اگه لیسانس باشید شهریور ماه و در صورتی که ظرفیت این ماه تکمیل باشه آبان ماه، موفق باشید![]()
اگه لیسانس باشید شهریور ماه و در صورتی که ظرفیت این ماه تکمیل باشه آبان ماه، موفق باشید![]()
ممنون ..بعله بنده لیسانسم....الان درجه لیسانس چیه؟ستوان دوم؟![]()
معمولا استوار یکم میدن درصد کمی هم ستوان سوم
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
سلام
آیا سپاه برا امریه پذیرش میکنه/
واگه بخوای واسه سپاه امریه بگیری اگه کارت سبز ( کفایت از آموزش ) هم داشته باشی بازم باید بری آموزشی؟
کسی جواب نمیده؟
اگه امریه سپاه باشیم چند ماه خدمت میکنیم؟
یاد یکی از بچه های سایت افتادم کلی این در و اوندر زد بیافته سپاه اخرشم افتاد بردنش کردستان مناطق درگیری اومده بود می گفت اینقدر نگید سپاه خوبه !
همه جا خوب و بد داره
پس کو نیروی انتظامی(حتما ماموریته)![]()
سلام
یه سوال دارم، پادگان ولیعصر (عج) تهران که قبلا تو میدان سپاه بود الان آدرس دقیقش کجاست؟
اینو میدونم که رفته چیتگر ولی آدرسش رو نمیدونم، راه های رفتنش رو هم اگر میدونید بگید، مثلا موقعیتش نسبت به ایستگاه مترو چیتگر و یا نسبت به میدان آزادی
خیلی ممنون از همگی
سلام
من در تاریخ 30/11/90 در مقطع لیسانس فارغ التحصیل شدم و امتحان کارشناسی ارشدم دادم.الان یه سوالی دارم:با توجه به اینکه فرجه جهت معرفی به نظام وظیفه 1سال شده من نیازی هست برای اینکه در شهریور ماه نتایج کنکور ارشد می آد برای ثبت نام در دانشگاه دفترچه اعزام بدون غیبت داشته باشم؟یا نه فقط برگه اتمام معافیت تحصیلی کفایت می کنه؟ ضمنا تو دفترچه ارشد آزاد زده کسانی که بیش از 6 ماه از تاریخ فارغ التحصیلیشون می گذره دفترچه اعزام بدون مهر غیبت لازمه.
ممنون می شم راهنماییم کنید.
Last edited by babi-z; 10-07-2012 at 17:36.
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)