تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 923 از 2403 اولاول ... 423823873913919920921922923924925926927933973102314231923 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,221 به 9,230 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام بچه ها
    آقا کسی هست که مودم TP-LINK مدل TD-8811 داشته باشه و جوری کانفیگ شده باشه که نیاز به کانکشن نباشه! می خوام اتو کانکت کنم هر کاری می کنم نمیشه!
    (سوال رو جای درستی نپرسیدم! پوزش)
    اول باید وارد کانفیگ مودم بشی
    192.168.1.1

user :admin
    password: admin

بعد تو قسمت advance setup باید کانفیگ رو انجام بدی
    vpi/vci رو براساس کد شرکتی که ازش اینترنت داری واد کن
    در مرحله بعدی ppoe رو انتخاب کن و بعدش نام کاربری و رمز عبوری که از شرکت گرفتی رو وارد کن
    در آخر هم save/reboot رو بزن تا دوباره مودم روشن بشه

2. این کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ظاهرا کاهش سرعت اندیشه سبز در شهرهایی مثل لاهیجان به خاطر محدودیت های فنی نیست، بلکه سیاست شرکت هست که سرعت این شهر ها رو در حد همون سرویسی که خریداری شده (حتی کمتر از اون) کاهش بده. وضعیت سرعت در سایر شهرهای شرق گیلان (مثل رودسر، لنگرود، آستانه، و غیره) چطور هست؟

با توجه به ISP های فعال در لاهیجان، بازار ADSL لاهیجان در اختیار دامون نت قرار میگیره که داره با قیمت های مشابه اندیشه، حداقل در لاهیجان از وضعیت فعلی اندیشه خدمات بهتری ارائه میکنه.

اگر تا پایان این ماه اندیشه سرعتش رو درست نکنه، من اشتراک ADSL خودم و تمام کسانی را که خودم براشون از اندیشه سرویس گرفتم، را لغو می کنم، و میرم سراغ دامون نت، تا اندیشه هم متوجه بشه که باید سرویس ها متوازنی در استان ارائه کنه.
    دوست عزیز شما اول خودت رو عصبانی نکن اینترنت ارزش این همه عصبانی شدن رو نداره
    امیدوارم اینترنت اندیشه هم به زودی به حال اولش برگرده اما اینکه بگی سیاست شرکته رو قبول ندارم
    چون تو شهرهایی که رقابت زیاده عقل حکم می کنه که با تمام قدرت کار کنه نه اینکه بازار جذاب لاهیجان رو به راحتی در اختیار سایر شرکتها قرار بده
    به نظر من مشکل لاهیجان مشکل فنی می تونه باشه و به زودی هم حل خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آقا ما دوباره تو انتخابش مونديم
    حالا انديشه بگيريم يا نه؟
    ولى هزينه مودم و راه اندازى نداره خوبه قصدم انديشست
    ولى رفتم شعبه جديدش ساعت هشت و نيم صبح
    دوتا فرم دادن اومدم پايين ديدم ماشينمونو بستن به جرثقيل دارن ميبرن...
    بابا چه گیری هستی هستی
    بگیر خودت رو راحت کن

5. این کاربر از hamed_totally بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrcivil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

باید اسم این تاپیک عوض شه تا صحبت بقیه دوستان شهرستانی هم به قول بعضیا در این context بگنجه!!!!
    نوشتید ADSL شهر رشت! خب عوضش کنید استان گیلان.
    خدمت اون کاربر لاهیجانی یا شرق گیلانی عرض کنم که من با اندیشه در رشت هیچ مشکلی نداشتم و ندارم. سرویسم 128 محدود هست و همیشه هم سرعت دانلودم مطلوبه. روز بین 60تا 120 و شب بین 20 تا 40
    با این سرویس، این سرعت ها مطلوبه.
    تهران از مخابراتش adsl میگرفتم . سرعت دانلود از 15 بالاتر نمیرفت. اگه حرفمو قبول نداری خودت برو بپرس!!!!

