کرد؟
2- 2- برای اینکه در word2010 وقتی بخواهیم روی یک عکس (کوچیک)حالتی قرار دهیم وقتی روی آن کلیک کردیم آن عکس برایمان مثل حالت نمایش عکس Picasa در بیاد و بزرگ شود یا به حالت بالنی در بیاید و زوم شود چیکار بایستی کرد؟...
سلام
یه سوال
بعضی اوقات مثل فایل زیر
یک شکل را که می گذارم
اجازه نمی دهد بالا یا پایینش متنی را بنویسم
ببینید چقدر فاصله انداخته ؟
می خوام دقیقاً متن بالا یا پایین شکل بنویسم فاصله ای نداشته باشد
سلام دوستان شبتون بخیر
آقا من یه فایل ورد قبلآً تو ویندوز 8 درست کرده بودم الان که ویندوزم رو عوض کردم
و ویندوز 7 ریختم اعداد داخل جداول همه بر عکس شده .در واقع درستش این بوده 22-128
که الان شده 128-22 .چه کار کنم مشکل برطرف شه آفیس هم 2010 هستش.
البته اعداد فارسی هستش.
سلام. ورد گاهی این بازیهارو داره. اگر توی یک فایل ورد دیگه کپی بشه درست میشه
احتمالا در ویندوز 8 از فونت خاصی یا نرم افزار خاصی برای تایپ استفاده کردین و حالا اون فونت یا نرم افزار در WIN7 وجود نداره
Last edited by kalantarahura; 06-05-2014 at 08:18.
فونت B TITR بودش و آفیس هم 2010 این ویندوزم همینطور هستش.
چک کنین ببینید که تنظیمات خدو ورد و همین طور تنظیمات WIN7 برای نگارش و اینکودینگ فارسی درستن یا نه. در نهایت اگر تونستین (و دسترسی داشتین ) یه بار هم روی WIN8 امتحان کنین و سپس روی ان به حالتی فایلتون رو ذخیره کنین که تمام فونت ها هم ذخیره بشن. امیدوارم درست بشه.
همچنین در تنظیمات ورد چک کنین که در منو در تب Advanced گزینه Numeral به حالت Context باشه (البته به شرطی که تنظیمات WIN7 هم درست باشن)
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)