یادش رفته شاتل فیرپالیسی گذاشته یذره دانلود کنی 10 روز میری تو بلک لیستش!! ما هم که نمیدونیم !!![]()
یادش رفته شاتل فیرپالیسی گذاشته یذره دانلود کنی 10 روز میری تو بلک لیستش!! ما هم که نمیدونیم !!![]()
دوستان اعتراض فایده نداره و خودشون میدونن چه افتضاحی به بار آوردن
تنها کاری که از دست ما بر می اد اینه که تبلیغ منفی علیه مخابرات بکنیم و در وسعمون کاربر از این سرویس دهنده گرامی ! بپرونیم!
بد گفتن در دوست و آشنا ها امضای شما و ...
در فروم یکی از مجلات سخت افزار جریانی علیه یکی از شرکت های گارانتی شکل گرفت و شرکت هم مجبور به عوض اسمش شد!
از دوستان هم تقاضا دارم یه اسپید جدید تو امضاشون بذارن و اسپید تست های سرعت بالا رو بردارن
-------------------------------------------
در ضمن بحث شرکت هایی مثل شاتل رو پیش نکشید همشون دزدن
ممنون
آخه با چه منطقی سرعت 128 از 512 بیشتره! پول بیشتر، آش کمتر؟!![]()
اینقدر نگین دیگه.بیان 128 نامحدود بگیرین.همینقدر هم گرفته میشه ها!!!عجب وضع داغونی داریم ما با این مخابرات
نه تنها شاتل دزده بلکه مخابرات هم دزده / خیلی عوضی اند همه شون
سلام . دوستان من یه مشکلی برای مودمم پیش اومد مجبور شدم ریستش کنم . بعد از اینکه ریست کردم و دوباره کانفیگ کردم دیگه به اینترنت وصل نشد :((((( کسی تا حالا این مشکل براش پیش نیومده ؟ چیکارش کنم ؟ مگه vpi و vci مخابرات 8 و 85 نیست ؟ قبلا هم چند بار مودم و رو ریست کردم و دوباره کانفیگ کردم ولی هیچ وقت اینطوری نشده بود خواهشا اگر کسی راه حلی به ذهنش میرسه راهنمایی کنه 2020 هم جواب نمیده
vpi و vci مخابرات 8 و 81
شانس منه تا اوایل مهر 512 شش ماهه م تموم نمیشه اونموقع هم بیام 128 بگیرم تا نوبت من بشه سرعت همونم که 70 بود میاد زیر 30![]()
دم شما گرم![]()
الان بیشترین سرعت رو کدوم سرویس داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)