تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 922 از 1185 اولاول ... 4228228729129189199209219229239249259269329721022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,211 به 9,220 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ?????؟؟؟؟؟؟

پيش فرض

دانهیل قهوه ای و سبز رو تست کردم همه تصورات ذهنیم رو بهم زد کصافطقهوه ایش که بوی صابون میداد...فرش هم که قبلا بوش رو زیاد شنیده بودم ولی نمی دونستم دانهیل.کلا از برند دانهیل نا امید شدمبرعکس سیگارهاش اصلا ادکلن های خوبی نمیزنه...

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دانهیل قهوه ای و سبز رو تست کردم همه تصورات ذهنیم رو بهم زد کصافطقهوه ایش که بوی صابون میداد...فرش هم که قبلا بوش رو زیاد شنیده بودم ولی نمی دونستم دانهیل.کلا از برند دانهیل نا امید شدمبرعکس سیگارهاش اصلا ادکلن های خوبی نمیزنه...
    داداش سیگار بده ها
    شما چه بویی دوست داری:
    خنک-تلخ-شیرین؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان الان یه چیزی نشونتون میدم دیگه کلا قید هر چی برچسب شبنمو از این دست برچسباست بزنید...با توجه به این چیزی که الان میذارم خودتون متوجه میشید که بر چسب شبنم چقدر کشک و الکیه.یه نگاهی به لینک خبری که براتون اینجا میذارم بندازید و عکسای خبرو که ببینید خودتون متوجه میشید...خبر درباره انبار لوازم آرایش تقلبیه که تو عکساش خیلی راحت میتونید ببینید که چقدر تو انبار لوازم آرایش تقلبی برچسب شبنم کشف شده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم عکسش:

4. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

دوستان الان یه چیزی نشونتون میدم دیگه کلا قید هر چی برچسب شبنمو از این دست برچسباست بزنید...با توجه به این چیزی که الان میذارم خودتون متوجه میشید که بر چسب شبنم چقدر کشک و الکیه.یه نگاهی به لینک خبری که براتون اینجا میذارم بندازید و عکسای خبرو که ببینید خودتون متوجه میشید...خبر درباره انبار لوازم آرایش تقلبیه که تو عکساش خیلی راحت میتونید ببینید که چقدر تو انبار لوازم آرایش تقلبی برچسب شبنم کشف شده:

اینم عکسش:

دوست خوبم از اطلاع رسانی ت ممنونم!
    ولی همچینم کشک کشک نیس!!
    اگه شماره روی برچسب شبنم رو اس ام اس کنید پیام تاییدیه باید به این صورت براتون ریپلای بشه که (اینجا در خصوص ادکلن) علاوه بر تایید جنس ، نام کمپانی ، مدل محصول و سایز محصول رو ارائه کنه!این عامل باعث انحصاری شدن کد مندرج باشه که صحت ارجینال بودن رو تایید میکنه
    ولی بعضی از کدهارو که اس ام اس میکنی فقط مینویسه مورد تایید است که جای شک رو این موارد جایز هست!!!

6. 5 کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست خوبم از اطلاع رسانی ت ممنونم!
    ولی همچینم کشک کشک نیس!!
    اگه شماره روی برچسب شبنم رو اس ام اس کنید پیام تاییدیه باید به این صورت براتون ریپلای بشه که (اینجا در خصوص ادکلن) علاوه بر تایید جنس ، نام کمپانی ، مدل محصول و سایز محصول رو ارائه کنه!این عامل باعث انحصاری شدن کد مندرج باشه که صحت ارجینال بودن رو تایید میکنه
    ولی بعضی از کدهارو که اس ام اس میکنی فقط مینویسه مورد تایید است که جای شک رو این موارد جایز هست!!!
    در مورد ادکلن ، لیبل وزارت بهداشت خیلی معتبر تر از شبنمه! ولی خوب ، برچسب شبنم یه جوراایی شرط لازم هم نیس ، چه برسه به کافی....

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

اینم عکسش:

داداش شما مگر داخل ایران زندگی نمیکنید؟!!!!
    ببخشید دیگه همه باید عادت کرده باشیم به این جور مسائل در تمام سطوح جامعه دزدی کلاه برداشتن عادی شده من جایی و موضوعی نمیبینم که دزدی داخلش نباشه اگر کسی میشناسه معرفی کنه

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

خبر ربطی به موضوع تاپیک نداره ,پس ترجیحا ادامه ندید بحث رو...

10. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام: دوستان عزیز من دنبال ادکلن با بوی تنباکو میگردم .نظرتون در مورد Thierry Mugler - A Men Pure Havane و Lanvin - Avant Garde Men و Dolce & Gabbana- The One چیه ؟ دوستانی که استفاده کردن چه توصیه ای دارند . نظر خودم روی A Men Pure Havane هست. از Dolce & Gabbana- The One در سایتهای خارجی بخاطر موندگاری کم انتقاد شده.از Avant Garde Men هم تعریف کردن . درضمن captain black هم دارم ولی بوی تنباکو با کلاس تر مورد نظرم هست.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام: دوستان عزیز من دنبال ادکلن با بوی تنباکو میگردم .نظرتون در مورد Thierry Mugler - A Men Pure Havane و Lanvin - Avant Garde Men و Dolce & Gabbana- The One چیه ؟ دوستانی که استفاده کردن چه توصیه ای دارند . نظر خودم روی A Men Pure Havane هست. از Dolce & Gabbana- The One در سایتهای خارجی بخاطر موندگاری کم انتقاد شده.از Avant Garde Men هم تعریف کردن . درضمن captain black هم دارم ولی بوی تنباکو با کلاس تر مورد نظرم هست.
    دوست عزیز من تجربه ای در مورد بقیشون ندارم
    فقط اینو میتونم بهتون بگم پیورهاوانا از تری ماگلر عطریه که از لحاظ ماندگاری مشهور هست در بین عطرها((جز ماندگارترین ها هست))
    و بوی خاص و بسیار باکلاسی داره و نت نهاییش بسیار زیاد بوی پیپ میده
    منتهی یک کمی سنگین هست (من احساس میکنم خیلی برای سنین جوون اینا نباشه البته این مطلب سلیقه ای هست)
    ولی شخصا هرکسی بپرسه یک عطر گرم و عالی مردونه معرفی کنید با قطعیت همینو میگم

13. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز من تجربه ای در مورد بقیشون ندارم
    فقط اینو میتونم بهتون بگم پیورهاوانا از تری ماگلر عطریه که از لحاظ ماندگاری مشهور هست در بین عطرها((جز ماندگارترین ها هست))
    و بوی خاص و بسیار باکلاسی داره و نت نهاییش بسیار زیاد بوی پیپ میده
    منتهی یک کمی سنگین هست (من احساس میکنم خیلی برای سنین جوون اینا نباشه البته این مطلب سلیقه ای هست)
    ولی شخصا هرکسی بپرسه یک عطر گرم و عالی مردونه معرفی کنید با قطعیت همینو میگم
    ممنون از پاسختون من هم خیلی جوون نیستمدر مورد قیمت اطلاعی دارید؟ یکی از سایتها 230 زده !!!! اینکه گفتن ته بوی البالو داره درسته ؟
    راستی هرود از مارلی رو تست کردید اونهم تنباکویی هست و بوی خیلی خوبی داره ولی قینتش بالاست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •