Protocol version 47
Exe version 1.1.2.5 (cstrike)
Exe build: 10:56:59 Oct 3 2005 (3266
من توی اکثر سرور های معروف (ایران بکس-آسیا تچ و...) رفتم ولی همشون همین ارورو میده.
ویرایش:ورژن بازی که استفاده کردم cs16full_v7 و پچ v23x
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
Protocol version 47
Exe version 1.1.2.5 (cstrike)
Exe build: 10:56:59 Oct 3 2005 (3266
من توی اکثر سرور های معروف (ایران بکس-آسیا تچ و...) رفتم ولی همشون همین ارورو میده.
ویرایش:ورژن بازی که استفاده کردم cs16full_v7 و پچ v23x
Last edited by Amir rza; 19-01-2013 at 22:57. دليل: vr
عجیبه چون اروری که داد مربوط میشه به پروتوکل بازی که الان سرور ها همه 2 پروتکله ان در نتیجه میرسیم به پچ شما
پچ 23 معمولی هم بزنی جواب میده این 23x معلوم نیست چطوریه
حالا محض اطمینان میتونی این فایل که بهت میدم رو جایگزین کنی تو پوشه اصلی کانترت احتمالا رفع شه مشکل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی درست نشد
میشه پچی رو که شما استفاده میکنید لینکشو بذازید یا لااقل اسمشو بگید.
(مشکل از آنتی چیت نیست؟من قبلا از 12.3 استفاده میکردم ولی الان که 13.1 استفاده میکنم اینطوریه.)
Last edited by Amir rza; 20-01-2013 at 20:27.
سلام.
یکی از دوستان لینک دانلود تمام چیز هایی که احتیاج داره رو بده (خود بازی ، پچ و ...)
ممنون![]()
نسخه من پچ رو خودش داشت و 23b هست
شما همون 23 بگیری کافیه همون 23 معمولی خوبه یه سرچ بزنی برات لینک میاد تو گوگل!
آنتی چیت هم باید همیشه اخرین ورژن باشه ولی عجیبه که sxe بخواد به پروتوکل ایراد بگیره!!
جناب مسعود93 پست اول رو بخون
سلام.
من میخوام نسخه ای که تو سافت پدیا هست رو دانلود کنم ، کسی هست که این نسخه رو دانلود کرده باشه ؟ سالمه و میشه آنلاینش کرد ؟ (همونی که لینکش تو پست اول هست)
اگه سالمه ، نسخه فول رو دانلود کنم یا استیم ؟
حجم فولش 270 مگه ، استیمش 300 خورده ای.
بهترین پچ چه ورژنی هست ؟ (اگه میشه لینک دانلودش رو هم بزارین)
ممنون![]()
Last edited by masoud93; 21-01-2013 at 14:23.
همه چیزش پست اول هست
شما نسخه سافت پدیا رو بگیر با یه پچ که اصلا فرقی نمیکنه چی باشه حالا معروف ترین هاش 21 23 هستن که فرق 21 و 23 سر اینه که 23 بات داره ولی 21 نداره
خودم هم داشتمتش و دارم و سالم هست خیالت راحت
بعدشم میری Sxe میگیری از سایت خودش و نصب میکنی و قبل از اجرای بازی sxe رو باز میکنی
لینک تو پست اول هست اگر پاک شده بودن یه سرچ بزن تو گوگل کلی لینک میاد![]()
حذف شود ...
Last edited by masoud93; 21-01-2013 at 15:28.
سلام، من توی کانتر سورس توی یه سرور Ban شدم ( سرورش خارجیه )، علتش هم نوشته بود به دلیله Wallhack که من نه بلدم از این کارا بکنم نه تا حالا کردم ! خلاصه از دوستان کسی راهی سراغ داره که بتونم سرور رو دور بزنم و وارد بازی بشم ؟ در ضمن اینم بگم که از نرم افزارهای مخفی کردن آی پی و قند ش.ک.ن هم استفاده کردم ولی جواب نداده، خواهش میکنم کمکم کنید .
اگر با ip بن شده باشید که با عو شدنش میپره البته اسمتون هم باید عوض بشه ولی اگر با روش های دیگه بن کرده باشه مثلا sxe bann دیگه راهی نداره یعنی عملا خیلی سخت و غیرممکنه چون از روی ID مادربورد یا هارد دیسک بن میشید دیگه با اون سیستم نمیشه رفت تو اون سرور
حالا درست یا غلط اگر طرف فکر کنه wallhack دارید مطمئنا یه بن خیلی سنگین استفاده میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)