7. 2 کاربر از mrcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

پيش فرض

نه قرمز، نه آبی، ما همه سبز سبزیم!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

نه قرمز، نه آبی، ما همه سبز سبزیم!

عمو جان فکر نمی کنی آدرس رو اشتباه اومدی!!!!!!!

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

باید اسم این تاپیک عوض شه تا صحبت بقیه دوستان شهرستانی هم به قول بعضیا در این context بگنجه!!!!
    نوشتید ADSL شهر رشت! خب عوضش کنید استان گیلان.
    خدمت اون کاربر لاهیجانی یا شرق گیلانی عرض کنم که من با اندیشه در رشت هیچ مشکلی نداشتم و ندارم. سرویسم 128 محدود هست و همیشه هم سرعت دانلودم مطلوبه. روز بین 60تا 120 و شب بین 20 تا 40
    با این سرویس، این سرعت ها مطلوبه.
    تهران از مخابراتش adsl میگرفتم . سرعت دانلود از 15 بالاتر نمیرفت. اگه حرفمو قبول نداری خودت برو بپرس!!!!
    دوستان درست می گن
    تقریبا از اواخر سال گذشته سرعت اینترنت شرکت اندیشه در سطح شهر لاهیجان خیلی پایین اومد

درباره اینکه رشت به استان گیلان تغییر کنه من هم موافقم
    بهتره به مدیر تایپک بگیم که عوضش کنه

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

پيش فرض

عمو جان فکر نمی کنی آدرس رو اشتباه اومدی!!!!!!!

نه پسرم!
    درست اومدم!

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اول باید وارد کانفیگ مودم بشی
    192.168.1.1

user :admin
    password: admin

بعد تو قسمت advance setup باید کانفیگ رو انجام بدی
    vpi/vci رو براساس کد شرکتی که ازش اینترنت داری واد کن
    در مرحله بعدی ppoe رو انتخاب کن و بعدش نام کاربری و رمز عبوری که از شرکت گرفتی رو وارد کن
    در آخر هم save/reboot رو بزن تا دوباره مودم روشن بشه
    آقا من دقیقاً همین مراحل رو میرم ولی با موفقیت انجام نمیشه! یعنی دوباره باید دستی کانکت کنم.

تو قسمت advance setup همچین وضعیتی موجود هست

لازم نیست که اینا حذف بشه!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما اول خودت رو عصبانی نکن اینترنت ارزش این همه عصبانی شدن رو نداره
    دوست عزیز، من نمیدونم شما از اینترنت برای چه کاری استفاده می کنید، ولی من به عنوان یک توسعه دهنده نرم افزار، که پروژه هاش رو آنلاین میگیره و آنلاین تحویل میده، کل شغلم وابسته به اینترنت هست. در همون مدت 2 هفته ایی که شرکت اندیشه سبز در ترافیک HTTP اختلال ایجاد کرده بود، نزدیک بود من برای یک پروژه تحقیقاتی حدود 2 میلیون تومن ضرر کنم. در شرایطی که شرکت اندیشه سبز هیچ توضیح درستی برای اختلالات بوجود اومده نمی داد. در همین هفته اول سال 90، روزها گاهی بین 5 تا 10 بار قطعی ADSL داشته. یکی اینترنت میگیره باهاش بازی آنلاین میکنه، یا شب تا صبح آهنگ دانلود میکنه، یک هفته هم اگر اینترنتش قطع بشه، خودش رو با چیز دیگه ایی سرگرم میکنه. یکی هم مثل من، شغلش وابسته به پایداری اتصال اینترنت هست، و حتی اگر هم مشکلی پیش بیاد، نیاز داره جواب درستی به مشتری های خودش بده.

امیدوارم اینترنت اندیشه هم به زودی به حال اولش برگرده اما اینکه بگی سیاست شرکته رو قبول ندارم
    این رو باید تشریف ببرید دفتر شرکت اندیشه، و به خودشون بگید. ما که رفتیم، مدعی شدند کاهش سرعت در لاهیجان سیاستی هست که از دفتر رشت بهشون تحمیل شده.

