سلام
اقا کسی بازی crash 4 psp رو داره
خواهشا یکی لینکش رو بزاره
ممنون![]()
سلام
اقا کسی بازی crash 4 psp رو داره
خواهشا یکی لینکش رو بزاره
ممنون![]()
سلام
اقا کسی crash 4 psp رو داره
لطفا کسی لینکش رو بزاره
ممنون![]()
اینجا تاپیک مخصوص بازی های این کنسول هست برای دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو پیدا کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاويري از بازي Little Big planet براي psp
به دليل در خواست دوستان بقيه عكس ها رو فقط لينكشون رو ميزارم خودتون زحمت ديدنشون رو بكشيد.ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rassool; 25-07-2009 at 21:58.
سلام ،
اینو دانلود کنید ، همه فرمت ها رو به هم تبدیل میکند از فیلم و آهنگ گرفته ، تا ایمیج و ایزو ، مجانی هم هست
لینک دانلود :
این هم سایتش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از لینک !
میگم اگه بازیازو از iso به CSO تبدیل کنیم...حجمش که کم میشه کیفیت یا گرافیک کم نمیشه؟!
گرافیک کم نمی شه ولی برای بعضی از بازیها بعضی لز جاهاش کند اجرا می شه البته زیاد محسوس نیست
ولی بهتره بازی های که نیاز به پردازش سریع دارن رو با iso بازی کنی
سلامنظرتون راجع به این مموری کارت چیه ؟
داخلش هم اینه
ایا از نظر سرعت به ارجینال می رسه ؟
سلام دوستان من احتمالا تا هفته ی آینده psp می خرم.اما هنوز مرددم که 2000 بگیرم یا 3000
حالا یه سوالی از شما دارم واقعا خرید psp 2000 رو الان توصیه می کنید؟یعنی اگه من psp 2000 بخرم ضرر نکردم.یه مسائلی شنیدم در باره ی کپی خور شدن psp3000 مثلا اگه psp خاموش بشه ما باید دوباره کپی خورش کنیم.از یه مغازه توی شیراز پرسیدم کپی خور شده گفت بله و طوری گفت که اصلا مشکلی نداره!من می خوام یه چیزی بخرم که خیالم راحت باشه.شما الان خودتونو بذارید جای من
کدوم رو می گیرید؟من باید نگران کپی خور بودن 3000 باشم اگه از نظر شما کپی خور بودن 3000 مشکلی نداره من 3000 می گیرم اما اگه می بینید که 3000 دنگ و فنگ داره پس همون psp slim بهتره
سوال بعدی من اینه که مموری چند گیگ برای psp کافیه؟ و بازی روی psp رو چه جوری باید انجام داد؟بازهاش چه شکلیه؟دیسک داره؟
و به غیر از god of war chines of olympus یه چندتا بازی بسیار زیبا بهم معرفی کنید.شنیدم resistance و mgs هم داره!(این lbp براش اومده؟)
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)