من این بازی رو قبلن رو همین سیستمم بازی کردم ولی حالا هر کاری می کنم اجرا نمی شه یعنی موقع اجرا no response میزنه!می گه game.dat مشکل داره!رفتم یکی دیگه خریدم اونم همین طوری شد!سیستمم{ 2 گیگ رم.2400 دو هسته ای.کارت گرافیک 256 }
من این بازی رو قبلن رو همین سیستمم بازی کردم ولی حالا هر کاری می کنم اجرا نمی شه یعنی موقع اجرا no response میزنه!می گه game.dat مشکل داره!رفتم یکی دیگه خریدم اونم همین طوری شد!سیستمم{ 2 گیگ رم.2400 دو هسته ای.کارت گرافیک 256 }
خوب سوالتون یه خورده کلی بود ولی اگه منظورتون بازیه خاصیه اسمش رو بگید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد...
منم با مجید جون موافقم... فکر کنم یکی دوتا پچ هم برای رفع مشکلات این بازی اومده بود(البته متخصص پچhavas_1980 هست)ولی شما توی این تاپیک یه سری بزن ودرخواست پچ و کرک درست وحسابی رو بده انشاالله مشکلت حل میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ازهمگی
بعد یچیز دیگه من اینو رو ویندوز سون بازی میکنم و دو تا فایل برای اجرا داره یکی برای دایرکت ایکس 9 یکی برای 10
من 10 رو اجرا میکنم.حالا میگم شاید بخاطر این هم باشه چون سون دایرکت 10 نداره و یدونه 11 آزمایشی داره انکار...
سی پی یو هم دماش مناسبه دماش بالای 50 نمیره.در ضمن ممکنه cpu شما over heat میشه.
ما سرعتمون افتظاحه باید پچ هم دانلود کنیم![]()
Virtuna Tennis 2009
چندماهه که pes2009 گرفتم.مدتیه که سیو هام خراب میشن.مثلا وقتی میخوام مسترلیگ رو لود کنم از ظاهر سیو هام مشخصه که خراب شدن وبعد از لود از بازی میاد بیرون و ارور میده.حتی یه فوتبال دیگه گرفتم ولی بارم ارور داد
احتمال میدم مشکل از بازی باشه چون الان هر وقت تا یکی از شهر ها میرم(جرو سالم) یدفعه گیر میکنه.
همچین موردی تو تاپیک بازی گذارش شده بوده انگار که یه نسخه مشکل دار بوده تو بازر قبلا که همچی
ن مشکلاتی داشته(منم اینو خیلی وقت پیش خریدم احتمالا از همون نسخه مشکل داراست)حالا باید برم
ببینم شاید پچ بشه براش پیدا کرد البته اگه حجمش کم باشه....اگه نباشه که میرم بدونه جدید میگیرم.
مرسی ./
سلام
من بازی Call of Duty5 رو نصب کردم ولی خیلی کند بالا میاد فک میکنید علتش چیه؟
ram 2G
vga ATI4850
cpu AMD4550 *
MB Asus 8TI Deluxe
* یه کم شک دارم(الان پشت سیستم خودم نیستم)ولی تو همین مایه هاست
سلام دوستان
يه سوالي در مورد GTA SA دارم
هنگام اجراي بازي با پيام زير مواجه ميشم
Cannot find enough available video memory
مشخصات سيستم:
CPU:Core 2 Duo 2.50
RAM:2 GB
VGA: 8500
ممنون ميشم كمكم كنيد
من CAll Of Duty: World At War رو ریختم ولی وقتی میخوام بازی کنم توی قسمت انتخاب نوع بازی وقتی normal رو میزنم اصلا اجرا
نمیشه.
الان به نظر شما بازی مشکل داره یا ....؟
کسی این جا جواب من نمی ده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)