آقا ما دوباره تو انتخابش مونديم
    حالا انديشه بگيريم يا نه؟
    شما که رشت هستی، مشکلاتی که من مطرح کردم، مربوط به لاهیجان بوده. توی شهر رشت اگر از این مسخره بازی ها در بیارند، ISP های دیگه اینها رو له می کنند. همانطور که دو سال قبل، با هزینه های بالا و کیفیت پایینی که ارائه می کردند، نزدیک بودن توسط پارس آنلاین از دور خارج بشند، ولی تونستند با تغییر سیاست مناسب، جایگاه خودشون رو بهبود بدند.

منِ مشتری نه با شرکتی پسر خاله هستم، و نه با شرکتی پدر کشتگی دارم. مشتری سرویس خوب و ارزون میخواد. من مدت ها به هر کسی که خواسته در لاهیجان سرویس بگیره، گفتم از اندیشه بگیره، چون سرویس دهی خوبی داشته. امروز هم میگم فعلا از اندیشه نگیره، چون وضعیت سرویسش در لاهیجان بسیار نامتعادل و ضعیف شده. فردا اگر خوب شد، دوباره از سرویسش تعریف می کنم. سرویس دهی خوب باید استمرار داشته باشه، نه اینکه در یک بازه زمانی مشخص سرویس دهی خوب باشه، بعدش که مشتری جذب شد، سرویس دهی خراب بشه. بعضی ها تصور می کنند که اگر فلان شرکت بیشتر از سرعت درج شده در قرارداد میده، پس منتی روی سر مشتری داره، در حالی که هیچ شرکتی عاشق چشم و ابروی مشتری نیست. همه شرکت ها به دنبال کسب سود هستند. شرکتی که سرویس ارزونتر میده، یا مودم رایگان میده، یا سرعت بالاتر از قرارداد میده، همه این کارها را در چارچوب سیاست های تجاری خودش برای کسب سود بیشتر انجام میده، نه برای رضای خدا یا عشق و علاقه به خلق الله. اگر فرضا شرکتی مثل گوگل در سان فرانسیسکو اینترنت پرسرعت رایگان ارائه میکنه، به این خاطر هست که درآمد این شرکت وابسته به گسترش نفوذ اینترنت هست، و از این طریق به طور غیر مستقیم کسب درآمد میکنه. در همچین حالتی اگر فردا سرعت اون سرویس رایگان نصف بشه، و مشتری اعتراض کنه، شرکت نمیتونه منت سر مشتری بزاره که سرویس رایگان ارائه کرده! بلکه باید برای حفظ سود خودش جوابگوی مشتری باشه، وگرنه بازار خودش را از دست میده.

لازم نیست که اینا حذف بشه!؟
    بله؛ باید همه اینها رو حذف کنید. یک اتصال جدید از نوع PPOE (نه Bridge) در همین صفحه مودم اضافه کنید، VPI/VCI هم 8/35 هست. باید Quality of Service (یا همون QoS) رو هم تیک بزنید. در همون صفحه تنظیمات که دارید اتصال جدید درست می کنید، گزینه ایی برای دریافت یوزرنیم و پسورد PPOE وجود داره که باید اونها رو وارد کنید. گزینه ایی هم برای Dial on demand وجود داره که باید اون رو تیک بزنید. نهایتا باید Save/Reboot را بزنید، تا تنظیمات ذخیره بشه و مودم ریست بشه. می بخشید، من مودم 8811 دم دستم نیست که بخوام مراحل را دقیقا با جزئیات براتون تشریح کنم.

13. این کاربر از VDeveloper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

همه جا ابیته...
    من بازیو با کارت TV دیدم و گل بازیم با ADSL دانلود کردم بعد نگین پست نامربوط زد

15. این کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •