خوبش از خوب مخابرات بهتره بدش هم از حالت بد مخابرات بدتره.این توصیف کلی اسیاتک بود.
خوبش از خوب مخابرات بهتره بدش هم از حالت بد مخابرات بدتره.این توصیف کلی اسیاتک بود.
ای کاش کل مشترکین اواسیس رو منتقل میکردن به اسیاتک نه فقط فیبرنوری ها رو.لااقل یه فیضی هم از اونجا میبردیم
Last edited by alimail3248; 28-01-2014 at 10:28.
حالا بریم آسیاتک اوضاع بهتر میشه یا بدتر؟ اشتراک های فعلی که داریم چی میشه؟ اصلا به چه حقی جا به جا می کنن؟ :|
ای لعنت به آسیا تک.حالا واسه یه 512 نامحدود باید 90 تومن بدیم؟؟؟؟آخه این خوشحالی داره؟
دوستان سرویس هاش رو نگاه میکنم وحشتناک گرونه من 1 مگ نامحدود از پاسماناماد میگرفتم ماهی 280 گیگ دانلود میکردم فقط 46 تومن حالا باید واسه 512 تازه زیر 50 گیگ 46 تومن بدیم خدا کنه تعرفه ها مخابرات رو بدن به ما
قاعدتا باید با تعرفه مخابرات بهمون بدن.چون ما با مخابرات قرارداد بستیم.این رو هم پیمانی دادن به آسیاتک.
راستی به جای چلچله تو خوزستان کبکی (کوگ)چیزی نمیدن؟
تعرفه های آسیاتک اجرا میشه - میتونید زنگ بزنید به آسیاتک و بپرسید
من همین الان زنگ زدم
همه چی میشه آسیاتک
اینم نعرفه ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 درصد مالیات و عوارض و آبونمان مخابرات هم به تعرفه های بالا اضافه کنید .
در اینصورت میشه گفت دانلود تعطیل ...البته برای من 20 گیگ کافی و حتی خیلی زیاده .
مثلا این تعرفه :
اينترنت پرسرعت چابک نامحدود برنزي 1024 با امکان تبادل حداقل 20 گيگ 1024 459000
تا 20 گیگ سرعت 120 هست ، بعد از این سرعت یک سوم تا نصف میشه.
Last edited by Ostad AliReza; 29-01-2014 at 11:32.
واقعا مسخره س ! حالا از کی اجرایی میشه؟ مثلا این اشتراک فعلی من که نامحدوده رو چجوری حساب می کنن؟ به روال سابق یا طبق تعرفه های جدید آسیاتک؟
البته من هرچی سعی می کنم وارد سیستم آسیاتک نمیشه خوشبختانه. شما تا حالا لاگین کردید؟
بعد اون دو شرکت دیگه رو هم قراره منتقل کنن جایی؟ (ضحی کیش و..)
همه جای دیگه وقتی 200 به بالا پول می گیرن اینترنت ددیکیت میدن این دیگه کیه 190 تومن میگیره تازه اجازه 100 گیگ ترافیک رو میده!!!
خداییش به بعضی ها تو دزدی و حروم خوری اخرشن . شما هم ازچاله در اومدین افتادین تو چاه
Last edited by arash59b; 29-01-2014 at 17:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)