دانهیل قهوه ای و سبز رو تست کردم همه تصورات ذهنیم رو بهم زد کصافطقهوه ایش که بوی صابون میداد...فرش هم که قبلا بوش رو زیاد شنیده بودم ولی نمی دونستم دانهیل.کلا از برند دانهیل نا امید شدم
برعکس سیگارهاش اصلا ادکلن های خوبی نمیزنه...
دانهیل قهوه ای و سبز رو تست کردم همه تصورات ذهنیم رو بهم زد کصافطقهوه ایش که بوی صابون میداد...فرش هم که قبلا بوش رو زیاد شنیده بودم ولی نمی دونستم دانهیل.کلا از برند دانهیل نا امید شدم
برعکس سیگارهاش اصلا ادکلن های خوبی نمیزنه...
داداش سیگار بده ها
شما چه بویی دوست داری:
خنک-تلخ-شیرین؟؟؟
دوستان الان یه چیزی نشونتون میدم دیگه کلا قید هر چی برچسب شبنمو از این دست برچسباست بزنید...با توجه به این چیزی که الان میذارم خودتون متوجه میشید که بر چسب شبنم چقدر کشک و الکیه.یه نگاهی به لینک خبری که براتون اینجا میذارم بندازید و عکسای خبرو که ببینید خودتون متوجه میشید...خبر درباره انبار لوازم آرایش تقلبیه که تو عکساش خیلی راحت میتونید ببینید که چقدر تو انبار لوازم آرایش تقلبی برچسب شبنم کشف شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسش:
![]()
دوست خوبم از اطلاع رسانی ت ممنونم!
ولی همچینم کشک کشک نیس!!
اگه شماره روی برچسب شبنم رو اس ام اس کنید پیام تاییدیه باید به این صورت براتون ریپلای بشه که (اینجا در خصوص ادکلن) علاوه بر تایید جنس ، نام کمپانی ، مدل محصول و سایز محصول رو ارائه کنه!این عامل باعث انحصاری شدن کد مندرج باشه که صحت ارجینال بودن رو تایید میکنه
ولی بعضی از کدهارو که اس ام اس میکنی فقط مینویسه مورد تایید است که جای شک رو این موارد جایز هست!!!![]()
در مورد ادکلن ، لیبل وزارت بهداشت خیلی معتبر تر از شبنمه! ولی خوب ، برچسب شبنم یه جوراایی شرط لازم هم نیس ، چه برسه به کافی....
داداش شما مگر داخل ایران زندگی نمیکنید؟!!!!
ببخشید دیگه همه باید عادت کرده باشیم به این جور مسائل در تمام سطوح جامعه دزدی کلاه برداشتن عادی شده من جایی و موضوعی نمیبینم که دزدی داخلش نباشه اگر کسی میشناسه معرفی کنه
خبر ربطی به موضوع تاپیک نداره ,پس ترجیحا ادامه ندید بحث رو...![]()
سلام: دوستان عزیز من دنبال ادکلن با بوی تنباکو میگردم .نظرتون در مورد Thierry Mugler - A Men Pure Havane و Lanvin - Avant Garde Men و Dolce & Gabbana- The One چیه ؟ دوستانی که استفاده کردن چه توصیه ای دارند . نظر خودم روی A Men Pure Havane هست. از Dolce & Gabbana- The One در سایتهای خارجی بخاطر موندگاری کم انتقاد شده.از Avant Garde Men هم تعریف کردن . درضمن captain black هم دارم ولی بوی تنباکو با کلاس تر مورد نظرم هست.
دوست عزیز من تجربه ای در مورد بقیشون ندارم
فقط اینو میتونم بهتون بگم پیورهاوانا از تری ماگلر عطریه که از لحاظ ماندگاری مشهور هست در بین عطرها((جز ماندگارترین ها هست))
و بوی خاص و بسیار باکلاسی داره و نت نهاییش بسیار زیاد بوی پیپ میده
منتهی یک کمی سنگین هست (من احساس میکنم خیلی برای سنین جوون اینا نباشه البته این مطلب سلیقه ای هست)
ولی شخصا هرکسی بپرسه یک عطر گرم و عالی مردونه معرفی کنید با قطعیت همینو میگم![]()
ممنون از پاسختون من هم خیلی جوون نیستمدر مورد قیمت اطلاعی دارید؟ یکی از سایتها 230 زده !!!! اینکه گفتن ته بوی البالو داره درسته ؟
راستی هرود از مارلی رو تست کردید اونهم تنباکویی هست و بوی خیلی خوبی داره ولی قینتش بالاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)