سیم کارتی که پست برام آورد رو طبق دستور العمل که تو سایت هم گفته شده میخواهم فعال بکنم.
میگه شما قبلا این سیم کارت رو به یوسیم تبدیل کردید و انجام این درخواست برای شما ممکن نیست.
کسی تو نسته این مشکل رو حل بکنه؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سیم کارتی که پست برام آورد رو طبق دستور العمل که تو سایت هم گفته شده میخواهم فعال بکنم.
میگه شما قبلا این سیم کارت رو به یوسیم تبدیل کردید و انجام این درخواست برای شما ممکن نیست.
کسی تو نسته این مشکل رو حل بکنه؟
محدودیت سرعت نمیخاد برداشته بشه ایا؟ داستان چیه؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
فرق کیفیت ساخت تو اینه من یه مودم دی لینک تایوانی دارم برای سیم کارت همراه اول یه مودم تی پی لینک چینی هم دارم دی لینک با اینکه قدیمی تره ، خیلی ، هر دو هم کت 4 هستند و با پورت 100 مگابیتی . اون وقت تی پی لینک رو که به آی پی تی وی صدا سیما وصل میکنم ترتر میزنه .. دی لینک ه بدون وقفه پخش میکنه ! تازه همراه اول تو محله ما نصفه نیمه آنتن میده
همراه اول عالیه من adsl استفاده میکنم اما یه هدیه یک گیگ یک ماهه برام داد که گفتم استفاده کنم دیدم سه تا نه صبح مجانی هست حالا فقط گذاشتم تو ساعت مجانی دانلود هام رو انجام میدم سرعت هم در اون تایم با 4g+ حدود 16 مگابیت هست که خیلی عالیه. دستشون هم درد نکنه
مثل بقیه که محدود شدی و سرعتت اومد پایین میای همینجا همراه اولو میگیری به فحش![]()
حتا با سرعت محدود 10 بار بهتز از dsl مسخره دزد
قابل توجه دوستانی که اشتراک فیلیمو دارن و ترافیک رایگان فیلیمو استفاده میکن
چند روز پیش دیدم توی سایت فیلیمو اشتراک همراه اول حذف شده و به این فکر کردم که نکنه ترافیک رایگان نیست
واسه همین یک ایمیل زدم به فیلیمو و جویا شدم این جوابشون بود
با توجه به اینکه داشتن اینترنت رایگان هرکدام از اپراتورهای اینترنتی برای مشترکین فیلیمو مستلزم وجود قراردادی دوطرفه بین فیلیمو و اپراتورهای مربوطه میباشد، ممکن است که در آینده و با توجه به شرایط موجود تعداد این اپراتورها کاهش یا افزایش داشته باشد(در قسمت قوانین این مورد ذکر شده است) ما در تلاشیم تا با رفع مشکلات موجود هرچه سریعتر شرایط را به حالت قبل بازگردانده تا ترافیک کاربران همراه اول مجددا رایگان شود. قابل ذکر است که با توجه به حضور فیلیمو در لیست سایتهای برتر ایران در حال حاضر استفاده از این سایت برای کاربران اینترنت همراه اول نیمبها محاسبه می شود.
یعنی اینکه بدون اطلاع رسانی ترافیک رایگان برداشتن
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستانی که گوشی سامسونگ دارند اون بخشی که مشخصات شبکه و باند و پهنای باند رو نشون میده کدام قسمت هست؟
خیلی راضی هستی از تعویضی که انجام دادیا[emoji16]
از رو ios بخوای بری اندروید خیلی سخته
من یه بار انجام دادم ۲۰ روز بیشتر نتونستم تحمل کنم دوباره برگشتم
خیلی سخته ولی خب من زیاد کار خاصی نمیکنم
الان چهارساله من دارم پشت سر هم ایفون استفاده میکنم از ایکلاد اپل واچ و مک گرفته تا همه چیش
ایفون لامصب ی حسی خاص میده بهت تو دیده انگار مثل سواد میمونه ادم دستش میگیره ادمو ی طور دیگه تحویل میگیره خرش برو تره اینو همه میدونن متاسفانه
چون ایفون 7 پلاس داشتم الان سامسونگرو گرفتم سامسونگه صفحش عالی تره طراحیش قشنگه سرعتش تو فورجی بیشتره volte و vowifi ساپورت میکنه
کلا خیلی قابلیت زیاد تر داره اون محدودیت هارو نداره بعد باطری خیلی بیشتر از ایفونه نگه میداره
منم سال پیش xz سونی خریدم دو ماه بیشتر نتونستم کار کنم سون پلاس رو گرفتم البته سونیه دوربینش حرف نداشت تو روز عکس حدود 20 مگ حجم دار با کیفیت عالی میگرفت کوالکام هم بود چیپش
ببینم چقد میتونم با این گوشی کنار بیام ولی لامصب اینقد قابلیت و ازین داستانا داره ادم از بیکاری فقط دوست داره باش ور بره
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)